Manikyr

Klassisk manikyrbehandling som inkluderer stell av negler og neglebånd, samt påføring av olje og god håndkrem som etterlater hendene myke og velstelte.

 

Kr. 690,-

Shellac manikyr

Manikyrbehandling som inneholder stell av negler og neglebånd, og påføring av Shellac. Shellac sitter godt på i ca 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac får utseende og holdbarheten til gele. Vi har stort fargeutvalg.

 

Klassisk shellac: Kr. 890,-
Fransk shellac: Kr. 990,-

Fjerning av shellac

Behandling for deg som tidligere har tatt shellac hos oss. Shellac herdes i UV-lys og blir dermed ikke fjernet med vanlig neglelakk-fjerner. Vi anbefaler ikke å rive av shellac, da dette skader neglen. I klinikken har vi profesjonelt utstyr til å fjerne shellac på en skånsom måte. Vi nevner også at vi også selger remove-kit for fjerning av shellac hjemme. Vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke fjerner shellac som ikke er utført i vår klinikk.

 

Kr. 490,-

Fjerning av shellac og påsatt ny shellac

Behandling for deg som tidligere har tatt shellac hos oss, og som ønsker å fjerne den og få påsatt ny shellac. Vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke fjerner shellac som ikke er utført hos oss.

 

Kr. 1140,-