Tilbud

Sommertilbud ut August
Vi gjør deg sommerfresh!

Kr. 1299,- (Ord. 2090,-)

HYDRAFACIAL

Effektiv behandling som både renser, eksfolierer, gir fuktighet og glød!

 

+ MASKE

Spesialtilpasset maske blir påført etter Hydrafacial. Masken er proppfull av antioksidanter og gode ingredienser som huden er veldig mottakelig for etter behandlingen.

 

+ VIPPER OG BRYN

Vi farger dine vipper og bryn i ønsket farge og former bryn i ønsket fasong.

 

= SOMMERFRESH

Da er du fin, fresh og sommerklar! 

Hydrafacial

HydraFacial er en høyteknologisk og perfekt sammensatt hudbehandling som er elsket av både av kjendiser og stjerner verden rundt, men også av oss andre som ønsker å ta vare på huden.  HydraFacial har i USA, blant annet, vunnet prisen for årets behandling flere år på rad. Den har også vunnet pris for beste Antioksidant.

Behandlingen gjør deg ”Red Carpet Ready” på et øyeblikk og er derfor en super behandling når du trenger å friske deg opp til en spesiell anledning, men det er langtids effektene ved gjentatte behandlinger som er mest imponerende.

 

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en unik og patentert behandlingsteknologi som tar ikke-invasiv hudforbedring til et helt nytt nivå. Behandlingen handler ikke bare om å forbedre hudens utseende, men handler mest om å gjenopprette ungdommelig frisk og sunn hud.

Ved å bruke den patenterte Vortex – teknologien oppnår vi en skikkelig dyprens, effektiv peeling, kraftig sirulasjonsøkning og  innslusing av aktive næringstoffer som hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, peptider og kraftige antioksidanter.  Alle som en, er viktig for å opprettholde god hudhelse.

Vortex –teknologien muliggjør at næringstoffene trenger  dypt ned i huden, noe som, ved gjentatte behandlinger, fører til normalisering av hudens egne reparasjons mekanismer, gir en langvarig fuktighetsboost, og over tid vil hudens elastisitet og spenst forbedres dramatisk.

 

Hvem passer behandlingen for?

HydraFacial passer for alle. Fordi behandlingen gjenoppretter og gjenoppbygger hudhelsen vil alle merke en umiddelbar og synlig forbedring. For spesifikke hudproblemer som rosacea, acne, tørr og grov hud, aldret og solskadet hud kreves det  flere behandlinger og kombinert med gode hudpleie rutiner hjemme vil du snart merke at hudhelsen din normaliseres.

Hydrafacial er et perfekt valg når du skal velge din månedlige behandling. Den stimulerer alle lag av huden og vil sørge for at huden din holder seg ung og frisk. Husk sunn hud aldrer langsommere.  Det er en behagelig behandling å få og det er ingen nede-tid. Du kan være litt rød,  på grunn av den økte sirkulasjonen, men etter hvert når hudens åresystem blir sterkere, forsvinner rødmen ganske raskt etter behandlingen.

 

Hvor mange behandlinger anbefales?

  • Du kan velge denne behandlingen som en engangs behandling ved spesielle anledninger eller ved behov.
  • Ellers anbefales en behandling i måneden for å opprettholde god hudhelse.
  • Ved normalisering av spesifikke hudproblemer eller om du ønsker å gi huden den en skikkelig boost anbefales en serie på 4-8 behandlinger (en i uken de første 4 ukene deretter økes intervallene). Din hudterapeut vil gi deg personlige anbefalinger basert på hva du ønsker å oppnå.

 

 

 

 

Tilbudet varer ut August 2020, og så lenge vi har ledig kapasitet.
Timebestilling på tlf: 56 35 60 10, Fixit app eller hjemmeside.
Behandlingen kan bestilles under "Kampanjer" online.