OM OSS

Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk ble etablert av Jorun Landsvik i 1998. Klinikken holdt den gang til i Knarvik Senter, og bestod av 3 terapeuter. I 2001 flyttet vi inn i Knarvik Helsetun der vi vokste jevnt og trutt. Av den grunn flyttet vi tilbake til Knarvik Senter der vi i jubileumsåret 2018 er 10 ansatte. Vi er et kompetanse senter når det gjelder hud-helse og tilbyr deg et bredt utvalg av effektive behandlinger. Fagutdannede terapeuter, et høyt kunnskapsnivå, samt strenge hygienerutiner sikrer deg en individuelll og trygg behandling.

Vår visjon
Bedriftens visjon er å være best på fagkunnskap og service! Vi skal ha det beste behandlingstilbudet, være innovative og nyskapende med hoved fokus på kunden. Vi skal være en inspirerende arbeidsplass som stimulerer til faglig og personlig utvikling der høyt trivselsnivå står i fokus.

 

 

Våre verdier

 

Tillit

Kundene våre skal ha tillit til at vi alltid leverer vårt aller beste. Kollegaene skal alltid ha tillit til at hver og en gjør sin del av arbeidsoppgavene.

Tilstedeværelse

Kunden skal føle at vi alltid har full fokus på dem i den tiden de betaler for å være hos oss.

Respekt

Vi skal alltid ha et respektfullt forhold til våre kunder og kollegaer. Å møte mennesker slik vi selv ønsker å bli møtt.

 

 

 

Ansvarlighet

Vi skal alltid utføre kvalitets behandlinger og anbefale ansvarlige og hensiktsmessige løsninger for våre kunder. Bedriften skal drives på en ansvarlig måte iht norske lover og regler og som fremmer sunn drift.

Dele

Vi skal dele kunnskap med kunder og kollegaer. Kundene skal forlate oss med motivasjon. Ved å løfte og heie på hverandre, motiveres vi alle. Vi skal være hverandres heia gjeng!

Vårt team

Paulina

Paulina har høyskoleutdannelse i Hudterapi fra Polen. Hun er også utdannet vippe-tekniker og negledesigner. Paulina har lang erfaring og elsker yrket sitt. Hun er råflink på å legge shellac. Hun er ekstremt nøye og er svært opptatt av at alle behandlingene hennes utføres riktig og nøyaktig. 

Paulina er en dame med glimt i øyet og har bodd i Norge i 6 år og snakker godt norsk. Hun er gift og har en sønn. Paulina er for tiden i mammapermisjon etter å ha født en nydelig prinsesse.

Elise

Elise er utdannet hudterapeut og makeup-artist. Hun er glødende opptatt av faget sitt og kundene elsker å ligge på benken hos henne. Elise er en perfeksjonist og alt hun gjør, gjør hun grundig. Dyktig og behagelig er stikkord som passer Elise. Hun er svært omtenksom mot alle rundt seg, både kunder og kollegaer. Elise bor for tiden på Sotra sammen med kjæresten David.

Elise har også ansvar for drift og sosiale medier - hjemmesiden, fixitapp og instagram.

Jorun

Jorun er utdannet hudterapeut og er eier av salongen. Hun har lang erfaring innenfor hud-og kostholdsveiledning. Sliter du med mage, verk i kropp og muskulatur, hodepine, uren hud osv, ta deg en tur til Jorun! Jorun har selv slitt med alvorlig acne. Etter å ha prøvd det meste av gode råd og behandlinger valgte Jorun som 30 åring å ta utdannelse som hudterapeut. På leting etter årsak har hun de siste 20 årene studert, lest og praktisert både innvendig og utvendig hudpleie på sine kunder. Med svært gode resultater. 

Jorun brenner virkelig for faget sitt, har en stå-på-vilje uten like og er en inspirasjon for oss andre. Hun har ekstremt mye kunnskap og erfaring når det gjelder hud og helse. Jorun har faste kunder som har gått til henne i 20 år, og hun er svært opptatt av å tilrettelegge hver behandling individuelt til hver eneste kunde. 

Hun er opptatt av å være et steg foran og får alltid med seg det nyeste i bransjen. Dette gjør at vi som klinikk kan tilby innovative og effektive behandlinger som virkelig gir gode resultater. 

Monica

Monica er teamets kosmetisk dermatologiske sykepleier og er spesialist i medisinske peelinger og injeksjonsbehandlinger med ulike fillere og botox, samt IPL behandlinger og andre spesialbehandlinger. Monica er nøyaktig og svært opptatt av et naturlig resultat, med hud-helse i fokus.  Hun tilbyr også Visia Hudanalyse og uforpliktende informasjonssamtale om medisinske behandlinger.

Monica har samboer og to småbarn, og kom nylig tilbake fra mammapermisjon. 

Monika

Monika er utdannet hudterapeut og jobber deltid her hos oss. Hun er kjempe flink og utfører herlige og avslappende ansiktsbehandlinger, men kan også tilby flere forskjellige typer behandlinger som massasje, vipper & bryn, fotpleie, kjemisk peel og voksing.

Du har gjerne sett henne på Apotek 1 der hun jobber som apotekteknikker, og vi er stolt av å ha henne med på vårt team både på grunn av hennes kunnskap og ikke minst personlighet. 

Emilie

Emilie er vår nyeste tilskudd til teamet, og er nylig utdannet hudterapeut. Til tross for at hun er ny i faget har hun allerede fått mange faste kunder, og har tatt til seg enormt med kunnskap her hos oss.  Emilie er engasjert og liker å holde seg oppdatert, hun har blant annet kurset seg innenfor negler og vipper, og lærer seg stadig nye behandlinger.

Emilie er en rolig og behagelig terapeut som er opptatt av kundens velvære. Hun bor i Arna, og har interesse for hest på fritiden.

Lise

Lise Renathe Thorsen er en aktiv dame, som er utdannet fotterapeut. Hun jobber også som lærer i fotterapi fordi hun brenner for å formidle det hun jobber med . Hun syns det er veldig kjekt å kunne kombinere jobben på Knarvik hud med det å jobbe som lærer i faget. Hun jobber på sitt 23 år som fotterapeut og 5 år som lærer.

Du har kanskje sett henne på Strek og Blid hvor hun også er instruktør i yoga og spinning. Hun bor på Frekhaug sammen med sin sønn.

Anja

Anja er en av veteranene i teamet. Hun er utdannet hudterapeut og har over 25 års erfaring i faget. Anja  jobber også mye med elektrolyse og fjerning av utvekster som stilvorter, couperose o.l .

Anja er effektiv, meget kunnskapsrik og har mange faste kunder som har fulgt henne i mange år.  Hun utfører de aller fleste behandlinger som vi tilbyr. Hun bor i Knarvik og har to voksne barn. 

Silje

Silje er utdannet hudterapeut og er vår sprudlende butikkleder. Hun hjelper deg mer enn gjerne med timebestilling eller anbefaling av produkter spesielt tilpasset din hud. Silje elsker kosmetisk kjemi, læren om produkt sammensetninger og har alltid gode råd å komme med både til kunder og kollegaer. Hun har ansvaret for vareinnkjøp og lager og styrer oss med en myk jernhånd. 

Ved siden av å være spydspissen vår i butikken/klinikken, er hun en humørspreder av de sjeldne. Alltid en herlig kommentar på lager.

Silje er gift og har to spreke tenåringer som begge er aktive i NBK, hvor Silje er engasjert i klubbens inkluderingsfond.