Om oss

OM OSS

Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk ble etablert av Jorun Landsvik i 1998.

I oktober 2021 skjedde det et eierskifte av bedriften, og vi er nå en del av Eger group! Eger group er en norsk hudpleieklinikk-kjede som skiller seg fra mer tradisjonelle hudpleieklinikker. Vi står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger. Vi tror på den rene- naturlige skjønnheten, med effektive behandlinger og produkter.

På klinikken er vi 8 ansatte. Totalt i kjeden er vi ca. 100 hudterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudleger og vårt internasjonalt anerkjente Advisory Board.

Vår visjon er å være best på fagkunnskap og service! Vi er et kompetanse senter når det gjelder hud-helse, med innovative og nyskapende behandlinger med hovedfokus på kunden. Vi skal være en inspirerende arbeidsplass som stimulerer til faglig og personlig utvikling der høyt trivselsnivå står i fokus.

Våre verdier

 

Tillit

Kundene våre skal ha tillit til at vi alltid leverer vårt aller beste. Kollegaene skal alltid ha tillit til at hver og en gjør sin del av arbeidsoppgavene.

Tilstedeværelse

Kunden skal føle at vi alltid har full fokus på dem i den tiden de betaler for å være hos oss.

Respekt

Vi skal alltid ha et respektfullt forhold til våre kunder og kollegaer. Å møte mennesker slik vi selv ønsker å bli møtt.

 

 

 

Ansvarlighet

Vi skal alltid utføre kvalitets behandlinger og anbefale ansvarlige og hensiktsmessige løsninger for våre kunder. Bedriften skal drives på en ansvarlig måte iht norske lover og regler og som fremmer sunn drift.

Dele

Vi skal dele kunnskap med kunder og kollegaer. Kundene skal forlate oss med motivasjon. Ved å løfte og heie på hverandre, motiveres vi alle. Vi skal være hverandres heia gjeng!

Vårt team

Elise

Elise er vårt nyeste tilskudd til hudterapeut-temaet. Mange møtte henne under sin praksisperiode hos oss, og hadde et sterkt ønske om å komme tilbake til henne. Elise er en kunnskapsrik og dyktig terapeut som gjør sitt ytterste for å imøtekomme dine behov.

Hun tilbyr også Visia Hudanalyse.

Ida Elise

Ida Elise har i flere år jobbet som butikkmedarbeider i butikken vår i 1.etg. I tillegg er hun utdannet hudterapeut og har derfor god kunnskap om ingredienser og produkter tilpasset huden

Linn

Linn er vår sprudlende butikkmedarbeider. De fleste har nok lagt merke til det blide ansiktet hennes når de kommer innom butikken. Linn har en bred kunnskap innenfor hudpleieprodukter og makeup, og står alltid klar til å ta imot deg med et smil i butikken vår i 1.etg.

Lena

Lena er klinikkens massasjeterapeut. Hun er opptatt av å gi hver enkelt kunde tilrettelagt behandling utfra ønske og behov - det være seg spesifikke områder man har utfordringer med eller bare ønske om en avslappende stund. 

Lise

Lise er vår autoriserte fotterapeut. Ikke bare er hun en erfaren og kunnskapsrik fotterapeut, men hun underviser også ved Bergen hud og fotterapiskole. Lise har en bred kompetanse på sykdommer som har innvirkning på føttene og kroppens bevegelsesapparat. Hun jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler - med en god dose velvære. 

Monica

Monica er teamets Dermatologiske sykepleier og klinikkens salgsleder. Hun er genuint opptatt av den gode kunderelasjonen og hudhelse står i hennes daglige fokus. Monica er spesialist i medisinske peelinger, samt IPL behandlinger og andre spesialbehandlinger. Monica er nøyaktig og svært opptatt av et naturlig resultat.  

Hun tilbyr også Visia Hudanalyse og uforpliktende informasjonssamtale om medisinske behandlinger.

 

Anja

Anja er en av veteranene i teamet. Hun er utdannet hudterapeut og har over 25 års erfaring i faget. Anja jobber også mye med elektrolyse og fjerning av utvekster som stilvorter, couperose o.l .

Anja er alltid smilende, effektiv og en meget kunnskapsrik terapeut som har mange faste kunder som har fulgt henne i flere år.

Silje

Silje er utdannet hudterapeut og er vår sprudlende daglige leder. Du finner henne blant annet i butikken, hvor hun mer enn gjerne hjelper deg med timebestilling eller anbefaling av produkter spesielt tilpasset din hud. Silje elsker kosmetisk kjemi, læren om produkt-sammensetninger og har alltid gode råd å komme med både til kunder og kollegaer.

Silje styrer oss med myk jernhånd og er en herlig humørspreder av de sjeldne. Alltid en herlig kommentar på lager.