Om oss

OM OSS

Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk ble etablert av Jorun Landsvik i 1998.

I oktober 2021 skjedde det et eierskifte av bedriften, og vi er nå en del av Scandinavian Beauty! Scandinavian Beauty er en norsk hudpleieklinikk-kjede som skiller seg fra mer tradisjonelle hudpleieklinikker. Vi står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger. Scandinavian beauty handler om et noe enklere og mer naturlig hudpleieregime. Vi tror på den rene naturlige skjønnheten, med rene effektive produkter.

På klinikken er vi 9 ansatte. Totalt i kjeden er vi ca. 100 hudterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudleger og vårt internasjonalt anerkjente Advisory Board.

Vår visjon er å være best på fagkunnskap og service! Vi er et kompetanse senter når det gjelder hud-helse med innovative og nyskapende behandlinger med hovedfokus på kunden. Vi skal være en inspirerende arbeidsplass som stimulerer til faglig og personlig utvikling der høyt trivselsnivå står i fokus.

Våre verdier

 

Tillit

Kundene våre skal ha tillit til at vi alltid leverer vårt aller beste. Kollegaene skal alltid ha tillit til at hver og en gjør sin del av arbeidsoppgavene.

Tilstedeværelse

Kunden skal føle at vi alltid har full fokus på dem i den tiden de betaler for å være hos oss.

Respekt

Vi skal alltid ha et respektfullt forhold til våre kunder og kollegaer. Å møte mennesker slik vi selv ønsker å bli møtt.

 

 

 

Ansvarlighet

Vi skal alltid utføre kvalitets behandlinger og anbefale ansvarlige og hensiktsmessige løsninger for våre kunder. Bedriften skal drives på en ansvarlig måte iht norske lover og regler og som fremmer sunn drift.

Dele

Vi skal dele kunnskap med kunder og kollegaer. Kundene skal forlate oss med motivasjon. Ved å løfte og heie på hverandre, motiveres vi alle. Vi skal være hverandres heia gjeng!

Vårt team

Noemi

Noemi er utdannet hudterapeut og er i tillegg en erfaren massør. Hun brenner for den helhetlige behandlingen, som bidrar til både velvære og bedre i funksjonalitet i kropp. Noemi er utadvendt, imøtekommende og resultatorientert. Som kunde er du hennes prioritet nr. 1!

Hanne

Hanne er en gladjente som har en genuin interesse for hud. Hun gjennomfører behandlingene sine med den beste kvalitet er alltid klar for å lære noe nytt. Du ser henne også til tider i butikken.

Monica

Monica er teamets Dermatologiske sykepleier og klinikkens salgsleder. Hun er genuint opptatt av den gode kunderelasjonen og hudhelse står i hennes daglige fokus. Monica er spesialist i medisinske peelinger, samt IPL behandlinger og andre spesialbehandlinger. Monica er nøyaktig og svært opptatt av et naturlig resultat.  

Hun tilbyr også Visia Hudanalyse og uforpliktende informasjonssamtale om medisinske behandlinger.

 

Anja

Anja er en av veteranene i teamet. Hun er utdannet hudterapeut og har over 25 års erfaring i faget. Anja jobber også mye med elektrolyse og fjerning av utvekster som stilvorter, couperose o.l .

Anja er alltid smilende, effektiv og en meget kunnskapsrik terapeut som har mange faste kunder som har fulgt henne i flere år.

Cathrine

Cathrine er vårt nyeste tilskudd. Hun er nyutdannet hudterapeut og har allerede bygget seg opp en fin kundekrets, men har alltid rom for flere. Cathrine er også en sprudlende treningsentusiast og er opptatt av den helhetlige behandlingen.

Marielle

Marielle er vår autoriserte fotterapeut. Hun er en blid og hyggelig jente med føttenes helse som sitt hovedfokus. Hun har kompetanse på sykdommer som har innvirkning på føttene og kroppens bevegelsesapparat. Hun jobber med å behandle og å forebygge lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler, med en stor dose velvære.

Hun er også utdannet hudterapeut, som resulterer i det helhetlige fokuset som Marielle har overfor kundene sine. Hun er svært nøye og tar seg god tid, samt opptatt av den langsiktige planen.

 

Silje

Silje er utdannet hudterapeut og er vår sprudlende daglige leder. Du finner henne blant annet i butikken, hvor hun mer enn gjerne hjelper deg med timebestilling eller anbefaling av produkter spesielt tilpasset din hud. Silje elsker kosmetisk kjemi, læren om produkt-sammensetninger og har alltid gode råd å komme med både til kunder og kollegaer.

Silje styrer oss med myk jernhånd og er en herlig humørspreder av de sjeldne. Alltid en herlig kommentar på lager.