GRATIS KONSULTASJON

Vurderer du injeksjonsbehandling? Ta en konsultasjonstime - en uforpliktende samtale med vår Dermatologisk sykepleier hvor du kan stille spørsmål og dere sammen finner frem til den beste behandling for ønsket resultat. Under en konsultasjonstime gir sykepleier deg informasjon om de forskjellige behandlingene, og hvilke type behandling som egner seg best for deg. Hvilke type og mengde produkt som behøves avhenger av området man ønsker å behandle, dette vil behandler gi deg råd om under konsultasjon. Timen er gratis.

 

Gratis

FILLERE

Hyaluronsyre fillere er en mykvevsfiller/gel som injiseres i huden for å fylle rynker og tap av volum. Våre dermatologiske sykepleier er ekspertutdannet og sertifisert innen dette behandlingsfeltet. Et naturlig og vellykket resultat er avhengig av dyktige og erfarne behandlere. I denne prislisten er det oppgitt mengde. I en god behandling vil alltid behandler gjøre en helhetlig vurdering av ditt behov for og få ditt beste resultat. Hva som er riktig produkt og mengde må alltid sees utifra det som gir det beste resultat. Hos oss får du alltid gratis konsultasjon og oppfølging. Vår Dermatologiske sykepleier bruker Teosyal. Teosyal er markedets mest brukte hyaluronsyre filler og foretrekkes av plastikkirurger og leger samt utvalgte kosmetiske sykepleiere. Med over 6.000.000 behandlinger utført, kan du som kunde alltid være trygg når du velger Teosyal. Mengde produkt som behøves avhenger av område man ønsker å behandle.

Teosyal 0,5 ml - kr. 2690,-
Teosyal 1 ml - kr. 3900,-
Teosyal 1,5 ml - kr. 5200,-

BTX rynkebehandling

Behandling med botulinumtoksin (BTX) er verdens mest benyttede behandling for fjerning av rynker. I estetiske behandlinger injiseres botulinumtoxinet for å stoppe impulsen fra nerven til de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Områder som ikke behandles, fortsetter å fungere som før. Husk at du alltid kan komme til gratis konsultasjon. I kosmetiske behandlinger er det særlig ansiktsmuskler som behandles. Blant annet:

  • Sinnarynke
  • Kråketær
  • Linjer i panne
  • Svettebehandling

1 område fra   Kr. 2490,-
2 områder fra Kr. 3850,-
3 områder fra Kr. 4950,-
Svettebehandling fra Kr. 5650,-

Hos oss får lojale kunder 30 % rabatt på hver 2. behandling med btx.

 

 

Regjeringen vedtok 15.12.20, at vi må legge 25 % mva på kosmetiske behandlinger
og alternative behandlinger fra 01.01.21. Vi har derfor måttet øke prisene våre på noen behandlinger.
Behandlinger som massasje og injeksjoner, samt IPL behandlinger har derfor økt med ca 15% fra 04.01.21