Fotterapi

Fotproblemer som sprukket hud og hæler, veldig tørre føtter, trette føtter, fotvorter, liktorner, inngrodde negler osv. hindrer bevegelsesfrihet og kan skape andre plager i kroppen. Friske føtter gir bevegelsesfrihet og bedre helse. På denne timen får du fullt stell av alt som trengs, utført av autorisert helsepersonell.

 

Kr. 845,-

Fotstell/fotpleie

Denne behandlingen passer for deg som trenger fjerning av hard hud, klipp og stell av negler og neglebånd.
Inneholder: Fotbad, fjerning av hard hud, rens/klipp/stell av negler, lett fotmassasje.
(Har du problemer eller sykdom i foten, anbefales du å bestille time hos vår fotterapeut som er aut.helsepersonell)

 

Kr. 795,-

Luksus fotbehandling

En effektiv og utrolig avslappende pleiebehandling for føttene. Fotbad, fjerning av hard hud, klipp og stell av negler og neglebånd. Peeling og deilig fotmassasje, før føttene pakkes inn i varm parafinvoks som øker blodsirkulasjonen og sørger for at huden på føttene blir silkemyke. Parafinvoks virker også positivt på smerter og stivhet i sener, ledd og muskler. Denne behandlingen vil alle trette føtter elske, enten du bruker høye hæler eller vernesko!

Kr. 1380,-

Fotstell med shellac

Denne behandlingen passer for deg som trenger lett fjerning av hard hud, klipp og stell negler og neglebånd, samt lakking av neglene på føttene med shellac.
Inneholder: Fotbad, fjerning av hard hud, rens/klipp/stell av negler, lett fotmassasje. Påføring av Shellac i valgfri farge. (sitter i 3-4 uker)

Til info: Denne behandlingen må bestilles over tlf: 56356010.

Kr. 1380,-

Verrutop Vortebehandling

Vorter skyldes et virus som overføres mellom personer, eller fra omgivelser. Fotvorter opptrer ulikt fra person til person, avhengig av type vortevirus, smittemengde og den enkeltes immunforsvar.
Vorteviruset trives i fuktig miljø, og bruk av fottøy reduserer smittefaren. Vortemiddel tilpasset type virus påføres etter å ha fjernet hard hud rundt området av en av våre utdannede fotterapeuter.

Verrutop tørker ut vortevevet ved hjelp av organisk og uorganiske syrer. En enkel, effektiv og smertefri behandling av vorter. 

 

Kr. 695,-
I annen behandling Kr. 495,-

Punktbehandlinger

Fjerning av torner kr. 475,-

Fjerning av hard hud kr. 535,-

Klipp av negler kr. 475,-

Påsetting av spange Fra kr. 425,-