FUSION MESO/EASY GLOW

Årets hotteste behandling er kommet til Knarvik!

Easy touch stempelet har 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden så vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5mm ned i huden akkurat der de skal virke!

EASY GLOW behandlingen er satt sammen av 2 cocktails; den første er en energibombe for hudcellene med sine 63 ingredienser for å øke hudens funksjoner, (inkludert: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, 6 koenzymer, 5 nukleinsyrer, 2 reduksjonsmidler, taurin og glutation.)

Deretter tilfører vi huden den perfekte Coctailen som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft!
Dette tilsammen gir WOW effekten du vil elske!

Det finnes en egen plumpende leppebehandling og en drenerende, oppstrammende øyebehandling!

Les mer om behandlingen her.

 

Fra kr. 1990,-

VISIA Hudanalyse

For å kunne tilrettelegge et personlig og riktig hudpleieprogram til våre kunder, er det viktig for oss å få så god kunnskap som mulig om kundenes hud. Her hos Knarvik hud og fotpleie klinikk kan vi tilby en grundig hudanalyse med vår VISIA maskin. Dette er en datastyrt fotografisk hudscanner, som gir oss detaljert informasjon, både om tilstand på hudoverflaten og i hudens dypere lag. Analysen viser oss hvordan det står til med hudens metabolisme, mikrosirkulasjon og næringsopptak. Få råd om hva og hvordan du bør pleie huden din hjemme for å oppnå de resultatene du ønsker. Vi setter gjerne opp en målrettet og helhetlig behandlingsplan for deg. Prisen trekkes fra ved produktkjøp eller videre behandling.

 

Kr. 350,-

Hydrafacial

HydraFacial, som ble kåret til årets behandling flere år på rad, er en avansert non-invasiv metode for hudforyngring/hudforbedring. HydraFacial er den eneste behandlingen som renser, eksfolierer og tilfører huden fuktighet og beskyttende antioksidanter, alt i en enkelt behandling. Gir en fantastisk fin glød og etterlater huden frisk og ren.

Deluxe (Inkl. spesialmaske og massasje) Kr. 1590,-
Inkl. massasje Kr. 1490,-
Inkl. spesialmaske Kr. 1490,-
Classic Kr. 1190,-
UNGDOM (Under 18 år)  Kr. 890,- 

Green Peel

Green Peel Fresh up 1100,-
Mildeste urtepeelingen, også kalt "partypeel". Optimal glødende hud samtidig en ideell forebyggelse av aldring og tap av spenst. Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud. 
Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til. Kunder med sensitiv hud som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden. Hjemmeproduktene optimerer resultatene. Stadig flere oppdager hvordan produktene styrker hudbarrieren og får all hud i balanse. 

Green Peel Energy 1700,-
En dypere variant som holder det den lover! En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner som svekkes med årene blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den. Ideell som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur.  Hjemmebehandling med spesialtilpassede produkter er anbefalt.

Green Peel Classic 2700,-
Den opprinnelige Green Peel® behandlingen, og den dypeste av de tre utgavene.  Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ekstremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne ressurser. Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stram. Den 3. og 4. dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på ca 60 min. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandlingen må brukes. 

Green Peel Øyebehandling 700,-
Frisk opp øyeområdet med Green Peel!
Har en utglattende og lysnende effekt og reduserer fine linjer.

Les mer om Green Peel HER!

Klassisk ansiktsbehandling

Herlig og avslappende spesialtilpasset hudpleie med velduftene peelinger, aromaessenser, masker og kremer. Inkludert massaje av øm muskulatur i nakke, skuldre og ansikt. Etterlater huden frisk og velfungerende, og sjelen deilig avslappet. Ta gjerne hudsliping i tillegg om du ønsker å virkelig friske opp huden!

 


Kr. 1190,-
Inkl. form og farging av bryn kr. 1590,-
Inkl. voks overleppe, form og farging av bryn kr. 1690,-

Dyprens

Dyptrensende behandling for deg med mye talg, sorte prikker, tilstoppinger og acne. Inkludert om nødvendig: bruk av strøm, peel, inflammasjonsdempende lys, spesialmaske o.l.

 

Kr. 990,-

 

Lett dyprens

Kjapp og effektiv 30 minutters behandling med fokus på utklemming. Behandlingen innebærer rens, peeling, utklemming og avsluttende tilpasset krem. Passer for deg som har noe urenheter og ønsker en rask og effektiv behandling.

 

Kr. 750,-

KJEMISK PEELING

På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peel er så populært er effekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate. Behandlingene er rask og tar ca. 15-30 minutter.
Vi har et utvalg av peelinger med ulike styrker og sammensetning av fruktsyrer, noe til en hver hud! Vi tilpasser behandling etter ditt behov og forventninger.

Vi anbefaler en kur på flere behandlinger for optimalt resultat. Spør oss om kur-pris!

 

PRIORI Peel - Kr. 790,-

Elixir Peel - Kr. 990,-


Skinbetter Science Peel
30 % - Kr. 990,-
50 % - Kr. 1190,-

Medisinske peel utført av sykepleier:

Mela Pigment Peel - Kr. 1990,-
Peelbehandling for deg som vil bli kvitt pigmentflekker og melasma
- Reduserer synligheten av melasma og pigmentflekker
- Gir en jevnere hudtone
- Forbedrer fuktigheten og gløden i huden
Hvem passer Mela Peel for?
- Passer alle hudtyper og hudfarger
- Ingen nedetid - Minimal risiko for bivirkninger

Høye konsentrater av ingredienser gir en effektiv behandling.
Langvarige resultater med bruk av hjemmeprodukter. Utføres av vår sykepleier.

Cosmo TCA Peel - Kr. 1990,-
Kjemisk peel mot rynker, røykehud og slapp aldrende hud. Reduserer fremtredende aldringstegn, forbedrer hudstruktur og reduserer akne og pigmentflekker.
Dette er en overfladisk til medium-dyp peel som krever forbehandling hjemme med produkter. (Utfører du en kur på 3 behandlinger får du 30% på behandling nr.2 og nr. 3)
Utføres av sykepleier.

MICRO-NEEDLING

Dette er en behandlings metode hvor vi bruker ørsmå nåler som lager microhull i huden. Huden tror da at den har fått en mikroskade og frisetter vekstfaktorer og reparasjons stoffer som skal reparere ”skaden” Alle prosesser speedes opp. Brukes mye på arr og rynker, samt hud som er grå og gusten og som har dårlig blod sirkulasjon. Det finnes ikke blodtilførsel i arrvev og ved å bruke denne metoden vil små kapilære blodkar, vokse inn i arret, dette kombinert med at arrvev perforeres av mikro skader og sakte løses opp- Dette fører til svært god effekt på arr og rynker, men gir også generell hudforbedring.

 

60 min: Kr. 1490,-
30 min: Kr. 990,-

HUDSLIPING MED MASKE

Hudslip er en mekanisk peeling som ved hjelp av laserskårne diamanthoder exfolierer hudens overflate mens en skånsom vakumfunksjon stimulerer produksjonen av kollagen og elastin og etterlater huden silkemyk og glødende. Behandlingen reduserer linjer, rynker og slapp hud. Acnearr og arr/store porer. Pigmenteringer og ujevn hudoverflate.
Etter hudslip påføres en deilig, tilpasset maske.  Når huden er nyslipt og "polert" penetrerer ingrediensene fra masken enda dypere og har enda større effekt.

Vi anbefaler en kur på flere behandlinger for optimalt resultat. Spør oss om kur-pris!

 

Kr. 690,-

ELEMIS Facials

Pro-Collagen 
Opplev den ultimate antiagebehandling med marine-ladet Padina Pavonica. Med målrettet massasje-teknikker og nærende høyaktive ingredienser som optimaliserer alle hudfunksjoner. Inneholder massasje av hånd-og arm, ansikt og hodebunn. 
- Gir jevnere og fastere hud.
- Øker signifikant hudens fuktighetsnivå
- Gir en progressiv lift-effekt.
- Fremmer sunn cellefornyelse
- Forebygger hudaldring.

Dynamic Resurfacing 
Opplev denne svært hudfornyende behandlingen som med målrettede massasje-teknikker og nærende høyaktive ingredienser. Den forvandler trett, sliten og gusten hud med ujevn farve, til frisk og sunn hud med en fantastisk glød. Inneholder massasje av hånd-og arm, nakke-og skulder og hodebunn.
- Renser og peeler i dybden
- Forbedrer linjer og rynker
- Stimulerer cellefornyelsen
- Reduserer pigmenteringer og acne-arr.
- Etterlater huden sunn, frisk og glatt.

Pro-Definition 
ELEMIS sin kraftigste "hands on" antiage-ansiktsbehandling!
En effektiv behandling som bedrer volum og spenst i huden. Arjuna og Lupin jobber aktivt med å stramme opp og gjøre huden fast. Huden blir plumpet, glatt og ser strålende ut! Effektiv øye- og kjevemassasje strammer opp og løfter. Inneholder også hodebunn-nakke-og skuldermassasje.
- Oppstrammende massasje
- Forebygger sagging ved kjeve og kinn
- Bedrer cellefornyelsen og fuktnivået
- Huden blir strammere og mer spenstig

 

Kr. 1590,-

ELEMIS BIOTEC

ELEMIS BIOTEC er et apparat med fem ulike teknologier som man kan utføre spesifikke behandlinger med, men man kan også lage en spesialtilpasset behandling til din hudtilstand og behov.
I BIOTEC kombineres apparatet sammen med bruk av hender og massasjeteknikker. ELEMIS har stor tro på at "berøring" sammen med "teknologi" og "aktive ingredienser" utgjør de beste resultatene!
Her har vi muligheten til å jobbe med både lifting, øke fuktighet og spenst, urenheter, rødheter og ujevnheter.

Vi anbefaler en kur på flere behandlinger for optimalt resultat.

60 min Kr. 1690,-
30 min Kr. 850,-

Olavesen Lightox ™

Fotodynamisk anti- age behandling som ved hjelp av lys, stimulerer alle hudens funksjoner. Gir fukt og næring, virker oppstrammende. Øker også hudens eget forsvar mot solskader. Egen behandling mot ACNE, svært styrkende på huden, samt rensende og betennelsesdempende.

 

Kr. 1390,-

 

Olavesen Eye Treatment

I vår unike øyebehandling behandler vi det delikate øyeområdet med rødt lys som stimulerer sirkulasjon av blod og lymfe. Denne drenerende effekten demper poser og mørke ringer. Lyset stimulerer også produksjonen av kollagen og elastin og virker oppstrammende. Vi bruker også serumer som tilfører fuktighet og næring, og avslutter med en alginatmaske som øker effekten av hele behandlingen. Forvent deg mindre poser/mørke ringer under øynene og et løft på øvre lokk som sammen skaper et uthvilt og våkent blikk.

Øyebehandlingen er super som en tilleggsbehandling iforbindelse med andre ansiktsbehandlinger eller som kur behandling 1 gang i uken over 6 uker for mer varig effekt.

Kr. 690,-

STRØMBEHANDLINGER

Elektrolyse

Permanent hårfjerning. Passer for hår uten pigment som ikke lar seg behandle med laser. Lyse/grå hår.

 

Fra kr. 450,-

 

Fjerning av sprengte blodkar

Behandling hvor vi fjerner sprengte blodkar ved hjelp av strøm og nål. Effektiv behandling med umiddelbart resultat. 

 

Fra kr. 450,-

 

 

Fjerning av stilkvorter

Behandling hvor vi fjerner uønskede stilkvorter. Effektiv behandling med umiddelbart resultat.

 

Fra kr. 500,-

 

PLASMAGE

Plasmage er en veldokumentert og godkjent maskin som leverer det aller siste innen medisinsk teknologi – plasma. Plasmage leverer plasma lys-energi slik at huden fordamper med mikromillimeter. Perfekt for generell oppstramming, og vi ser spesielt gode resultater rundt øyne. Før behandling må man bestille konsultasjon. Under konsultasjon får du snakket med terapeuten som utfører behandlingen, og dere går sammen gjennom informasjon, prisomslag og videre anbefaling.

Gratis konsultasjon

Make-up

Make-up veiledning

Synes du det er vanskelig å legge en lett og natulig dagmakeup? Eller sliter du med å finne farger før festen? La oss vise deg hvor lett det kan gjøres.
Vi viser deg en full makeup etter ønske og behov, og lærer deg teknikker som gjør make-upen litt lettere.

Kr. 790,-

 

Aften make-up

Get the look! Ta med deg antrekket og la oss legge en lekker festmakeup som passer deg og anledningen. 

Kr. 890,-

 

Brude make-up

Skal du gifte deg?
Vi tilbyr brudemakeup inkl. prøvesminking i vår salong av profesjonelle make-up artister. Få det akkurat slik du ønsker på den store dagen!
Vi bruker det anerkjente make-up merket bareMinerals, som har stort utvalg av farger og produkter. Prøvetime inkludert i prisen,
hvor vi går gjennom farger og prøvelegger sminken
slik at den blir akkurat slik du har sett for deg.

Kr. 1950,-

Vi har nylig endret på vår behandlingsmeny. Vi tar derfor forbehold om feil i vår behandlingsmeny.