YOUNIQUE

YOUnique er for deg som ikke er 100% sikker på hvilken behandling- eller hvilke produkter som passer akkurat deg og din hud. YOUnique er både en konsultasjon- og en hudbehandling på til sammen 75 minutter. I konsultasjonen vil vi analysere din hudtype og din hudtilstand slik at du vil forstå hvilke produkter og behandlinger som passer for deg, dette etterfølges av en behandling valgt spesifikk for din hud.

Kr. 1500,-

Klassisk ansiktsbehandling

Herlig og avslappende spesialtilpasset hudpleie med velduftene peelinger, aromaessenser, masker og kremer. Inkludert massaje av øm muskulatur i nakke, skuldre og ansikt. Etterlater huden frisk og velfungerende, og sjelen deilig avslappet. Ta gjerne hudsliping i tillegg om du ønsker å virkelig friske opp huden!


Kr. 1390,-

Inkl. form og farging av bryn kr. 1720,-

Inkl. voks overleppe, form og farging av bryn kr. 1825,-

Babor

COLLAGEN CRASH

I denne behandlingen blir huden din ”crashet” full i eksklusive dråper fra Babors ampulleserum, komponert av naturlige og høykonsentrerte virkestoffer. Inkluderer rens, peel, utklemming ved behov, massasje og kollagen maske. Babor Crash behandling gir en fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og gusten hud.

Behandlingen passer for alle hudtyper!

Kr. 1600,-

 

DOCTOR BABOR HEALTHY GLOW

Doctor Babor Healthy Glow er en velvære behandling der man vil oppnå en fantastisk glød i huden. Produktene som brukes inneholder 95% naturlige ingredienser, blant annet probiotika som styrker hudbarrieren din. Denne behandlingen kan brukes av alle, inkludert gravid og ammende.

Kr. 1390,-

Hydrafacial

HydraFacial, som er kåret til årets behandling flere år på rad, er en avansert dyprens - hudens støvsuger som gir en sunn og frisk hud med ny glød. Gir synlig resultat etter første behandling!

 

Classic Kr. 1695,-

Hydrafacial Classic er en effektiv og behagelig behandling som renser, tilfører næringstoffer, beskytter og gjenoppbygger huden. En perfekt behandling før anledninger hvor man ønsker at huden skal stråle!

 

Advanced Kr. 2350,-

Hydrafacial Advanced er den ultimate ansiktsbehandling som gjenoppbygger huden og etterlater den en nydelig glød. Denne inkluderer også en herlig massasje for maksimal velvære under behandling.

 

Ungdom (t.om. 19 år)  Kr. 990,- 

Hydrafacial ungdom er tilpasset den yngre huden. Gir en god dyprens og tilfører fuktighet, viktige næringsstoffer for en optimal hudhelse for den yngre huden.

ZO - Stimulation Peel by ZO

Stimulation peel fra ZO Skin Health er en kjemisk peeling med glykolsyre/ mandelsyre, melkesyre og sitrussyre. Den eksfolierer bort døde hudceller og etterlater huden myk og fin. En såkalt “Askepott” behandling, da den ikke har noe nedetid. Du kan dra rett på fest med en glødende, sunn hud.

Den jobber med blant annet fine linjer, store porer, urenheter og svarte komedoner. Vi anbefaler 3-4 behandlinger og kan brukes av alle hudtyper.

30 min. kr. 1390,-

60 min. kr. 1990,-

Dr. Schrammek Ansiktsbehandlinger

You Are Special Treatment

Få ny energi og glød til huden. Inkluderer en avslappende ansikts- og håndmassasje, som booster huden med essensielle lipider og næringsstoffer. Møt dagen med en rolig, sunn hud og fred i sjelen!

Kr. 1390,-

Time Control Lift Treatment
Oppstrammende behandling som reduserer aldringstegn. Inkl. Green Peel Fresh-up, en nydelig massasje med kjølende massasjekuler og avsluttes med en herlig spesialmaske.

Kr. 1990,-

Skin in Balance Treatment
Få huden tilbake i balanse! Super behandling ved alle årstidskifter. Styrker og bygger hudbarrieren og etterlater den rolig og balansert. Inkluderer en fantastisk massasje av ansikt, nakke og hodebunn, som får både deg og huden din til å «lande».

Kr. 1390,-

Ageless Future Treatment

Ny energi og vitalitet for tidlig aldrende hud. Passer også for gravide og ammende. Inkluderer en deilig massasje av ansikt, nakke og hodebunn. Etterlater huden frisk og sunn, og kroppen avslappet og rolig.

Kr. 1390,-

Green Peel Fresh up
Mildeste urtepeelingen, også kalt "partypeel". Behandlingen setter i gang prosesser som styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer, bremser aldring og forbedrer uren hud. Hjemmeproduktene optimerer resultatene.

Kr. 1500,-

 

Green Peel Energy
En dypere variant som passer ypperlig for de som ønsker en effektiv behandling på store porer, acne, pigmentflekker og rynker. Kan bli noe rød etter behandling. Passer perfekt for den som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

Kr. 1700,-

 

Green Peel Classic
Den opprinnelige Green Peel® behandlingen, og den dypeste av de tre utgavene.  Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 60 år i nærmere 60 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stram. Den 3. og 4. dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på ca 60 min. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandlingen må brukes.

Kr. 2900,-

 

Eye Treatment

Frisk opp øyeområdet med denne supereffektive behandlingen.
Har en utglattende og lysnende effekt og reduserer fine linjer. Øker mikrosirkulasjonen.
Demper rynker, poser og mørke ringer. Anbefales!
(I annen Dr. Schrammek ansiktsbehandling kr. 690.-)

Kr. 790,-

Les mer om Green Peel HER!

Dermapen 4

Dermapen 4 er verdens mest avanserte mikroneedling system. Med bruk av en elektrisk penn med små nåler, blir det laget mange tynne kanaler ned i huden. Dette stimulerer til mer kollagendannelse og starter reparasjonsprosesser som gjør at huden fornyer seg. Passer til alle hudtyper. Ansikt, hals, bryst og rygg er de mest vanlige områdene å behandle. Hvor mange behandlinger man trenger avhenger av indikasjonen, men som regel anbefaler vi 3-6 behandlinger, 8 behandlinger på arr.

Pris fra kr. 1590,-

Elektrolyse - strømbehandling

Elektrolyse

Permanent hårfjerning. Passer for hår uten pigment som ikke lar seg behandle med laser. Lyse/grå hår.

Fra kr. 535,-

 

 

Fjerning av sprengte blodkar

Behandling hvor vi fjerner sprengte blodkar ved hjelp av strøm og nål. Effektiv behandling med umiddelbart resultat.

Fra kr. 590,-

 

 

Fjerning av stilkvorter

Behandling hvor vi fjerner uønskede stilkvorter. Effektiv behandling med umiddelbart resultat.

Fra kr. 535,-

 

PLASMAGE

Plasmage er en veldokumentert og godkjent maskin som leverer det aller siste innen medisinsk teknologi – plasma. Plasmage leverer plasma lys-energi slik at huden fordamper med mikromillimeter. Perfekt for generell oppstramming, og vi ser spesielt gode resultater rundt øyne. Før behandling må man bestille konsultasjon. Under konsultasjon får du snakket med terapeuten som utfører behandlingen, og dere går sammen gjennom informasjon, prisomslag og videre anbefaling.

Gratis konsultasjon

Vi har nylig endret på vår behandlingsmeny. Vi tar derfor forbehold om feil i vår behandlingsmeny.