BehandlingerMånedens tilbudNyheter

HUDTERAPEUTER UNDER OPPLÆRING

Møt våre nye hudterapeuter!
 

Emilie og Linn Rebecka er nyutdannet hudterapeuter, og vil være hos oss under klinikkens eget opplæringsprogram i tre måneder.
Vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring, og har derfor tatt imot to nyutdannede hudterapeuter som kommer til å få grundig opplæring i alle behandlinger sammen med en erfaren hudterapeut.
Vi kommer til å kjøre gode tilbud på behandlinger de nylig har lært.
Omtrent hver uke vil de ha fokus og få opplæring i en ny behandling, og da vil den behandlingen de har lært komme på tilbud den uken.

Emilie og Linn Rebecka er begge veldig nøye, rolige og imøtekommende. De higer etter å lære, og vil gi alle kunder en god opplevelse.

 

19. august lærte de vår mest populære behandling Hydrafacial, og denne uken kan du få behandlingen på supertilbud til HALV PRIS!
 

Tilbudet gjelder kun hos Linn Rebecka og Emilie i uke 34, og må bestilles over tlf: 56 35 60 10.

 Følg med for flere tilbud hver uke.

Hydrafacial
Nå kun kr. 695,- (Ord. 1390,-)

 

Hva er Hydrafacial?
HydraFacial er nr. 1 på hudpleietoppen i USA, og får stor oppmerksomhet i TV og magasiner. HydraFacial gir raske resultater uten nedetid. Derfor er den også blitt kjendisenes ”må ha” behandling før rød løper.
Mer behagelig og effektiv hudforbedring finnes ikke. Den forebygger hudaldring og hudproblemer. Den forbedrer hudfunksjonene og etterlater huden ren, frisk og glødende med masse spenst og fukt. HydraFacial er, for oss terapeuter på Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk, et viktig behandlingsverktøy for å gjenskape ren, frisk og glødende hud. Du får umiddelbart synlig resultat. Behandlingen er meget effektiv på tilstoppede porer, grove porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr, grov hud.

Hvilke resultat kan forventes?
Behandlingen gir langvarige resultater som du både kan føle og se umiddelbart. Du kan gå rett på jobb eller fest med strålende, sunn og forynget hud.

Hvem kan ta HydraFacial?
HydraFacial passer for alle – også tenåringer og menn. Kan også utføres på gravide og ammende.

Hva går behandlingen ut på?
Denne flerstegs-behandlingen renser porene i dybden og tilfører aktive ingredienser og næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Vi kaller det detox-, dyprens- og antiage på sitt beste. Det benyttes en unik teknologi, kalt Vortex-Fusion, som blant annet erstatter manuell eksfoliering og dyprens. Vortex-Fusion er lik mikrodermabrasjon, men i stedet for å fjerne døde hudceller med diamantslip, sluses det her inn en cocktail av ulike serum som bidrar til å løse opp døde celler og overflødig sebum. Så arbeider vi med et lett vacuumsug som først drar med seg døde hudceller og talg . Dette kan du faktisk (visuelt) se. Deretter brukes vacuumsuget til å øke blod- og lymfesirkulasjonen. HydraFacial-maskinen fordeler deretter ulike virkestoffer som forsterker hvert steg i behandlingen, og tilfører næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte for å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.

Hva kan HydraFacial behandle?
HydraFacial gir gode resultater på alle typer hud og hudtilstander. Resultatet er synlig etter kun én behandling. Ved flere behandlinger, kan vi vise til oppsiktsvekkende gode resultater på uren hud, hudormer, milier, store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker, ujevn hudtone og fine linjer og rynker.

Hvorfor Hydrafacial fungerer

Legg inn en kommentar