NyheterProdukterTipsVipper og bryn

Virker vippeserum?

GRANDE COSMETICS LASH-MD

Skrevet av: Hudterapeut Elise Smedsvik

I mai fikk vi inn en ny og spennende serie, Grande Cosmetics. Dette er en liten serie med mascara, primer, vippeserum og brynsserum.
GrandeLASH-MD er både oftalmologisk og dermatologisk testet og godkjent som vekststimulerende behandling for vipper, derfor MD bak navnet.

For noen år siden tok jeg vippe-extentions i utlandet (dumme meg), og vippene ble dessverre ganske ødelagt. Jeg fikk et mellomrom uten vipper på ene øyet som aldri har vokst ut igjen, selv etter å ha prøvd mange vippeserum. Med varierte resultater var jeg skeptisk til Grande sitt vippeserum også. Sist jeg brukte vippeserum krøllet vippene seg. De vokste riktig nok fort og ble lang, men de vokste ujevnt og resultatet så ikke så bra ut.
Men jeg ville gi Grande en sjanse da jeg hadde hørt og lest veldig mye positivt om den. De har jo også vunnet flere priser, og er blant annet hos Sephora en bestselger!
Før jeg startet tok jeg VISIA-bilde av meg selv for å kunne følge med på endringene. På bilde kan du se mellomrommet på ene øye.

Dette skriver Grande om sitt vippeserum:
"Lange, lekre vipper! GrandLASH-MD fremmer naturlige lengre og tykkere vipper innen 4-6 uker og gir full effekt etter 3 måneder. Dette prisvinnende serumet hjelper med å forlenge korte vipper, samt forsterker svake, tynne eller ødelagte vipper. I tillegg vil du oppleve at vippene blir litt mørkere."

Så, den 13. mai 2019 startet jeg med vippeserumet. Jeg påførte hver kveld. Etter 4 uker tok jeg nytt VISIA-bilde, hvor det ikke hadde skjedd noe særlig. Litt skuffet, da jeg hadde vært så nøye med påføring så og si hver eneste kveld. Men - jeg ville fortsette.

Ukene gikk, og jeg merket at vippene ble mørkere. Vippene ble også veldig lange og fine når jeg tok på mascara, så tenkte at nå var det skjedd noe.
Så i august tok jeg nytt bilde, og er overrasket over resultatene!
Da hadde jeg brukt serumet i 3 måneder, og det er jo da Grande Cosmetics sier at det skal gi full effekt.
Ikke bare hadde vippene blitt mye lengre, men volumet hadde også økt. OG det vokser vipper ut der jeg har hatt mellomrom, det hadde jeg ikke trodd!

Nedenfor kan du se bilde av resultatene.

Så alt i alt kan jeg ikke annet enn å si at JA, det virker!

Nå, i oktober, bruker jeg fortsatt vippeserum, men kun 2-3 ganger i uken for å holde det vedlike.

Flere grunner til å elske Grande:
Inneholder ikke parabener, sulfater, ftalater, og er dermatologisk testet.

Det er vegansk og ikke testet på dyr!

Anbefaler også alle å teste ut mascaraen fra Grande Cosmetics, kan nok si at det er den beste mascaraen jeg har prøvd! Ikke bare får man utrolig fine vipper av den, men den er faktisk bra for vippene og pleier og gir næring!

"Pleie og farge i ett! GrandeMASCARA fremmer øyeblikkelig vippelengden uten å ofre volum og pleier vippene ved hvert strøk. Formelen gir en enkel og byggbar påføring, vippene holder seg fleksible samt smidige, og fargen sitter godt. Produktet er også vannresistent, men likevel enkel å fjerne."

Sammen med primeren får man helt utrolig resultat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *