EtterbehandlingHudproblemerKroppUncategorized

SOMMERENS MUST-HAVE!

ELIXIR ULTRADEFENSE REPAIR GEL

Tekst: Hudterapeut Elise Smedsvik.

 

ELIXIR ULTRADEFENSE REPAIR GEL
Dette er en fuktighetsgele som virker beroligende, lindrende, helende og mykgjørende. Ingrediensene er pakket inn i liposomer som gjør at de aktive virkestoffene gir en dypere og bedre effekt. Den er fantastisk å bruke etter soling på grunn av sin beroligende effekt. Jeg har en tendens til å bli lett rød og irritert i huden, spesielt etter en dag i solen, og jeg har erfart at røde områder etter soling er kraftig roet ned dagen etter påføring med Ultradefense Repair Gel. Jeg SVERGER til denne og må ALLTID ha denne med meg på ferie. Kan brukes på både kropp og ansikt, og har i tillegg en fin anti-age effekt. Den er også kjempefin å smøre på tørre og irriterte områder.

  • Passer de fleste hudtilstander
  • Tilfører fuktighet
  • Forebygger  og reparerer solskader
  • Avansert anti-aging effekt

Ultradefense Repair Gel inneholder en avansert miks av både kjente og nye antioksidanter: Green tea og Silybum Marianum som begge er veldokumenterte antioksidanter som beskytter mot UV-skade. Pterostilbene, et nyere og meget effektivt antioksidant basert på resveratrol. Arabidopsis Thaliana, et nytt planteekstrakt som beskytter mot solskade. Ergothioneine, nytt antioksidant som beskytter mot frie radikaler.
DNA Enzyme Repair Comlex: Patenterte enzymer som reparerer solskader, Endounuclease 5 og Photolyase.

Bruk:
Kan brukes morgen og kveld, både under eller over andre produkter. Fungerer også utmerket etter soling. Kan legges under solkrem for ytterligere beskyttelse. Gelen er beregnet for
ansikt, men vi anbefaler også å påføre bryst og skuldre, gjerne hele kroppen. Virker lindrende mot rødhet og utslett.

Tips:
På grunn av sin beroligende og lindrende effekt er denne super å smøre på myggstikk for å roe kløe og dempe irritasjon . Det gjør at den også er kjempefin på brannskader, og ikke minst hvis man skulle være uheldig å treffe på brennmanet i sommer.

 

Denne er absolutt sommerens must-have, og jeg anbefaler den mer enn gjerne til alle mine kunder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *