KroppUncategorized

GJØR KROPPEN KJOLEKLAR

Hvordan få leggene klar for kjole i en fart!

Er leggene dine gråhvite og full av tørre skjellende flak etter en lang kald vinter og vår?
Frister det ikke akkurat å blotte dem i en av sommerens flotte kjoler?

La meg gi deg noen «skippertak» tips, som kjapt får huden på legger og lår (og ellers på kroppen også) klar for kjoler, skjørt og shorts.

Kaffegrut trikset:
Har du tilgang på kaffegrut etter traktekaffe? Ta den med deg i dusjen. Fukt huden og skrubb huden med kaffegruten, så lenge du orker. Og skyll av med dusjen. Det blir litt grising, så skyll dusjvegger i samme slengen, så du får all gruten bort. Mulig du tenker «ups» når du ser all kaffegruten forsvinne ned i sluken «og lurer på om dette er bra» Og det er det. Kaffegruten vil løse opp fett i rørene, slik den vil løse opp fett i huden din og smøre den i samme slengen som du peeler. Resultat: glatt fin og fuktig hud. Smør gjerne med litt god bodylotion etterpå.

Ps. Kaffegrut er også supert å bruke på tørre hender.

Fruktsyre krem:

En god bodylotion med fruktsyre/glycolsyre er super effektiv for å løse opp døde hudceller/tørr hud, samtidig som den øker fuktighetsnivået i huden. Ett par dager med påføring gir deg glatt, sunn og fuktig hud. Super før du skal i solen eller før du smører med selvbruning.
Tips: Elixir Bodylotion m/glycolsyre. Også super før og etter barbering/voksbehandling for å forhindre inngrodde hår.

Body Blur Instant HD Skin Finish!

Årets nyhet fra Vita Liberata som jeg elsker. Fantastisk når du har ujevn farge på leggene, årer, flekker som du vil dempe, eller trenger glød og farge i en fart. Litt sånn kropps-sminke som dekker ujevnheter og gir nydelig glød og fuktighet.

Kommer i 5 ulike farger.

Selvbruning

Finnes i mange varianter. Mine favoritter er Tan Drops, dråper du bruker i bodylotion din eller ansiktskremen din. Lukter ikke selvbruning og du kan selv bestemme fargegrad. Eller bygge fargen litt etter litt. Eller Vita Liberata som har mange ulike varianter.
Les mer om Vita Liberata sine produkter her!

Produktene finnes i vår butikk!
Kom innom så hjelper vi deg gjerne med å finne riktige produkter til din hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *