Uncategorized

VÅRFINE VIPPER

Hvem ønsker vel ikke lange og fine vipper? Spesielt nå når vi nærmer oss lysere tider.

Har du bestemt deg for å ta vippe-extentions? Da er det utrolig viktig at du finner en dyktig terapeut som bruker riktig teknikk, er nøye med hygiene og hører på hva slags resultat du ønsker. Det er dessverre slik at på markedet idag finnes det mange useriøse terapeuter, der kunder får skade på sine egne vipper pga dårlig arbeid.

Vår dyktige vippe-tekniker Paulina har lang erfaring og tilpasser vippene etter dine øyne og dine ønsker. Ulike teknikker brukes, som klassisk eller volum, eller en god mix av begge.

På volum vippeextentions limes flere vipper på dine egne vipper. Paulina har god teknikk og er nøye med å legge vippene i «vifteform» for at resultatet skal være fint i mange uker. Volumvipper kan også lages med et naturlig resultat for dem som ikke ønsker wow-effekten.

På klassiske vipper limes en og en vipp på dine egne vipper. Lengde og tykkelse som brukes avgjør den ferdige looken og tilpasses hver kunde. Paulina anbefaler påfyll etter 3 uker for å vedlikeholde resultatet.

 

 

Vil du booke time? Bestill her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *