Uncategorized

BIOSIL

ENDELIG I NORGE ETTER 23 ÅR PÅ DET INTERNASJONALE MARKEDET!

BioSil er et klinisk dokumentert, patentert og prisvinnende kosttilskudd for hud, hår og negler.

Med BioSil vi man oppleve at huden blir glattere og jevnere og at den er mer fuktig. Huden strammes opp og man kan oppleve et løft i ansiktet. Man ser freshere og mer opplagt ut.

 

KLINISK BEVIST I STUDIER UTFØRT ETTER GULLSTANDARDEN I MEDISINSK FORSKNING:

Reduksjon av fine linjer og rynker på 20 uker: 30,0 % *
Økning i hudens elastisitet på 20 uker: 89,0 % *
Økning i hårets diameter på 36 uker: 12,8 % *
Økning i hårstyrke på 36 uker: 13,1 % *

 

 

INGENTING SKJER OVER NATTEN.

Effekten av BioSil kommer ikke over natten. BioSil jobber sakte og jevnt og vi anbefaler derfor å ta førbilde (uten makeup og i godt lys) når du starter opp med BioSil. Helst fra flere vinkler. Når du har brukt produktet en stund bør du igjen ta bilde (uten make-up og med samme gode lysforhold som det første bildet) og sammenlign med bildene du tok før du begynte å bruke BIOSIL.

Effekten av produktet kommer sakte men sikkert over en lengre periode. Hvor lang tid det tar før nettopp DU kjenner og ser effekt vil variere fra person til person.

Maks effekt av produktet oppnår du  etter ca 6-8 måneder. Du vil kunne se god effekt allerede etter to måneder, men poenget er at dette er et produkt som krever bruk over en periode for å oppnå maksinal effekt.

 

HVA DU VIL MERKE I TILLEGG TIL REDUSERTE LINJER/RYNKER OG STYRKET HÅR:

I tillegg til den publiserte forskningen selskapet har på produktet har vi sett en ekstrem effekt på porestørrelse i ansikt. Porene i ansiktet trekker seg sammen og gir en jevn og fin hudoverflate, noe vi aldri har sett andre produkter kan bidra med.

Huden vil også få en behagelig glød. Negler blir merkbart hardere i tillegg til at de blir jevnere i overflaten.

BioSils effekt på hud, hår og negler er klinisk bevist. Det belgiske selskapet som står bak produktet har utført forskning og utvikling for 15,000,000 $ – noe som tilsvarer i overkant av 142,5 millioner norske kroner.

Ikke så rart da kanskje at det vinner priser år etter år etter år etter år for beste skjønnhetskosttilskudd! I 2017 ble det kåret til ett av tidenes beste skjønnhetsprodukt (sammen med 7 andre produkter) av Huffington Post, og produktet benyttes som en del av skjønnhetsrutinene til en rekke store internasjonale kjendiser!

 

 

HVORDAN BRUKE BIOSIL:

BioSil er tilgjengelig i to former: dråper/kapsler.

30 ml – nok til 2 måneders bruk
60 kapsler – nok til 1 måneds bruk

 

Dråper: man blander 5 dråper i minimum 0,5 dl væske, rører om og drikker, morgen og kveld.

OBS! Dråpene faller til bunnen, så vær flink til å virvle det opp eller røre om.

 

Kapsler: man tar 1 kapsel morgen og 1 kapsel kveld.

Vi anbefaler å ta førbilde når du starter opp med BioSil. Helst fra flere vinkler. Når du har brukt produktet en stund bør du igjen ta bilde og sammenligne med før-bildene. BioSil jobber sakte og jevnt og du vil ikke oppleve en over natten effekt. Effekten av produktet kommer sakte men sikkert over en lengre periode. Hvor lang tid det tar før nettopp DU kjenner og ser effekt vil variere fra person til person.

 

Vi gleder oss til DU får dine egne erfaringer med BioSil. Vi håper og tror du blir like fornøyd som vi er med dette produktet.

 

OBS! Gravide og ammende skal ikke benytte dette kosttilskuddet da det ikke er gjennomført studier på nettopp disse to gruppene.

 

 

* I forhold til placebo – altså gruppen som ikke brukte BioSil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *