Voksing

MENS VI VENTER PÅ VÅREN

Mens vi venter på våren!

Tekst: Hudterapeut Anja Beatrix Knudsen

Når dette skrives er det fremdeles kaldt og guffent ute og de fleste av oss sverger til ull fremdeles. Men med håp om at det snart er varmere tider i vente og at vi kan gjemme ullklær og boblekåper innerst i skapet... og finne fram lette sommerskjørt, shortser og bikinier gjør vi oss klar til en ny voksesesong.

Vi ønsker som deg, at du skal få et så godt resultat av behandlingen som overhodet mulig. Derfor har vi laget litt informasjon og noen gode råd du bør følge i forbindelse med din voks-behandling.

Vi bruker Outback Organics, komplette spekter av voksprodukter og før-og etterbehandlingsprodukter for intimvoksing og kroppsvoksing. Produktene inneholder botaniske ingredienser som er nøye utvalgt for å kunne gi deg en bedre vokseopplevelse.

INFORMASJON, TIPS OG RÅD

Lett sårhet, små nupper og rødhet er vanlig og er en helt normal, men midlertidig reaksjon etter en voks-behandling. Spesielt om dette er din første behandling. Dette vil normalt avta i løpet av 1-2 døgn. Men skulle du mot formodning oppleve at overnevnte reaksjoner ikke går over, ta kontakt med oss.

Du bør holde det voksede område rent og unngå varme og friksjon 1-2 dager etter behandling, og du bør også unngå:

• varme bad eller dusj (kald eller lunkent går fint)

• badstue eller boblebad

• soling, solarie eller selvbruning

• sport, gym eller andre aktiviteter som fører til svetting og overoppheting

• svømming i klor basseng

• å klø på det behandlede området.

• stramme klær.

For å kjøle og roe det behandlede området, anbefaler vi å påføre Post Wax Spray på det behandlede området, (legger, armer, bryst og rygg) to ganger daglig i 5 dager. For sensitive områder som ansiktet, armhule og bikini, anbefales litt Bush Balm 2-3 ganger pr. dag, til all rødhet og sårhet har forsvunnet. Du kan også bruke Tea Tree Skin Wash, etterfulgt av Hand and Body Lotion, dette forebygger hudirritasjon og tørrhet.

Du kan oppleve noe gjenvekst etter en omtrent en uke. Det kan ta opp til 4 behandlinger før du kommer inn i en syklus som gir deg aller best resultat på voks-behandlingen din. Vi anbefaler ikke å bruke pinsett, epilator eller andre metoder som trekker håret ut av hårsekken, mellom behandlingene. Det vil forstyrre hårets naturlige vekst syklus.

For å forebygge inngrodde hår:

Noen dager etter behandling, peel/exfolier huden forsiktig med Face and Body Scrub. Bruk fuktighetskrem/bodylotion for å holde huden myk, da vil neste syklus hår lett komme opp uten hindringer. Skulle det likevel oppstå noen inngrodde hår, behandles disse med Ingrow Hair Serum.

Vi har også søte miniatyr sett for hjemmebehandling som inneholder
 

1 x Face and Body Scrub 50ml

1 x Bush Balm 50ml

1 x Skinwash 50ml

1 x Ingrown Hair 8ml

Du kan bestille din neste voksetime her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *