UncategorizedVipper og bryn

Vippeløft

Skrevet av: Hudterapeut Elise

Vippeløft

Er du lei av vippetang, men ikke ønsker vippe-extentions? Da er dette riktig behandling for deg!
Dette er en av mine favoritt-behandlinger å utføre, på grunn av de fine resultatene vi oppnår.

Vippeløft er en fin behandling som gir inntrykk av lange, fyldige vipper og et åpent blikk. I forhold til vippe-extentions vil vippeløft gi et naturlig resultat da det er dine egne vipper vi jobber med. Du trenger heller ikke komme for påfyll slik som med extentions – behandlingen varer i ca. 6-8 uker og vil gradvis gå tilbake til hvordan vippene opprinnelig så ut.

Mange tror at man må ha lange, fyldige vipper for å få noe resultat av behandlingen. Dette stemmer ikke. Behandlingen virker like godt på små, korte vipper som på lange. Behandlingen er også perfekt for de som har stritte vipper eller vipper som går nedover. Vippene løftes fra vipperoten og vil virke både lengre og fyldigere etter behandling.

 

Hvordan utføres behandlingen?
Behandlingen tar ca 1 time hvor man ligger på behandlingsbenken med øynene igjen.
Det høres kanskje ubehagelig ut å måtte ligge med øynene igjen i en hel time, men for de aller fleste går dette veldig bra. Om man ønsker får man på seg et godt teppe , varme i benken og rolig bakgrunnsmusikk, så de aller fleste synes behandlingen er behagelig.

Vippeløft utføres ved at vi løfter vippene opp mot en gelepad, hvor vi selv kan velge størrelse på ut i fra lengde på vippene. Så påfører vi produkter som vil gi vippene et permanent løft. Vi bruker Salon System sine produkter, som er trygge og milde for vippene med umiddelbare resultater som gir bøy og volumiserende løft.

Så fargs vippene som blir løftet om ønskelig, dette vil gi et veldig fint resultat hvor vippene ser enda fyldigere ut og øker effekten av behandlingen. Vi fjerner så produktene vi har brukt, og løsner gelepaden. Vi avslutter med et flytende stoff som gir rikelig med næring og fuktighet til vippene. Dette stoffer bør være på vippene så lenge som mulig, derfor anbefaler vi å unngå vann og påføring av mascara de neste 24 timene.

 

Vi gjør oppmerksom på at resultatet varierer ut i fra vippene lengre, form og styrke.

 

Før og etter vippeløft-behandling. Uten mascara.

Kunde sier:
«Jeg har ganske korte og stritte vipper, men føler at vippetang sliter og skader vippene. Derfor valgte jeg vippeløft. Jeg var litt redd for at vippene skulle få «krøll» istedenfor løft da jeg har opplevd dette med andre vippeløft-systemer. Men det trengte jeg ikke være redd for. Resultatet ble kjempe fint, og jeg trenger ikke bruke vippetang. Vippene har utrolig fin løft, så selv uten mascara føler jeg at jeg har fått et mer åpent blikk. Når jeg påførte mascara dagen etter vippeløft ble jeg skikkelig overrasket. Vippene mine har aldri sett så lange ut! Jeg bruker mye mindre mascara enn jeg gjorde før behandlingen. Jeg er kjempe fornøyd og kommer garantert til å utføre behandlingen igjen!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *