BehandlingerTips

Gavekort

Hva passer vel bedre enn å gi noen du er glad i en velvære-opplevelse? Når du kjøper gavekort hos oss, velger du enten en spesifikk behandling fra vår meny eller en valgfri sum. Mottaker står uansett fritt til å bruke verdien på gavekortet, på alle våre behandlinger og/eller produkter i butikk.

Ønsker du å gi et digitalt gavekort leveres dette til mottakeren sin mobiltelefon via SMS og åpnes deretter på en webside. De som ikke har Fixit-app, kan se gavekortet på web og de som har Fixit-app åpner gavekortet i appen.

Du kan gjøre gavekortet personlig ved å ta et bilde, skrive en hyggelig hilsen eller spille inn en video.

Her kan du ta en titt og gjøre deg kjent med den elektroniske gavekort-løsningen:

Gavekortene våre har en utløpsdato på 1 år etter kjøp.

 

Ta vare på deg selv og alle dine!

Hilsen alle oss på Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *