Uncategorized

ZO – BY DR. ZEIN OBAGI

FORSKER – INNOVATØR – FORELESER – FORFATTER

I mer enn 35 år har Dr. Zein Obagi, sertifisert dermatolog, utviklet banebrytende hudpleieløsninger basert på en filosofi om at man kan skape sunn hud, og ikke bare behandle sykdom og skade. Som et resultat av denne tilnærmingen er han nå ansett som en ledende autoritet på hudhelse og hudforyngelse i mange land. I dag er Dr. Obagis innovative prinsipper for gjenopprettelse av sunn hud ansett som ”the golden standard” innen hudpleie. Han er regnet som en av verdens ledende eksperter på kjemisk peeling, som bare er en av hans spesialiteter. Han er også ekspert på behandling av mørkere hudtoner, og tar ofte på seg vanskelige saker verden rundt.

 

EN GLOBAL SUKSESS

Gjennom hele sin karriere har Dr. Obagi drevet med undervisningsarbeid, og tusenvis av plastikkirurger og dermatologer i ulike vitenskapelige miljøer verden over har lært av ham. Han er en engasjert skribent og har holdt innlegg på mer enn 500 seminarer om temaer som angår hudhelse og hudforyngelse.

Dr. Obagis navn er uløselig knyttet til resultatorientert hudpleie, men hans banebrytende bidrag til feltet består av så mye mer. Han har bokstavelig talt omdefinert og videreutviklet
vitenskapen bak hudhelse.

 

 

Stimulation Peel by ZO

Vi tilbyr Stimulation peel fra ZO Skin Health. Dette er en behandling med glykolsyre/ mandelsyre, melkesyre og sitrussyre. Den eksfolierer(tar bort) bort døde hudceller og etterlater huden myk og fin. En såkalt “Askepott” behandling, da den ikke har noe nedetid. Huden får en umiddelbar - nydelig glød.

Den jobber med blant annet fine linjer, store porer, urenheter og komedoner. Vi anbefaler 3-4 behandlinger og kan brukes av alle hudtyper.

 

30 min kr.1490,-

60 min kr. 1990,-

 

 

 

 

 

På vår klinikk finner du de anerkjente ZO-produktene og våre terapeuter er klar for å hjelpe deg med hvilke produkter som passer for akkurat din hud.

 

Les mer om ZO her: Produkter – ZO® Skin Health Nordic Official (zoskinhealth.no) 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *