NyheterTips

OPPDATERING: Trygg klinikk

Hvordan blir ditt neste besøk hos oss?
Vi ønsker deg velkommen til en trygg klinikk hvor smittevern og din helse er høyest prioritert!
Vi følger smittevernstiltak som regjeringen har kommet med, som tar vare på både ansatte og kunder. Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyest prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.


Før ditt besøk:
Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, føler deg dårlig, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du bruke Fixit App/hjemmeside eller ringe oss direkte. Dette er da kostnadsfritt.

Når du har bestilt time sender vi ut egenerklæringsskjema på telefon hvor du må svare på noen ja/nei spørsmål om sykdom/symptomer m.m, her får du også info om hvordan du skal forholde deg når du kommer til klinikk/butikk.

 

Når du kommer til oss:
Kom alene
- Det er viktig for oss å begrense antall personer i klinikken, så møt derfor alene til timen med mindre noe annet er nødvendig.

Kom presis
- For å begrense antall personer i salongen ber vi om at du ikke kommer veldig tidlig til din behandling.

God håndhygiene
- Når du kommer inn i butikk står det klart antibac. Vi ber om at du påfører dette på hender før ditt besøk hos oss.

I butikk
- Vi ber om at du ikke tar på produktene. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg!

Mobilbruk
- Vi ønsker å begrense mobilforbruk i klinikken. Om du likevel må bruke telefonen, ber vi deg bruke antibac. Tørk av mobilen først eller påfør på hendene etter bruk.

Unngå kontant betaling
-Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker og begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor stor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

 

Nytt i klinikk

-Blader og magasiner er fjernet fra klinikk da de kan være en smittekilde

-Vi serverer dessverre ikke kaffe, te eller kakao

-Vi ber om at både kunder og ansatte tar ansvar for å holde forsvarlig avstand

 

 

Hygiene og smittevern
Vi, som en forholdsvis stor klinikk og som i tillegg til Hudterapeuter har ansatte som er helsepersonell, har fra før, gode innarbeidete hygiene og smittevern rutiner. Vi økte nivået av hygiene og smittevern når vi i begynnelsen av mars ble oppmerksom på utviklingen av pandemien, og har økt den ytterligere etter at vi åpnet.

Ansatte har gjennomgått og bestått smittevernkurs, rutiner og prosedyrer er etablert i henhold til forskrift og veileder i henhold til FHI sin anbefalte standard.

Takk for at du forbereder deg til timen din sammen med oss! Vi gleder oss til å se deg!

 

 


Oppdatering:

 

I uke 17 har vi butikken åpen, nesten hver dag!

Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-20
Onsdag: 10-19
Torsdag: 12-19
Fredag: 10-17
Lørdag: Stengt

Neste uke har vi normal åpningstid både i Butikken og Klinikken 🙂


Mer info:

 

Til alle våre kunder!

Det er mange som tar kontakt og lurer på når vi åpner igjen for behandlinger. Erna & Co har gitt oss lov til å åpne senest 27. April under forutsetning av at vi følger Smittevern bransje standard som skal utarbeides for vår bransje ( Hudterapeuten og Frisører bla) Den er ikke klar enda og vi venter spent på at den skal bli ferdig, slik at vi kan lage planer for åpning.

Vi, som en forholdsvis stor klinikk og som i tillegg til Hudterapeuter har ansatte som er helsepersonell, har fra før, gode innarbeidete hygiene og smittevern rutiner. Vi økte nivået av hygiene og smittevern når vi i begynnelsen av mars ble oppmerksom på utviklingen av pandemien. Og forventer at vi må øke den ytterligere når vi igjen åpner.

Vi er ekstremt opptatt av å være en trygg klinikk for både ansatte og kunder. Når vi åpner igjen vil ikke alt være som før. Vi vil blant annet sende ut et egenerklæringskjema på telefon, til alle kunder dagen før behandling hvor du må svare på noen ja/nei spørsmål ( om sykdom/symptomer m.m) Og med en beskrivelse om hvordan du skal forholde deg når du kommer til klinikken/når du er i klinikken.

Vi har tilgjengelig nødvendig smittevern utstyr og er klar til å gi deg en trygg behandling, så snart smittevern forskriften er klar for vår bransje. Da vet vi hva vi må forholde oss til og hvordan vi kan bemanne klinikken.

Vi kan nesten ikke vente med å komme igang igjen! Nyt det fine været og ta vare på hverandre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *