BehandlingerTips

DIGITALE GAVEKORT

Kjære kunder og følgere.

Vi savner dere alle sammen, vi savner kollegaene våre og håper dere savner oss og! Vi håper at dere alle har det bra og er friske ❤️

At vi ble stengt ned med 4 timers varsel kom som et sjokk på oss alle, men vi skjønner at vi som er så tett på kundene våre ikke kan være i drift i disse dager. Vi er glad for å kunne gjøre vårt for å stoppe Covid19-viruset. Men vi gleder oss VELDIG til dette er over og kan komme tilbake i jobb igjen.

 

Om du trenger en gave til noen eller bare ønsker å støtte opp om oss kan du kjøpe et elektronisk GAVEKORT, som kan brukes når vi åpner igjen.

Gavekortet leveres til mottakeren sin mobiltelefon med en SMS og åpnes på en webside, hvor dem som ikke har fixitapp kan se gavekortet på web og de som har Fixitapp kan åpne det i appen.

Du kan gjøre gavekortet personlig ved å ta et bilde eller spille inn en video og skrive en hyggelig hilsen til mottakeren.

Her kan du ta en titt på den elektroniske gavekort løsningen:

 

Vi har også lagt ut noen anbefalinger av våre favoritter!

Gavekortene våre har en utløpsdato på 1 år etter kjøp. Vi vil selvfølgelig forlenge varigheten på gavekortet med den tiden vi ikke er i drift.

Vi får også endel spørsmål fra kunder som allerede har gavekort som går ut i disse dager. Vi forlenger selvfølgelig dem også ❤️

 

Ta vare på deg selv og alle dine!

Hilsen alle oss på Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk

 

 

 

 

Legg inn en kommentar