HudproblemerProdukterTips

Smartere hudpleie – innenfra

BLI KJENT MED MARINE MATRIX

Marine Matrix er et kollagentilskudd for naturlig fornyelse av huden.  Esken inneholder pulverposer, hvor du bruker en pose per dag. Pulveret røres enkelt ut i drikke som vann eller en kopp kaffe eller te.
Produktet har klinisk dokumentert effekt på flere områder, blant annet økning av hudens elastisitet, som strammer opp huden og reduksjon av linjer og rynker.

Produktet har også god effekt på både strekkmerker og cellulitter.  Marine Matrix inneholder spesifikke kollagenpeptider med unik sammensetning for optimal absorpsjon og effekt.
Med essensielle vitaminer og mineraler med EU-godkjent helseeffekt opprettholdes sunn hud, hår og negler. Vitamin C bidrar også til normal kollagendannelse ved hjelp av vitamin C.

 

I tillegg til unike kollagenpeptider inneholder Marine Matrix også:

Vitamin C – bidrar til normal kollagen dannelse

Kobber – bidrar til normal pigmentering av hud og hår

Sink – bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler

Selen – bidrar til å opprettholde sunt og normalt hår og negler

SIGNIFIKANT ØKNING AV ELASTISITET

30%

Øker hudens elastisitet med 30% allerede etter fire uker.

SIGNIFIKANT REDUKSJON AV RYNKER

50%

Reduserer rynkevolum med opp til 50% allerede etter 8 uker.

SIGNIFIKANT ØKNING AV PROKOLLAGEN

65%

Øker hudens innhold av prokollagen i huden med opp til 65% allerede etter 8 uker.

I likhet med vår generelle helse er også huden spesielt avhengig av bevisst tilførsel av nødvendige næringsstoffer fra et sunt og balansert kosthold. Friske grønnsaker og frukt gir oss tilgang på vitaminer, mineraler og antioksidanter, som alle er viktige for å beskytte og opprettholde en sunn hud. Det er også nødvendig at kroppen tilføres nok væske i løpet av dagen. Friskt rent vann er også det beste for huden.

 

Kunnskapen om hvordan huden kan ivaretas på en best mulig måte øker stadig. Vitenskapelig dokumentasjon fra nye kliniske studier har ført til store fremskritt i kunnskapen om hvordan hudens utseende kan ivaretas på en optimal måte gjennom bevisst kosthold og ernæring.

Marine Matrix® inneholder spesialutviklede og dokumenterte kollagenpeptider som tilfører næring til de dypere lagene av huden innenfra. De spesifikke kollagenpeptidene absorberes raskt i kroppen slik at de når hudcellene i de dypere lagene av huden hvor de bidrar til å øke hudens elastisitet som strammer opp huden og reduserer rynker.

I tillegg inneholder Marine Matrix® også essensielle vitaminer og mineraler, bl.a. vitamin C, kobber og sink, som har dokumentert virkning for vedlikehold av en sunn og vital hud.

 

 

 

Hva er forskjellen mellom Marine Matrix® og vanlig kollagen?

Kollagenpeptidene som benyttes i Marine Matrix® fremstilles via en helt spesiell bioteknologisk prosess hvor langkjedet naturlig kollagen er enzymatisk spaltet ned til forhåndsbestemte korte peptidkjeder med spesifikk aminosyresekvens. Kollagenpeptidene absorberes raskt i kroppen slik at de når hudcellene i de dypere lagene hvor de bidrar til å øke hudens elastisitet som strammer opp huden og reduserer rynkevolum.

Nøkkelen til denne dokumenterte virkningen ligger altså i de spesifikke kollagenpeptidene som fremstilles ved helt spesielle bioteknologiske metoder. Det er derfor viktig å merke seg at inntak av uraffinerte og uspesifikke kollagenprodukter av lavere kvalitet som kan forekomme på markedet ikke innehar de samme ernæringsmessige egenskapene eller dokumenterte virkning på hudens utseende.

 

Hvordan blir Marine Matrix® tatt opp i kroppen?

Vitenskapelige studier viser at spesifikke kollagenpeptider tas opp i kroppen i sin naturlige form som korte proteinkjeder. Kollagenpeptidene tas opp via magesekken, og tas opp i blodomløpet og transporteres videre ut til huden. Når kollagenpeptidene når kroppens produksjonsceller (fibroblaster) som er ansvarlige for hudens naturlige kollagenproduksjon, stimuleres disse til en økt omsetning og produksjonen av prokollagen som så omdannes til nye kollagenfibre.

 

Hvem kan benytte Marine Matrix®?

Marine Matrix® kan benyttes av alle som ønsker å ta vare på huden via et sunt og balansert kosthold, og for å motvirke forskyvninger av hudens kollagenbalanse forårsaket av alder eller ytre påkjenninger som forurensninger og UV-stråling.

 

Hvor fort vil jeg merke noen virkning?

Dette kan variere fra person til person, og hvilken tilstand huden din er i, samt kosthold og generell helsetilstand. Kliniske studier viser en signifikant forbedring av hudens elastisitet og fasthet samt reduksjon av rynker allerede etter 4 uker. Denne virkningen vil normalt bli mer merkbar og synlig etter 2-3 måneders daglig bruk.

 

Les mer om Marine Matrix og se all dokumentasjon på www.marinematrix.com/no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *