BehandlingerTipsVipper og bryn

Vippeløft

LENGDE, VOLUM OG LØFT!

Vippeløft

Skrevet av: Hudterapeut Elise

Er du lei av vippetang, men ikke ønsker vippe-extentions? Da er dette riktig behandling for deg! Dette er en av mine favoritt-behandlinger å utføre, på grunn av de fine resultatene vi oppnår. Behandlingen passer meget godt ved en spesiell anledning, ved reise/ferietur eller bare i en travel hverdag så man kanskje slipper å bruke mascara.

Vippeløft er en fin behandling som gir inntrykk av lange, fyldige vipper og et åpent blikk. I forhold til vippe-extentions vil vippeløft gi et naturlig resultat da det er dine egne vipper vi jobber med. Du trenger heller ikke komme for påfyll slik som med extentions, resultatet varer i ca. 6-8 uker og vil gradvis gå tilbake til hvordan vippene opprinnelig så ut.

Mange tror at man må ha lange, fyldige vipper for å få noe resultat av behandlingen. Dette stemmer ikke. Behandlingen virker like godt på små, korte vipper som på lange. Behandlingen er også perfekt for de som har stritte vipper eller vipper som går nedover. Vippene løftes fra vipperoten og vil virke både lengre og fyldigere etter behandling.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen tar ca 1 time hvor man ligger på behandlingsbenken med øynene igjen.
Behandlingen er ikke ubehagelig, i de aller fleste tilfeller sovner faktisk kunden på benken 😊
Det er kanskje ikke så rart når man har øynene igjen og ligger på en oppvarmet benk med teppe over seg med rolig musikk i bakgrunnen…

Vippeløft utføres ved at vi løfter vippene opp mot en gelepad, slik du ser på bildet. Vi kan selv velge størrelsen på gelepadsen ut i fra lengde på vippene.
Så påfører vi produkter som vil gi vippene et permanent løft. Vi bruker Salon System sine produkter, som er trygge og milde for vippene med umiddelbare resultater som gir bøy og volumiserende løft.

Så farges vippene som blir løftet om ønskelig, dette vil gi et veldig fint resultat hvor vippene ser enda fyldigere ut og øker effekten av behandlingen. Vi fjerner så produktene vi har brukt, og løsner gelepaden. Vi avslutter med et flytende stoff som gir rikelig med næring og fuktighet til vippene. Dette stoffet bør være på vippene så lenge som mulig, derfor anbefaler vi å unngå vann og påføring av mascara de neste 24 timene.

 

Vi gjør oppmerksom på at resultatet varierer ut i fra vippene lengre, form og styrke.

Denne vippeløft-behandlingen er utført av vår hudterapeut Elise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *