HudproblemerProdukterTips

Sensitiv? La Schrammek styrke huden din

Skrevet av: Hudterapeut Elise

Flere og flere opplever huden sin som sensitiv, og det er kanskje ikke så rart med alle påvirkningene huden blir utsatt for daglig.

Selv med en god make-up kan det være vanskelig å dekke over rødhet, og når man først klarer å dekke over den føles huden alikevell varm og irritert ut.  Kjenner du deg igjen? Da anbefaler vi deg å teste ut «Sensitive-serien» fra Dr. Schrammek.

Sensitive serien fra Dr. Schrammek er en produktlinje som beskytter og styrker hudbarrieren. Demper symptom på minimum av tid samtidig som huden gradvis styrkes med positiv langtidsresultater. Produktene tilfører lindrende pleie og roer ned en sensitivert og stresset hud, og forebygger og reduserer rødhet og irritasjon.

Med fokus på å styrke en svekket hudbarriere og å kunne gjenoppbygge en «hud i balanse» tilføres aktive stoffer som både styrker, tilfører fuktighet, virker anti-inflammatorisk, er sterkt beroligende og beskytter en irritert hudtilstand.

Flere av våre «sensitive» kunder sverger til disse produktene, og de merker synlig redusering av rødhet.

 

Under kan du bli bedre kjent med produktene i "Sensitive-serien". Er du usikker på hvilke av produktene som passer deg anbefaler vi deg å booke en VISIA hudanalyse.
Da får vi virkelig sett hvordan huden har det og hva huden trenger akkurat nå!

SENSIDERM MASK

BEROLIGENDE KREMMASKE FOR SENSITIV OG IRRITERT HUD

Øyeblikkelig hjelp til irritert og sensitiv hud. Hudirritasjoner og rødhet avtar samtidig som hudbarrieren styrkes og blir mer motstandsdyktig. Hjelper huden å holde på fukt og forhindrer dehydrering.Hemmer utslipp fra Histamin- som hemmer allergiske reaksjoner i kropp og på hud.

Masken fungere som et førstehjelpskit for rød og irritert hud samt ved kløe. Huden blir umiddelbar glatt, myk og balansert.Fri for parabener, parfyme, fargestoff og mineraloljer. En fantastisk maske å bruke på vinterstid for alle hudtyper.

AMPULLEKUR SENSI CALM

BEROLIGENDE OG STYRKENDE KONSENTRAT FOR SENSITIV HUD

Beroligende konsentrat for øyeblikkelig hjelp som inneholder aloe vera, phantenol og lakrisrot ekstrakt. Irritasjoner, rødhet og andre symptomer for stress reduseres. Ampullen har en sterk beroligende og styrkende effekt på sensitiv hud. Fri for parfyme og fargestoffer. Inneholder 7 stk x 2 ml og brukes som en 7 dagers kur.

Hvis du skal starte på sensitive-serien fra Dr. Schrammek anbefaler vi å kjøpe med denne ampullekuren så huden får en beroligende boost!

PROBIOSENSE

NYESTE PRODUKTET I SERIEN, EN VIKTIG NYHET!

En unik dag- og nattkrem, som styrker det mikrobielle miljøet i huden ved hjelp av pro- og prebiotiske ingredienser.

ProbioSense styrker hudens immunforsvar, demper rødhet, irritasjon og betennelser. Hudens fuktighetsbalanse og sårheling fremmes, kapillærene styrkes og cellefornyelsen stimuleres. ProbioSense er det ultimate produktvalget til en sensitivisert hud i ubalanse.

 

  • Støtter og bygger opp den kjemiske og fysiske hudbarrieren
  • Demper inflammasjonsprosesser
  • Støtter sårheling
  • Styrker kapillærne og kollagenet
  • Stimulerer cellefornyelsen
  • Tilfører huden fuktighet og viktige lipider

SENSIDERM SOS BALM

ØYEBLIKKELIG HJELP OG OMSORG FOR SENSITIV HUD OG RØDHET

Kjølende balsam som roer huden umiddelbart og danner et beskyttende lag over huden. Motstanden for følsom hud økes og den stabiliserer hudbarrieren. Den innovative, beroligende og anti-inflammatorisk «NO-STRESS Complex» gir økt komfort i tillegg til å lindre og hjelpe irritert hud til å bli bedre.

ROSEA CALM CREAM

SPESIALPLEIE FOR SENSITIV OG RØDMET HUD

En fantastisk krem som virker umiddelbart etter den er påført ansikt. Reduserer lokal rødhet og beroliger huden. Tilfører huden fukt og forhindrer følelsen av stramhet. Bekjemper inflammasjoner og synlige små blodkar i huden. Huden føles mer jevn og rødheten blir skjult. Beskytter mot frie radikale og stress.

En favoritt blant våre kunder som har mye rødhet i huden, da den gir synlige resultater (mindre rødhet) på kort tid.

SENSIDERM STRESS PROTECT CREAM

RIK DAG OG NATTKREM FOR IRRITERT OG VELDIG TØRR HUD

En absolutt SOS krem og klimakrem som roer ned rødhet og styrker de små kapillærerne i ansiktet, noe som er veldig heldig for de som sliter med litt rødhet i kinnene. Utrolig rik og nærende krem for veldig tørr hud. Kremen absorberes raskt og etterlater ikke huden fet. Reduserer stress symptomer i tillegg til kløe eller følelse av stramhet i huden. Styrker huden og er et «must» for oss som bor i Skandinavia.

SENSIDERM SUN CREAM SPF 50

SOLKREM MED INTENSIV UV-BESKYTTELSE FOR ALLE

Den perfekte følgesvenn for kunder med en svekket hudbarriere. En sensitiv hud beskyttes skånsomt, sikkert og vedvarende.
Trekker godt inn og har en helt unik konsistens for å være en krem med spf 50.

PASSER FOR: Alle hudtyper, sensitiv hud, dehydrert/tørr hud og couperose – hudsykdommer som rosacea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *