HudproblemerKroppNyheterProdukterTips

NYHET! Regulatpro®

Regulatpro® Bio og Regulatpro® Metabolic er mat/ kosttilskudd med aktive enzymer fra fersk økologisk frukt, grønnsaker, nøtter og urter.

Kroppen og helsen vår har det aller best når den får alle nødvendige næringsstoffer byggesteiner, vitaminer og mineraler fra maten vi spiser. Men ofte fører dårlig metabolisme, lave nivåer av enzymer eller fordøyelsesproblemer til dårlig næringsopptak.

På grunn av den unike kaskadegjæringsprosessen har Regulatpro® en universell effekt på kroppen. Det absorberes enkelt og fullstendig i det første stadiet etter inntak og fungerer som en transportør av næringsstoffer inn i cellene.

Derfor kan Regulatpro® bidra til bedre næringsopptak og kan påvirke det de viktigste energi- og regenerasjons prosessene i kroppen, samt bidra positivt til immunsystemets normale funksjon.

Regulatpro® produseres i Tyskland og selges i over 40 land. I Norge og Sverige har produktet i mange år blitt anbefalt av naturterapeuter.

Fordeler med Regulatpro® Bio

- Et naturlig konsentrat som kroppen umiddelbart kan utnytte - Øker energien i cellene og bidrar til bedre vitalitet og utholdenhet - Bedrer mage- og tarmfunksjonen - Regulerer immunforsvaret

Regulatpro® Bio er designet for mennesker som ønsker ekstra energi, immunitet og vitalitet.

Fordeler med Regulatpro® Metabolic

Et naturlig konsentrat som regulerer de metabolske prosessene i kroppen. Gir energi til cellene – Ideelt også for idrettsutøvere!

Naturlig energiregulator: - Øker energien i cellene og bidrar til bedre energi og utholdenhet - Bedrer mage- tarmfunksjonen - Regulerer immunsystemet - Bidrar til normal hjertefunksjon og blodsukkerbalanse.

Regulatpro® Metabolic inneholder 85 % av Regulatessenz ® samt vitaminer og sporstoffer. Regulatpro® Metabolic er designet for personer som ønsker å ivareta et normalt blodsukker og bidra til god hjertehelse. Regulatpro® Metabolic gir også god energiomsetning, reduserer tretthet og utmattelse i musklene og derfor et bra tilskudd for sportspersoner og de som liker å presse kroppen.

Regulatpro® Hyaluron

- unik skjønnhetsdrikk for hud, hår, negler og bindevev
 • Øker hudens fuktighet
 • Bedrer hudens elastisitet
 • Minimerer linjer og rynker
 • Styrker hår og negler
 • Naturlig anti-age drikk
 • En investering i skjønnhet – innenfra

1 eske inneholder 20 flasker x 20 ml

Dette virkningsfulle konsentratet basert på Regulatessenz® gir huden ungdommelig glød samt sterke negler og sunt hår.

Regulatpro® Hyaluron inneholder i tillegg til Regulatessenz® biotin som bidrar til å vedlikeholde hud, slimhinner og hår, samt naturlig vitamin C som bidrar til en normal kollagenproduksjon og for en normal hudfunksjon. Sammen med kopper og sink beskytter C-vitamin cellene mot oksidativt stress. Kopper bidrar til en normal hår- og hudpigmentering og til å opprettholde normalt bindevev. Sink bidrar til å opprettholde normalt hår, hud og negler.

KUNDEKVELD 19. FEBRUAR

Vil du vite mer om Regulatpro®? Vi inviterer til en hyggelig kundekveld 19. februar. Vi får besøk av Ann Helene!
Ann Helene har alltid vært opptatt av å forebygge for en sunn helse og i alle sammenhenger arbeidet med det.
Hun formidler kunnskap som gir grunnlag for å ta gode valg om kosthold og livsstil.

Mer info om påmelding kommer, men hold av datoen 19. februar!

 

Under får du enda grundigere lesning om Regulatpro®

ATP-energi

Energi er helt nødvendig for alle prosesser som foregår i kroppene våre.

ATP-molekyler (adenosintrifosfat) produseres i mitokondrier og skaper grunnlag for energi.

De fleste sykdommer i den moderne befolkningen er assosiert med mangel på energi i menneskekroppen. Folk opplever kronisk utmattelsessyndrom, lider av revmatiske sykdommer og kronisk stress. Selv alvorlige lidelser som rammer mennesker som akutte sykdommer, diabetes mellitus og hjerte- og karsykdommer kan være knyttet til mangel på energi i cellene.

Bruk av Regulat® har vært assosiert med økt ATP energimetabolisme i cellene. Resultatene fra en studie viste at etter tre måneders behandling med Regulat®, økte middelverdiene for ATP-konsentrasjon i cellene med omtrent 185 prosent.

 

Betydningen av enzymer

Enzymer er proteinkatalysatorer, noe som letter kjemiske reaksjoner behandlet i kroppene våre. Mangel på enzymer påvirker det naturlige reguleringssystemet i kroppen. De første tegnene som signaliserer mangel på enzymer i kroppen er tretthet, dårlig konsentrasjon, hudproblemer og gastrointestinale lidelser.

Isolerte aktiverte enzymer motstår acidose (syre-alkalisk balanseforstyrrelse), økt surhet og dannelse av aggregater (inkludert fettakkumulering) i ledd og vev.

Enzymer fordøyer de viktigste næringsstoffene i ønsket størrelse for optimal assimilering i kroppen.

Enzymer er ansvarlige for metabolismen, som leder kroppens celler og absorberte næringsstoffer til å lage forbindelser med andre næringsstoffer, med sikte på å gjenopprette skadede celler, bein, muskler og andre organer.

Enzymer stimulerer syntesen av forskjellige stoffer og kjemiske forbindelser, som er av vital betydning for kroppen.

Enzymer er nødvendige for å puste, svelge og lokomotivmuskler.

 

Immunforsvar

Immunsystemet hos mange mennesker er svekket av forskjellige årsaker. En slik tilstand er ofte forbundet med et svekket enzymsystem i kroppen og utilstrekkelige energinivåer i celler.

 • normalisert balanse av enzymer
 • opprettholdt syre-alkalisk balanse
 • riktig energiforsyning (ATP) til kroppens celler
 • justert stoffskifte
 • aktiverte biokjemiske prosesser
 • balansert fordøyelse og assimilering av næringsstoffer
 • beskyttelse mot dannelse av frie radikaler
 • eliminering av giftstoffer fra kroppen
 • balansert tarmmikroflora
 • sterkt immunsystem og balanserte antioksidative prosesser

Hva er kaskadefermentering?

Cascade Fermentation™ er resultatet av mange års forskning hos produsenten – Dr. Niedermaier Pharma GmbH i Tyskland. Prinsippet for kaskadefermentering er å spalte de helsefremmende innholdsstoffene til høykonsentrerte, biotilgjengelige enheter der fermenteringen etterligner kroppens naturlige fordøyelsesprosesser.

Kaskadefermentering foregår i en tre-trinnsprosess:

Trinn 1: De ferske, solmodne økologiske ingrediensene blir finhakket, tilsatt vann og fylt i en gjæringstank. Blandingen blir tilført melkesyrebakterier av typen Lactobacillus, som produserer høyredreid melkesyre (L+). Den første fermenteringen begynner etter cirka 2 døgn.

Trinn 2: Etter omkring 3 uker foretas den første delfiltreringen. Det tilsettes så ulike typer melkesyre og melkesyrebakterier. Deretter følger flere fermenteringstrinn etter samme prinsipp. På denne måten oppkonsentreres de verdifulle næringsstoffene i fraksjonen.

Trinn 3: Til slutt blandes alle fraksjonene, som så gjennomgår en ytterligere gjæringsprosess og deretter filtreres. Ingrediensene er nå totalt enzymatisk nedbrutt til en form som tas lett opp i kroppen.

Resultatet av denne patenterte tre-trinns fermenteringsprosessen gir konsentratet Regulatessenz@ (EU patent nr 1153549).

Ingrediensene i Regulatessenz® er vann og enzymatisk nedbrutte næringsstoffer fra sitron, dadler, fiken, valnøtter, soyabønner, kokosnøtter, løk, selleri, bønnespirer, artisjokk, acerola-ekstrakt, erter, hirse, krydderblanding, ingefær og safran.

Essensen er økologisk, 100% vegetabilsk og inneholder ikke alkohol, sukker, gluten, melk, gjær eller konserveringsmidler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *