MÅNEDENS NYHETER

Full of Clean glow – Free of Unnatural Finishes

Få en lekker glød på 1, 2, 3! Tilpass fargeintensitet og glød i tre enkle trinn ved hjelp av NEW Clean Glow Collection fra bareMinerals. Bronzer, highlighter og setting spray med rene formler gir en varig og frisk glød.

Nikki DeRoest, bareMinerals internasjonale makeupartist bruker Clean Glow collection for å skape sin signaturglød. ”Together, these products blur the look of pores and give the most beautiful luminosity to the skin,” sier Nikki. ”I love how fresh and glowly skin looks after application.”

Passer alle hudtoner og hydtyper. Ikke-komedogen. Ikke hudirriterende. Dermatologisk testet.

Step 1 – Bronze

Ny Endless Summer Bronzer: Dette kompakte solpudderet har en matt finish og skaper en jevn overflate som reduserer porene. Beriket med Gradual Glow Complex, gir huden både umiddelbar og langvarig farge og varme med eller uten makeup.

Ny BAREPRO GLOW Bronzer: En allsidig flytende bronzer som kan brukes alene på huden, på makeup eller blandet med andre produkter. Formelen har en lang holdbarhet, er fjærlett og har en sammensetning av glødgivende mineralperler og hudforsterkende botaniske ekstrakter.

Step 2 – Highlighter

Ny Endless Glow Highlighter: En glitterfri, kompakt highlighter som gir en naturlig glød med en formel som reduserer synligheten av porer og fine linjer.

BAREPRO GLOW Highlighter: Denne flytende highlighteren kan brukes alene på huden, på makeup eller blandet med andre produkter. Formelen har en lang holdbarhet, er fjærlett og har en sammensetning av glødgivende mineralperler og hudforsterkende botaniske ekstrakter.

Step 3 – Set

Ny Dew Mist Setting Spray: Denne rene misten holder makeupen på plass og gir huden en fin glød. Den gir umiddelbar og langvarig fuktighet for en frisk, sunn hud. Kan brukes gjennom dagen for å friske opp og fukte huden. Kommer i 30 ml (limited) og 100 ml!

ELIXIR

Sommertilbud fra Elixir Cosmeceuticals!

ULTRADEFENSE SPF 30

NY OG FORBEDRET, nå i 100 ml!

• Passer de fleste hudtilstander
• Tilfører fuktighet
• Beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler og blått lys
• Forebygger og reparerer solskader

En fuktighetsgivende dagkrem med trippel solbeskyttelse. Unikt filter mot blått lys, samt
UVA- og UVB-stråler. Inneholder reparerende antioksidanter. Virker beroligende, antiinflammatorisk og har anti-age-effekt. Stimulerer både kollagen og hyaluron. Kremen er
lett å påføre og har stabile solfiltre som svært sjelden gir allergiske reaksjoner. Passer alle
hudtilstander og hudtyper.

Acticlear Foam Cleanser

Rens for kombinasjonshud og en «sommer»-hud.

Bruk riktig rens i sommer. Huden endrer seg med årstidene. Vi sliter ofte med tørrere hud i vinterhalvåret og fetere hud på sommeren. På vinterstid synker temperaturen, og luftfuktigheten blir lavere både inne og ute. Sommer og sol er for de fleste en bedre årstid på alle måter – for både hud, hår og negler. Høyere luftfuktighet og mindre fyring gir et bedre klima. Men huden din trenger produkter tilpasset sommerhalvåret også.

Har du gått gjennom vinteren med tørrheter, kan du nå oppleve endring som blankere T-sone og mer talgrik hud. Det er ofte små grep som skal til for å få huden i balanse igjen – det kan blant annet være lurt å skifte til en rens med mer aktive virkestoffer.

Acticlear Foam Cleanser er den mest aktive Elixir-rensen.
Den inneholder 3 % mandelsyre og 5% PHA-syre som eksfolierer og fjerner overflødig talg, opphopninger og døde hudceller på en skånsom måte.

-10%

 

Antioksidant-kit! Beskytter og reparerer solskader, og gir en fantastisk glød.

Elixir Antioxidant Toning Pads

Elixir Antioxidant Toning Pads er en perfekt hudtoner for blant annet sensitiv hud. Med en miks av antioksidanter og sitrus ekstrakt virker den både oppfriskende og beskyttende, samtidig som den har en rensende effekt og holder huden ren. Fjerner smuss, sminke og makeup. Antioxidant Toning Pads fra Elixir Cosmeceuticals har en klargjørende og beskyttende effekt.

- Passer alle hudtilstander
- Motvirker fet hud
- Ypperlig for sensitiv hud
- Beskytter

Elixir Ultradefense Repair Gel 100ml

Elixir Ultradefense Repair Gel er en fuktighetsgel som inneholder samme antioksidanter og reparerende enzymer som Ultradefense SPF 30. Ingrediensene er pakket inn i liposomer som gjør at de aktive virkestoffene gir en dypere og bedre effekt. Virker beroligende, lindrende, helende og mykgjørende. Elixir Ultradefense Repair Gel egner seg spesielt som reparerende gel etter soleksponering og mot tørre og irriterte hudtilstander.

- Passer de fleste hudtilstander
- Tilfører fuktighet
- Forebygger og reparerer solskader
- Avansert anti-aging effekt

MATIS SOLKAMPANJE

GRATIS STRANDHÅNDKLE ELLER BAG *

Opp til 90% av hudaldring skyldes sol. Beskytt huden din med prisvinnende solbeskyttelse fra MATIS!
Produktene beskytter effektivt hudcellene mot DNA-skader, frie radikaler og hudaldring.
Finnes både til ansikt og kropp i ulike faktorer. Lett å påføre, gir ingen "fet" følelse på huden.
Sørger for en jevn og strålende farge!

Passer alle aldre og alle hudtyper.

* Ved kjøp av to eller flere solprodukter fra MATIS kan du velge mellom gratis strandhåndkle eller
bag til solkrem med beskyttende folie som unngår at solkremen blir opphetet og dermed opprettholder kvaliteten.

BAREMINERALS

FULL OF HYDRATING, CLEAN COVERAGE
FREE OF PORE-CLOGGING OILS

Hailey Bieber lanserer bareMinerals’ nye COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25. ”The Clean Beauty Ambassador” introduserer den første rene, vannbaserte, flytende foundation i en stick.

COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25 har en innovative formel og er den første rene, vannbaserte flytende foundation stick med SPF 25. Den inneholder over 30% fuktighetsgivende mineralrikt vann og er klinisk bevist å forbedre hudens fuktighetsnivå med 118% umiddelbart og 146% etter bare to uker.* COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25 har medium dekkevne som gir et naturlig resultat, full av glød. Den myke, praktiske, multifunksjonelle sticken kan brukes som foundation, concealer, contouring og touch-ups. Den finnes i 20 nyanser for å matche alle hudtoner.

Fordeler

  • Medium dekkevne: Skapt for alle hudtoner og hudtyper. Denne myke allsidige sticken glir enkelt på huden og gir overlegen applikasjon uten å være tørr, ujevn eller gi et kakete resultat.
  • Lett og lang holdbarhet: Denne kremete formelen smelter på huden for et naturlig resultat. COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25 leverer 12 timers holdbarhet, er oljefri og ikke-komedogen.
  • Vegansk og cruelty-free: Full of what’s good. Denne foundationsticken inneholder ingen animalske ingredienser. bareMinerals tester aldri på dyr og samarbeider ikke med produsenter som tester på dyr.

GAVE TIL DEG

Kjøp minst to produkter fra bareMinerals
og få lekker sminkeveske med produkter fra bareMinerals!

VERDI KR. 650,-

Mappen inneholder:

  • Prime Time Original Primer
  • Loose Blush Warmth
  • Mini Gen Nude Matte Liquid Lipcolor Swag
  • Sminkeveske