MÅNEDENS NYHETER

ELEMIS

Cica Calm Cleansing Foam

Vi har gleden av å introdusere Superfood Cica Calm Cleansing Foam! En 100 % sulfatfri, micellær skummende ansiktsrens som lindrer og balanserer huden.
Den er fullspekket med nærende superfoods. Cica er en antioksidantrik urt som har eksepsjonelt beroligende og lindrende egenskaper.
Gir en perfekt ren hud som føles myk, aldri stram eller tørr. Fjerner lett alle spør av sminke og urenheter. Den etterlater huden med et rolig, balansert og friskt utseende.

 • Naturlige rensestoffer fra oliven og mango gjør at huden føles myk, ren og frisk
 • Huden føles glatt og får et rent, klart og friskt utseende
 • Minsker synligheten av porer
 • Tilført biologisk omdannet Cica og aktiv Prebiotika for å bidra til å balansere og beskytte hudens normalflora
 • Vegan-vennlig og 100% sulfatfri formel gjør at huden ikke føles tørr eller stram

Cica Calm Hydration Juice

Denne "tørsteslukkende", prebiotiske fuktighetsgelèen er formulert med beroligende biotransformert Cica for å dynke huden med fuktighet. Huden oppleves rolig, avkjølt og forfrisket. Med 75 % organisk Aloe Vera juice og organisk agurkekstrakt gir produktet øyeblikkelig en kjølende og fuktighetsgivende opplevelse.

 • Cica er en superfood/antioksidant som synlig vil berolige og gi huden næring.
 • Den deilige gelè-konsistensen er perfekt som makeup-underlag, gjør huden frisk med ny glød!
 • Vegan-vennlig formen for alle hudtyper, også sensitiv.
 • Aktiv prebiotika hjelper til med å balansere og beskytte hudens mikrobiom

A younger-looking you

Nytt superkit fra ELEMIS - begrenset antall!
Havets kraft møter vitenskapen om antiage med denne hudpleierutinen fra Pro-Collagen som leverer en fastere og synlig yngre hud.

Kittet inneholder fire av ELEMIS sine bestselgere som tilfører fuktighet på dypet med hjelp av marine, aktive ekstrakter –  samtidig som fine linjer og rynker synlig reduseres. Få synlig fastere og synlig yngre hud!
Dette kittet bekjemper de første tegnene på hudaldring.

 • Pro-Collagen Cleansing Balm, 50 g
 • Pro-Collagen Marine Cream, 30 ml
 • Pro-Collagen Oxygenating Night Cream, 15 ml
 • Pro-Collagen Eye Renewal, 5 ml
Passer alle hudtyper.

Disse nyhetene er på vei og kommer straks inn i butikk!

Veganske produkter med kun 15 ingredienser. Reduserer rødhet og bidrar til at huden føles beroliget og mindre sensitiv. 

Pureness Gel Cleanser

Denne daglige gelerensen fjerner skånsomt sminke, urenheter og overflødig olje uten å irritere eller tørke ut huden.

Denne veganske rensen er ren og skånsom, selv for den mest sensitive huden. Med bare 15 rene ingredienser fjerner den skånsomt sminke, urenheter og overflødig olje uten å irritere eller tørke ut huden, og er til og med skånsom nok til å brukes rundt øyet. PURENESS Gel Cleanser er mer enn bare en effektiv rens – den forbedrer faktisk utseendet til en sensitiv hud over tid, og huden etterlates berolige og føles mer komfortabel.

Den rene veganske formelen er full av kokosvann og kokosmelk som bidrar til å fukte og balansere huden, samt kaktusfiken som tilfører nærende antioksidanter.

Pureness Soothing Light Moisturizer

Denne lett, fuktighetsgivende dagkremen er bevist å synlig redusere rødhet og sensitivitet.

Denne veganske dagkremen er ren og skånsom nok, selv for den mest sensitive huden. Med bare 15 rene ingredienser gir den øyeblikkelig og langvarig fukttilførsel samt synlig reduserer rødhet og sensitivitet. Etter kun 2 uker, sa 90% at huden føletes roligere.

Den rene veganske formelen er 100% ren med 96% ingredienser som er naturlig fremstilt. Dagkremen er full av kokosvann og kokosmelk som bidrar til med å fukte og balansere huden, samt kaktusfiken som tilfører nærende antioksidanter.

bareMinerals

Jippi! Endelig noen ansiktsservietter som er BRA for huden! Ikke mer dårlig samvittighet...
Oljefrie ansiktsservietter dynket i den populære Mineral Cleansing Water fra bareMinerals!
Renser bort make-up fra ansikt, øye og leppeområdet i ett sveip uten irritasjon. Servietten fanger opp og fjerner sminke, urenheter, smuss og forurensing på en skånsom måte, uten å tørke ut huden. Inneholder ekstrakter fra Chamomille, som er veldig beroligende.

Mineral Cleansing Wipes kan brukes som en daglig rens eller i kombinasjon med din favoritt-bareMinerals-rens for en dypere renserutine. Perfekt å ha når du er på ferie eller farten!

Inneholder 45 servietter.

 • Alkoholfri
 • Parfymefri
 • Oljefri

Lova Skin

Nyhet i Norge!
Et kit for føttene med peelingspray, fotfil og mappe.
Har du mye hard hud på beina?
Denne fantastiske fot-peelingen løsner hard hud og gir deg silkemyke og freshe føtter på et blunk! Og enda bedre, det tar kun et par minutter.  Perfekt for deg som er på farten, eller på ferie.

 • Spray produkter på føttene
 • Masser med sirkulerende bevegelser
 • Gå forsiktig over med fotfilen
 • Nyt nye og friske føtter!

LCA Smart Peel Pads

Svært konsentrerte multifunksjonelle peel pads med AHA, som effektivt fjerner det ytre laget av døde hudceller og etterlater huden din lysere og friskere. Forbedrer opptaket av påfølgende hudpleieprodukter, slik at produktene kan fungere enda «bedre og smartere». Fjerner smuss, forurensinger og døde hudeller.

 • Myker opp fine linjer og rynker
 • Reduserer sporadiske utbrudd
 • Lysner mørke flekker
 • Minimerer porer

DNA Eye Recovery Cream

En unik kombinasjon med flere fordeler i ett produkt. Denne rike multifunksjonelle øyekremen jevner ut det delikate øyeområdet med Retinol, DNA-reparerende enzymer i kombinasjon med Butterfly Bush extract. Ingrediensene jobber sammen dag og natt  for å beskytte, reparere og foryngre øyepartiet helt ned på cellenivå. Øyeområdet ditt vil se våkent og ungdommelig ut!

DNA Intense Recovery Cream

En luksuriøs og silkemyk ansiktskrem med kraftige DNA-reparerende enzymer og Butterfly Bush Extract som gir bred beskyttelse mot miljøeffekter og UV-stress.  DNA Intense Recovery Cream med flere formler-i-en holder huden fuktig og beroliget gjennom dagen og natten. Gir bredspekret beskyttelse og reparasjon på cellenivå, for en 24 timers pleie og behandling helt ned til DNA. Ideell for tørr hud og som vinterkrem.
Inneholder også reparerende enzymer, antioksidanter og hyaluronsyre.