MÅNEDENS NYHETER

LCA Smart Peel Pads

Svært konsentrerte multifunksjonelle peel pads med AHA, som effektivt fjerner det ytre laget av døde hudceller og etterlater huden din lysere og friskere. Forbedrer opptaket av påfølgende hudpleieprodukter, slik at produktene kan fungere enda «bedre og smartere». Fjerner smuss, forurensinger og døde hudeller.

  • Myker opp fine linjer og rynker
  • Reduserer sporadiske utbrudd
  • Lysner mørke flekker
  • Minimerer porer

DNA Eye Recovery Cream

En unik kombinasjon med flere fordeler i ett produkt. Denne rike multifunksjonelle øyekremen jevner ut det delikate øyeområdet med Retinol, DNA-reparerende enzymer i kombinasjon med Butterfly Bush extract. Ingrediensene jobber sammen dag og natt  for å beskytte, reparere og foryngre øyepartiet helt ned på cellenivå. Øyeområdet ditt vil se våkent og ungdommelig ut!

DNA Intense Recovery Cream

En luksuriøs og silkemyk ansiktskrem med kraftige DNA-reparerende enzymer og Butterfly Bush Extract som gir bred beskyttelse mot miljøeffekter og UV-stress.  DNA Intense Recovery Cream med flere formler-i-en holder huden fuktig og beroliget gjennom dagen og natten. Gir bredspekret beskyttelse og reparasjon på cellenivå, for en 24 timers pleie og behandling helt ned til DNA. Ideell for tørr hud og som vinterkrem.
Inneholder også reparerende enzymer, antioksidanter og hyaluronsyre.

PEDI-IN-A-BOX

4 steg til fine føtter! Utfør behandlingen hjemme eller kanskje som ekstra velvære i din fotbehandling i vår klinikk?
4 poser i hver pakke:

  1. Saltvannsbad

  2. Sukkerskrubb

  3. Leiremaske

  4. Massasje krem

​Kommer i fem ulike typer;
Lavender Relieve, Cucumber Fresh, Vitamin Recharge, Jasmine Soothe og Lemon Quench!

VEGAN / PARABEN-FREE / GLUTEN-FREE / CRUELTY-FREE

 

Kr. 80,-

COLLAGEN GLOVES

Fortvil ikke om hendene blir litt tørre disse herlige høstmånedene; våre Collagen Gloves tar seg av tørre hender raskt og effektivt !
Hansker dynket i næringsrik og oppstrammende kollagen! Umiddelbart resultat. Hendene er godt fuktet og linjene redusert.
Mykgjørende og pleiende maske til hender som bekjemper alderstegn.

Fjern tuppene mens hanskene virker og gjør noe effektivt; lakke negler, chatte på mobilen eller jobbe på Macèn eller iPaden.
Kan utføres hvor som helst - hjemme eller som en ekstra del av din behandling i vår klinikk!

Kr. 80,-

COLLAGEN SOCKS

Tilfør herlig collagen for myk og smidig fot, kanskje mens du lakker tåneglene?

Sokker dynket i næringsrik og fuktighetsgivende collagen! Mykgjørende og pleiende maske som gir mye næring til tørre føtter.
Umiddelbart resultat, føttene er godt fuktet og tørr/sprukken hud er redusert.

Kan utføres hvor som helst - hjemme eller som en ekstra del av din behandling i vår klinikk!

 

Kr. 80,-

BAREMINERALS

PORELESS COLLECTION

FULL OF PREBIOTICS & SUPERFRUITS – FREE OF ENLARGED PORES

Steg 1: PORELESS Clay Cleanser

Denne kremete leiren renser godt i porene for et sunt utseende. Den sulfatfrie rensen reduserer også overflødig olje for en balansert hud med sunn glød. Masseres på fuktet hud, morgen og kveld. Skylles godt

Steg 2: PORELESS Exfoliating Essence

Denne lette essensen er utviklet for daglig bruk og bidrar til å minimere porene og balansere oljenivået. Som peeling bidrar den også til å forbedre og jevne ut hudtonen, da den fjerner tilstoppede urenheter og gamle hudceller. Påføres med bomullspads på hele ansiktet etter rens, morgen og kveld. Hvis irritasjon oppstår, avsluttes behandlingen.

Steg 3: PORELESS Oil-Free Moisturizer

Denne lette, oljefrie fuktighetskremen tilfører fukt samtidig som den bidrar til å redusere synligheten av porer og blank hud. Påfør i ansikt og på hals etter rens og essence, morgen og kveld.

ELEMIS

Herlig olje fra ELEMIS - gir deg en nydelig myk hud med en frisk glød!

ELEMIS Pro-Collagen Rose Facial Oil er det siste tilskuddet til den populære Pro-Collagen-familien. Denne ultra-lette oljen med en verdifull blanding av roseekstrakter virker beroligende og mykgjørende på huden. Den utsøkte duften vil fange oppmerksomheten til enhver roseentusiast.