Tilbud

SEPTEMBER-TILBUD

FORLLE'D ANSIKTSBEHANDLING

MED AVSLUTTENDE MINI-MAKEUP

 

Heldige oss som har hatt en nydelig sommer!
Etter så mye fint vær kan nok huden være ganske gusten og dehydrert. Derfor er månedens tilbud en effektiv ansiktsbehandling som gir rikelig med fukt, næring og pleie til huden!

Etter ansiktsbehandlingen legger vi lett make-up.
Vi finner riktige farger tilpasset deg og din hudtone!

KR. 990,-
(VERDI KR. 1600,-)

HVA ER FORLLED?

Forlled er en høyteknologisk cosmeceutical-serie fra Japan, som gir øyeblikkelig og synlig virkning. Serien og teknologien baserer seg på svært lavmolekylær hyaluronsyre som nobelspris-vinneren Koichi Tanakas har patent på. De lavmolekylære hyaluronsyrene som blir brukt i Forlled trekker dypt inn i huden, hvor de fukter og foryngrer huden. Produktene gir huden dyp hydrering, som er langt mer effektiv og langvarig enn andre serier.

 

 

HVORFOR TRENGER VI HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre spiller en avgjørende rolle i metaboliske prosesser, som cellefornyelse. En av hyaluronsyrens viktigste egenskaper er evnen til å binde på fuktighet, den kan faktisk binde fuktighet på opptil 6000 ganger syrens egen vekt. Naturlig reparasjon av hudceller avhenger direkte av mengden til hyaluronsyre, men dessverre reduseres produktsjonen av hyaluronsyre i takt med alderen. Dette etterlater huden mer mottakelig for toksiner og slakker alle prosesser i huden.

Problemet er at hyaluronsyre inneholder for store molekyler til at det kan penetrere ned i huden med hudpleie. Dette har tidligere kun vært mulig med direkte innsprøyting av hyaluronsyren, altså injeksjoner. Det er dette de japanske forskerene i Forlled har klart å utvikle. Lavmolekylært hyaluronsyre med molekyler som kan trekke dypt inn i huden uten behov for injeksjoner.

 

HVA GÅR BEHANDLINGEN UT PÅ?

Forlled er en rask, effektiv og behagelig ansiktsbehandling som renser, fukter og peeler. Med deilige dufter, gode massasjer og behagelige bevegelser er dette en avslappende behandling som skal nytes. Etter behandling føles huden "ny". Huden er fuktet, glatt og myk, og har fått en fin glød. Ved flere behandlinger opprettholder du resultatene og gir huden langvarig effekt.

 

HVEM PASSER BEHANDLINGEN FOR?

Alle! Allerede fra midten av 20-årene reduseres produksjonen av hyaluronsyre. Derfor anbefaler vi Forlled ansiktsbehandling til alle, både menn og kvinner, yngre og eldre.

REDUSTIM FIGURFORMING

KR. 500,-

 

Redustim er et apparat som reduserer det ytre og det vicerale fettlagret. I tillegg strammer det opp huden og reduserer cellulittene.

Vi har nå fått gjort våre egne erfaringer, og er stolt av å vise frem våre egne resultater etter 12 gangers kur med REDUSTIM.

De aller fleste får svært gode resultater. De med mest fett rundt midje/mave/rygg får de aller beste resultatene. Mange av dem som har tunge ben og er plaget av hevelse i bena føler seg mye lettere.

Vi ser også at huden blir bedre og cellulitter/ujevnheter jevner seg ut.

De fleste påpeker at de sover bedre og at de også føler seg mer opplagt.

Vi anbefaler behandlingen for alle som har fett rundt mave/midje/rygg, samt til dem som har tunge ben/hevelser/dårlig sirkulasjon.

Les mer om behandlingen i vårt blogginnlegg HER.

 

 

Våre egne kunders erfaringer:

-"Føler meg mye lettere i kroppen. Mer energi, og hevelser og væske i kroppen har blitt kraftig redusert"

-"Kolesterolet mitt har gått ned og stabilisert seg for første gang på lenge. Jeg har tidligere slitt med kramper, det opplever jeg lite av nå.
Jeg har generelt mindre smerter i kroppen."

-"Jeg sover mye bedre, dette merket jeg allerede etter de første behandlingene. Jeg har endelig klart å
gå ned de ekstra kiloene jeg har slitt med å få av."

-"En behagelig behandling. Sovnet som regel underveis. Gitt meg motivasjon til å forbedre kosthold og opprettholde resultatene."

Redustim kan ikke bookes online, og må bestilles over tlf: 56 35 60 10.

Tilbudene varer ut september 2019, og så lenge vi har ledig kapasitet.
Timebestilling på tlf: 56 35 60 10, Fixit app eller hjemmeside.