ProdukterTips

Redningen for tørr vinterhud

Hydractil Rich Cream er en god hjelper for dem som sliter med tørr og dehydrert hud. Kremen passer alle aldersgrupper og er perfekt for dem som har behov for ekstra pleie og fuktighet.

 

Månedens produkt: Hydractil Rich Cream
Vinterhalvåret kan være utfordrende for både kropp og sjel, men ikke minst for huden vår. Hudens naturlige fuktighetsfaktor blir forringet, og trenger mer hjelp til å binde mer fukt og ingredienser som er mer lik hudens barrierefunksjon for å binde og holde mer på fuktighet.

Brukes for å motvirke tørr hud spesielt i perioder der du er under behandling med fruktsyrer, A-vitaminsyre eller kremer mot akne. Inneholder ikke parfyme, lanolin eller kjemikalier som kan irritere huden. Egner seg godt for tørr, dehydrert hud, kombinasjons hud, irritert og sensitiv hud.

 

Virkestoffer:
Hydractil Rich Cream inneholder Glyserin, Squalane, Aloe Vera, som er naturlige fuktighetsfaktorer som huden selv produsere. De er viktige faktorer for å opprettholde en myk, smidig og sterk hudbarriere.

Antioksidantene E og A Coenzyme Q-10 og Grønn te-ekstrakt styrker huden og stimulerer til bedre fruktighet.

5 gode grunner for å bruke Hydractil Rich Cream

  1. Hjelper huden til å binde essensielle fuktighetsgivende virkestoffer
  2. Bidrar huden til å holde mer på fukt
  3. Styrker hudbarrieren og normaliserer bakteriefloraen vår (ph på huden)
  4. Reduserer inflammasjoner
  5. Reduserer kløe og tørrhet

Anbefalt bruk:
Hydractil Rich Cream passer alle hudtilstander, spesielt tørr hud som trenger ekstra pleie. Kan brukes sammen med andre aktive virkestoffer og over serumer og gel-kremer.

Det er viktig å redusere dager med konsentrerte fruktsyrer og retinoider om huden er veldig tørr og erstatte de dagene med mer fuktighetsgivende produkter. Kan brukes flere ganger daglig om nødvendig.

 

Artikkel er hentet fra www.elixircosmeceuticals.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *