BehandlingerTipsUncategorized

Smittevern er høyt prioritert!

Kjære kunder!

Vi er veldig glade for at det er lite smitte i Alver Kommune og vi vil forsikre deg om at vi tar alle forhåndsregler, og vil igjen informere deg om våre smittevern-rutiner.

På Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk står smittevern og din helse øverst.
Vi følger smittevernstiltak som regjeringen har kommet med, som tar vare på både ansatte og kunder. Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyest prioritert.

Nedenfor kan du lese mer om noen av våre smittevern-tiltak:

  • Helseskjema

Når du har bestilt time sender vi ut egenerklæringsskjema på telefon hvor du må svare på noen ja/nei spørsmål om sykdom/symptomer m.m, her får du også info om hvordan du skal forholde deg når du kommer til klinikk/butikk. Dette er for din egen og vår sikkerhet, og ikke minst en fin måte for oss å dele informasjon med deg slik at tiltak blir overholdt.

 

  • Munnbind

Ønsker du at terapeuten skal bruke munnbind under hele behandlingen er dette ingen problem. Ønsker du munnbind selv skal du selvfølgelig få tildelt dette. Gi beskjed når du bestiller time eller i resepsjon, så ordner vi dette.

 

  • Sykdom

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, føler deg dårlig, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du bruke Fixit App/hjemmeside eller ringe oss direkte. Dette er da kostnadsfritt. Vi er også ganske strenge dersom ansatte føler seg uvel. Alle ansatte som føler seg uvel skal selvfølgelig holde seg hjemme. De blir også bedt om å teste seg for Covid-19 og holde seg hjemme til de får svar på test og er helt symptomfri.

 

  • God håndhygiene

Det er utrolig viktig for oss at alle ansatte og kunder har god håndhygiene Når du kommer inn i butikk står det klart antibac både i resepsjon og på venterom. Vi ber om at du påfører dette på hender før ditt besøk hos oss. Ansatte vasker/spriter hender og kontaktpunkter hyppig gjennom hele arbeidsdagen.

 

  • Våre smittevern-rutiner

Vi, som en forholdsvis stor klinikk og som i tillegg til hudterapeuter har ansatte som er helsepersonell, har fra før, gode innarbeidete hygiene og smittevern rutiner. Vi økte nivået av hygiene og smittevern når vi i begynnelsen av mars ble oppmerksom på utviklingen av pandemien, og har økt den ytterligere etter at vi åpnet. Dette er vi selvfølgelig fortsatt like opptatt av, og følger tiltak meget nøye.

Ansatte har gjennomgått og bestått smittevernkurs, rutiner og prosedyrer er etablert i henhold til forskrift og veileder i henhold til FHI sin anbefalte standard.

 

Velkommen til en trygg klinikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *