ProdukterTips

Smoothing Cream = «Two-in-one»

Smoothing Cream er 2-i-1!

Produktet som eksfolierer og gir masse fukt på samme tid

Smoothing Cream er ” two-in-one”-produktet som eksfolierer og gir fuktighet på samme tid. Produktet inneholder konsentrert glykolsyrer i 10% eller 20% og passer de fleste hudtilstander og aldersgrupper.
Hvis du har sammensatte utfordringer som grove porer, ujevn hudtone, urenheter, fine linjer og lite glød, så anbefales ofte produkter med glykolsyrer. Glykolsyrer fremmer bedre kollagenproduksjon. De fleste tolererer virkestoffet veldig godt og det gir en rask hudforbedring.
Jo eldre vi blir og det mer skader vi har fått på grunn av UV-stråler og livsstil, dess mindre evner huden å fornye seg. Det betyr at døde hudceller forblir lengre på huden og huden ser grovere og mer livløs ut. Huden evner heller ikke å ta til seg fukt like godt.
Virkestoffene i Smoothing Cream:
  • Glykolsyrer er de mest aktive av AHA syrene.
  • De eksfolierer og fremmer bedre kollagen produksjon.
  • Den gir en jevnere, glattere og finere overflate. Den reduserer også talgopphopninger og store porer.
  • Antioksidanter: A, C, E vitamin, green tea, og Q-10 beskytter mot frie radikaler, reduserer inflammasjoner og opprettholder en friskere hud.
  • Squalane er en naturlig fuktighetsfaktor som binder fukt og styrker hudbarrieren.

 

5 Gode grunner til å bruke Smoothing Cream:
  1.  Fjerner døde hudceller
  2. Fremmer bedre fuktighet
  3. Gir finere porer og glattere hud
  4. Minimerer fine linjer
  5. Gir friskere hudtone og jevnere pigment

 

Anbefalt bruk:
Produktet egner seg som en aktiv nattkrem. Smoothing Cream kan brukes daglig, men vi anbefaler å begynne gradvis med 3- 4 kvelder i uken. Det anbefales å begynne med styrke 10% om ikke huden har tidligere brukt lignende syrer eller har god toleranse for glykolsyrer.
For de som er litt sensitive og tørre anbefales det å bruke et tilpasset serum eller gele under. For en mer aktiv behandling så vil Acticlear pads eller Elixir Pads før Smoothing Cream fremme en mer aktiv hudfornyelse.
Artikkel er skrevet av Elixir Cosmeceuticals

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *