HudproblemerProdukterTips

SERUM FRA ELIXIR

Hva gjør de ulike serumene til Elixir Cosmeceuticals?

Alle bør investere i et godt serum. Det er den perfekte basen i den daglige hudrutinen. Med aktive ingredienser legger den til rette for videre hudpleie og sørger for at andre produkter får en mer dyptvirkende effekt.

Hvorfor bruke serum?
Et serum er selve grunnlaget i en god hudpleierutine. Det inneholder ofte mer konsentrerte og aktive virkestoffer som vitaminer, antioksidanter og ulike syrer, som gjør at serumet trenger dypere ned i hudlagene. Dette legger til rette for videre hudpleie. Bruk serum etter at du har renset huden og før du påfører dagkrem tilpasset din hudtilstand.

Retinext Corrective Advanced Serum

Et superserum innen forebygging av rynker og andre tegn til aldring. Produktet reparerer huden og fremmer en sunnere hudtilstand med bedre fukt og spenst. Serumet er liposomalt – som betyr at de aktive virkestoffene transporteres dypere.

Retinaldehyde er et aktivt virkestoff, og er en A-vitamin som virker mindre irriterende på hudoverflaten. Egner seg derfor godt for de med en sensitivitet mot konsentrerte retinoider. Virkestoffet virker antibakterielt og er gunstig mot kombinasjonen av solskader og urenheter.

Acticlear Eventone Serum

Dette serumet egner seg for de med ujevn pigmentering grunnet solskader, melasma (hormonell pigmentering) eller forårsaket av inflammasjoner som akne. Vi har alle i større eller mindre grad oppholdt oss for lenge i solen og påført det vi kaller solskader – som med tiden vil vise seg som ujevnt pigment i huden.

Høy konsentrasjon av virkestoffene kojic-syre, arbutin og ekstrakt fra boerhavia diffusa-rot reduserer opphopning av fargestoffet melanin og virker blekende. Det er forventet synlig resultat etter 3 måneder, men med forbehold om at pigmentskadene ikke ligger i de dypere hudlagene.

Ceactil Everyday Serum


Serumet gir huden en antioksidant-boost, og egner seg mot tidlige aldringstegn, samt tørr og livløs hud. Teknologien er utviklet med liposomer som gjør serumet mer virkningsfullt. Antioksidanter er en naturlig ingrediens i cellene som reduseres med alderen. Stress, forurensing og solskader skaper ubalanse i hudbarrieren.

C-vitaminet ascorbyl glucoside er et virkestoff som nøytraliserer frie radikaler, roer ned og styrker huden på en og samme tid. Det fremmer bedre fukt og glød, og anbefales ofte som første anti-aging-produkt. Serumet opprettholder en god balanse mellom frie radikaler og antioksidanter, og gir en sterkere, sunnere hud.

Hvordan kombinere serum?
Vi er opptatt av å formidle at produkter med ulike virkestoffer bør kombineres for et optimalt resultat. Et serum kan fint kombineres dag og natt, men det anbefales å få veiledning til et skreddersydd program tilpasset din egen hudtilstand. Daglig erfarer vi at de som har best synergieffekt av ulike virkestoffer ofte oppnår de resultatene de ønsker.

Artikkel er hentet fra www.elixircosmeceuticals.no

Legg inn en kommentar