Team

Bli kjent med vårt team

Bli bedre kjent med gjengen på
Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk!

Anja

Dette er nok et fjes de aller fleste kjenner til! Vår kjære Anja, med over 28 år i bransjen!

Utdannelse: Hud-og kroppsterapeut

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jeg har jobbet i en skobutikk fra jeg var 14 år til jeg var ferdig utdannet.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Mitt favorittprodukt er ELEMIS Pro-Collagen Marine Oil, Oljeserum bestående av en trio av alger med kraftfulle egenskaper. Beskytter, plumper, gir næring og fukt, reduserer fine linjer og rynker, alt i ett produkt!

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Ett godt arbeidsmiljø med flotte kolleger som utfyller hverandre med faglig kunnskap, humor og glede. Mange flotte og hyggelige kunder!

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-På fritiden går jeg tur og trener, besøker familie og venner. Liker å reise både for sol og varme, og fine opplevelser.

Kan du røpe ditt beste tips til en strålende, fresh hud?
-I tillegg til vanlig daglig pleie er det viktig å peele huden. Bruk kornpeel, enzympeel eller peelpads 1-2 ganger i uken. Påfør så en god maske tilpasset din hud!

Monika

Vår fine Monika! Du har kanskje sett henne på apoteket ved siden av også.
Utdannelse: Hudterapeut og apotektekniker

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jobbet og jobber fortsatt som apotektekniker.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
- Priori DNA intense recovery cream. Rik i konsistens, men smelter raskt inn i huden uten å virke fet. Jeg blir faktisk mindre blank i huden når jeg bruker denne!

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Jobbe med forskjellige kunder som har ulike behov. Varierende arbeidsoppgaver og ikke minst verdens beste kolleger!

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-Liker å være med venner og familie… Ikke minst sove lenge når jeg har fri...

Kan du røpe ditt beste tips til den optimale hud?
-En hudpleierutine er ikke komplett uten solbeskyttelse. Avslutt alltid hudpleierutinen med solkrem, også om det ikke er sol. Solkrem beskytter huden mot pigmentforandring, tidlig aldring, hudforandring og ikke minst solforbrenning! 

Elise

Bli bedre kjent med vår kjære Elise!
Utdannelse: Hudterapeut og Make-up artist.

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jeg har jobbet som vikar i en barnehage i en periode, ellers jobbet mye i butikk med salg og service.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Hm, dette er vanskelig da jeg har mange favoritter! Men for øyeblikket må det nok være Pro-Collagen Rose Cleansing Balm fra ELEMIS. Den renser hud og makeup SÅ effektivt, også blir huden så myk etterpå ☺️

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Det aller kjekkeste må være vårt råe arbeidsmiljø, våre fine kunder og at arbeidsdagen er så variert!

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-Jeg liker godt å gå på turer, være med familie og venner, men liker også å slappe av på sofaen med en god serie….

Kan du røpe ditt beste tips til bedre vipper og bryn?
-Jeg kan absolutt anbefale Grande Cosmetics! De har serum til både vipper og bryn som gjør hårene fyldigere, mørkere og lengre. De har også en fantastisk brynsgele med farge og verdens beste mascara!

Silje

Solstrålen Silje!
Utdannelse: Kontor & admin, Hud-og kroppsterapeut

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jobbet hovedsakelig innenfor kontor og administrasjon, hvorav 7 år i Aberdeen.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket?.
-Må jeg velge kun ett produkt så må det være Skinbetter Eye Cream, den både forebygger linjer og gir fukt til trette øyne!

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Noe av det kjekkeste å jobbe hos KHFK er å få møte så mange forskjellige mennesker daglig, fra kollegaer til våre kunder og å kunne bidra med å gjøre et annet menneskes hverdag litt bedre.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-På fritiden liker jeg best å være med familie, gå tur med hunden vår Charlie og se en god serie eller film....ja og hoppe i fallskjerm...om jeg gjorde det.

Kan du røpe ditt beste tips til en frisk hud?
-Rens alltid huden før du påfører serum og eller krem! Jeg anbefaler bareMinerals da de har en rens for alle hudtyper 

Monica

Bli bedre kjent med fine Monica!

Utdannelse: Dermatologisk sykepleier.
For de som lurer, er dette en videreutdannelse for sykepleiere hvor man fordyper seg i kroppens største organ, nemlig huden. Hvordan man tar vare på huden og hvordan behandle både frisk og skadet hud. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om din hud og ønsker å få hjelp til produkter og/eller behandling.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket?
-Lines fra Skin better. Visste du at dette serumet inneholder 4 ulike størrelser av Hyaluronsyre? Dette betyr at huden får en skikkelig fuktighetsboost, som igjen hjelper på tørr/dehydrert hud og synlige linjer. Et must for alle!

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Det beste med å jobbe på Knarvik hud og fotpleie klinikk er å få komme på jobb til sprudlende kollegaer som alltid får frem gangsperren i
lattermusklene og ikke minst, våre herlige kunder som gjør det mulig for oss å kunne gå på jobb. Jeg koser meg hver eneste dag på klinikken med et team som virkelig tar jobben sin seriøst.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-Tilbringe mye tid ute på tur sammen med familien og bruke tid sammen med mine fantastiske venner.

Kan du røpe ditt beste tips til «verdens» beste rynkekrem?
-Skaff deg en knallgod dagkrem tilpasset din hudtilstand – med SPF! Jeg anbefaler Priori Tetra på det sterkeste. Som gjør at huden får en nydelig glød – i tillegg til å gi en fullverdig beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler!

Marielle

Dette er nok et nytt ansikt for mange! Marielle begynte hos oss som fotterapeut i februar.
Utdannelse: Hudpleier og Fotterapeut

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Jeg har en sensitiv hud og når jeg er på mitt verste er det bare to av produktene jeg eier som ikke vil irritere huden min mer og det er Herbal Care Lotion og Special Care Cream fra Dr. Schrammek. Herbal care lotion er med på å dempe rødhet og irritasjoner i huden, samtidig som den regulerer fuktigheten i huden, mens Special Care Cream virker anti-inflammatorisk og samtidig gir mye fukt til huden. Jeg bruker denne kremen når huden min er spesielt sensitiv/ irritert og tørr.

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Jeg har ikke jobbet i klinikken så lenge, men jeg vil si det at jeg har så hyggelige kollegaer som er engasjert i yrket og er rik på kunnskap i det de holder på med er det beste med å jobbe her.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-På fritiden er jeg mye med venner, ellers liker jeg å gjøre noe kreativt med tiden min som for eksempel å male eller strikke.

Kan du røpe ditt beste tips til friskere føtter?
-Mitt beste tips er å smøre føttene med krem ofte, dette vil forlenge resultatet etter en fotbehandling og vil også mykne den harde huden og forhindre sprekker i helene. Vi har også et merke som heter Gehwol som produserer produkter spesifikt til føttene og her kan man finne en krem som er best tilpasset din hud og evt fotproblemer som for eksempel hard hud, sprukne heler!

Paulina

Et savnet fjes! Vår kjære Paulina, som for tiden koser seg i mammaperm.
Utdannelse: Hudterapeut, negle-og vippeteknikker, helsesekretær

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jeg har jobbet i ulike bransjer, da jeg var student jobbet jeg som servitør og har også vært butikkleder i en klesbutikk

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Jeg har selvfølgelig mange favorittprodukter, men hvis jeg skal velge en må det bli Glyactil Body Lotion fra Elixir. Jeg liker den spesielt fordi den kan brukes både til kropp, hender og føtter. Den fukter huden veldig godt, samtidig som den inneholder glykolsyre. Ved regelmessig bruk peeler den huden på en mild og skånsom måte.

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Det kjekkeste? At vi er som en liten familie som støtter hverandre og jobber sammen for at klinikken skal fungere best mulig! Alle gjør sitt beste for at kundene skal føle seg spesielle og velkomne når de er på behandling.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-Nå som nybakt mamma jeg liker best å slappe av! Men som de fleste liker jeg også å gå på tur og kose meg utendørs i naturen.

Kan du røpe ditt beste tips til bedre hverdagshumør?
- Gjør noe kun for deg selv for at du skal føle deg bra! Det kan være hjemmespa for kropp eller ansikt, nye negler, massasje eller fotbehandling. Kun fordi du fortjener det! 

Lise

Bli bedre kjent med fine Lise!
Utdannelse: Fotterapeut

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jeg jobber som lærer i fotteapi ved siden av klinikken og så instruerer jeg yoga på Studio Nor.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Siden jeg er fotterapaut vil jeg nevne ett produkt av Gehwol som heter Gehwol Fusskraft Soft Feet Cream milk and honey. Dette er en krem som lukter nydelig og gjør føttene myke!

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Det kjekkeste er at vi som jobber sammen fungerer så utrolig godt ilag. Når jeg kommer på jobb er det mye latter og koselig stemning. Alle som jobber hos oss er spesialister på sine felt og det gjør at kundene får god oppfølging.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-I fritiden liker jeg å gå tur med venner, eller bare slappe av med familien min.

Kan du røpe ditt beste tips til litt velvære i hverdagen?
-Mitt beste tips for hverdagsvelvære må være litt hjemmespa for føttene med produkter fra Gehwol. Start med fotbal -Herbal Bath, etterfulgt med fotskrubb - Soft Feet Scrub og selvfølgelig Soft Feet Cream som en deilig avslutning!

Emilie

Neste ut er skjønne Emilie!
Utdannelse: Hudterapeut

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Freelancer

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Mitt favoritt produk er Gel Perfector fra Priori! Den jevner ut hudkonsistens og arr/ pigmentering og minsker porene.


Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-kjekke folk og variert arbeidsdag.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-jeg liker å eksperimentere med sminke og tilbringe tid med venner og familie.

Kan du røpe ditt beste tips til fin base-makeup?
-Start med å bruke en god fuktighetskrem. Påfør deretter en primer og foundation tilpasset din hudtype og ønsket resultat. Med et godt underlag blir make-upen jevnere og sitter hele dagen! 

Jorun

Neste og siste ut er vår godeste Jorun, som er eier av klinikken.
Utdannelse: Hudterapeut/Lekk-tarm terapeut

Har du jobbet som noe helt annet tidligere?
-Jeg har jobbet innenfor salg og markedsføring.

Hva er ditt favorittprodukt for øyeblikket og hvorfor?
-Mitt favorittprodukt er Skinbetter Intensiv Treatment Lines. For meg som er over 50 er dette et fantastisk og innovativt produkt som fyller ut linjer og rynker. Er også veldig glad i Dr. Scrammek sin Spesial cream, som tar vare på hudbarrieren min.

Hva er det kjekkeste med å være ansatt i Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk?
-Fantastisk herlige kollegaer og kunder. Alle som jobber her er glad i folk og har et «hjelpe-gen» Det blir det god stemning av!

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-Fritiden min bruker jeg på å holde meg i form, lage sunn og god mat, gjerne sammen med venner.

Kan du røpe ditt beste tips til å holde huden sunn og frisk?
-Sørg for at hudbarrieren, huden sin egen beskyttelse, er intakt. Da fungerer huden optimalt. En hud som har problemer har alltid barriere forstyrrelser. Få gjerne hjelp av en hudterapeut til å finne ut hvilke produkter din hud trenger. Plei huden din morgen og kveld. Spis variert, drikk masse friskt vann og få nok søvn. Begrens søtsaker til helgene.
Støtte immunsystemet:
Vitamin D, viktig for oss nordboere nå om vinteren!
Vitamin C, gir næring til immunsystemet.
Lentinex: rik på beta-glukaner som styrker vårt eget forsvar.
RegulatBio: Kaskadefermentert konsentrat av frukt, grønnsaker og nøtter – støtter immunsystemet.

En kommentar om “Bli kjent med vårt team

 1. Silje: du er bare en stor omtenksom smilende hyggelig solstråle! Jeg blir så glad når jeg ser og snakker med deg!
  Lise: du er så empatisk, beroligende, morsom, flink! Kommer til å savne deg! Lykke til videre! ❤
  Jorun: du er en tøff dame, som har vist at du får det til! Dyktig, ståpåvilje, smilende og blid!
  Jeg er ganske sikker på at alle de andre ansatte også er mye av det jeg beskriver over, men kjenner ikke dere enda!
  Alltid god og rolig atmosfære når jeg kommer til behandling!
  Tusen takk!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *