HudproblemerProdukterTips

PRIORI koder huden din

Skrevet av: Hudterapeut Elise

PRIORI er en helt unik hudpleieserie som vi anbefaler alle å prøve. Serien er stor og med flere linjer er vi sikker på at alle kan finne produkter som passer sin hud.
Vi ønsker å få frem hvor avansert, intelligent og smart PRIORI faktisk er!

Kort forklart er PRIORI utviklet for å kunne lese og kode av hudens spesifikke behov. Serien passer for alle og tilpasser seg hudens behov uansett hvilket miljø den befinner seg i. Priori benytter avansert bioteknologi som gir det beste resultatet og den mest ideelle huden. Det er derfor vi kaller det adaptiv hudpleie.

 

WE ARE ADAPTIVE SKINCARE

Hver og en av oss er skapt forskjellig, med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Unike som snøkrystaller. PRIORI er en helt ny generasjon hudpleie, hvor produktene er nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilføre eksakt det du trenger … akkurat når du trenger det.

PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring, beskyttelse osv. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

Det er dette vi kaller tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov!

Adaptive SUPERCEUTICAL Formulas

Produktserien er basert på det avanserte bioteknologiske komplekset Q+SOD. Denne adaptive, superceutical formelen gir din hud synlige resultater i sanntid. Det eksepsjonelle med disse komplekse produktene er at huden tar til seg de delene i formelen som den trenger, når den trenger det. Resultatet blir en hud med glød som er gjennomfuktet med en forbedret hudstruktur.

 

PRIORI består av 3 serier:

LCA-serien

Består av kjerneprodukter og passer for alle hudtyper. En komplett hudpleieserie som fokuserer på fukt, eksfoliering, volum og beskyttelse.


Q-SOD-serien

En mer avansert hudpleieserie som passer en voksen hud som mangler energi, spenst og glød. Eks. solskadet hudm, synlige linjer og rynker, pigmentflekker. Osv.

TTC-serien

Består av 99% naturlige ingredienser. En komplett serie for de som sliter med rødme og sensitiv hud og som minimerer linjer og rynker. Meget antiinflammatorisk og har lysnende effekt på huden. Passer alle aldre.

 

Hvilke produkter passer meg?

Til tross for at PRIORI deles opp i 3 serier er det selvfølgelig fullt mulig å mikse produkter mellom seriene. Det kan anbefales for å oppnå ønsket resultat. Våre hudterapeuter vil kunne anbefale deg riktig hudprogram med de rette produktene for din hud.

Vil du få anbefaling på dypere nivå anbefaler vi å booke VISIA hudanalyse. Med hudanalyse-systemet VISIA, får du en dyptgående og grundig hudanalyse med den nyeste teknologien innen området. Med VISIA hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin og et kamera. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både hudoverflaten og videre nedover i hudlagene.

En hudanalyse med VISIA forteller nåtiden om huden din. Vi ser hvor du har mest rynker og risiko for å utvikle flere. Vi ser pigmentflekker både over og under hudoverflaten, blodkar, porer og porfyriner(bakterier).  Når vi eventuelt tar en ny analyse - etter at du har vært til behandling eller hudprogram over tid - ser vi effekten av behandlingene.

Her er eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av:
-Flekker
-Rynker
-Porer
-Hudtekstur
-UV-flekker (overfladiske pigmenter)
-Brune flekker (dype pigmenter/Melasma)
-Røde områder (blodkar)
-Porfyriner (bakterier på hudoverflaten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *