HudproblemerProdukterTips

Bli kjent med Niactil Advanced Pro

Hva gjør Niactil advandced pro?

Niactil Advanced Pro er en krem/gel på tube som kan brukes som en krem alene eller som serum.

Den inneholder 4 % niacinamide og 10 % polyhydroxy acid ( PHA) som fremmer hudforbedring uten å skape hudirritasjoner og bør kombineres med andre produkter i serien, men hvis du er førstegangs bruker av Elixir er dette et produkt som bør testes.

Produktet har konsentrerte ingredienser som passer de fleste hudtyper. Virkemåten er snill, men aktiv - styrker, reparerer, tilfører fukt og fjerner skånsomt døde hudceller.

Det anbefales å bruke produktet sammen med andre Elixir produkter for å oppnå god synergieffekt av flere ingredienser.

For ung hud kan den brukes alene som en dag eller natt krem men bør kombineres med Niactil 4% eller Hydractil lite for mer fukt.

For voksen hud som trenger mer anti-age ingredienser bør den kombineres med Retinext produkter, solbeskyttelse og Hydractil produkter for tilstrekkelig pleie.

 

Hva er de aktive virkestoffene?

Polyhydroxy acid (PHA), blir ofte referert som neste generasjons AHA- syrer, men er mildere og snillere mot huden. Den fjerner døde hudceller skånsomt samtidig som den fremmer bedre fuktighet med antioksidant effekt.

Det finnes flere PHA`S, men de mest vanlige er gluconolactone og lactobionic acid. Gluconolactone er den som blir brukt i Niactil advanced pro siden den er kjent for sine multi- tasker egenskaper.

Niacinamide er et dokumentert vannløselig B3 vitamin som er viktig for cellefunksjonen og dens evne til og opprettholde en god energi leveranse til celler. Med alder synker disse nivåene av B- vitamin og celler evner ikke å reparere og fornye seg på samme måte. Niacinamide blir brukt spesielt for å styrke hudbarrieren, redusere rødheter og for å opprettholde en sunnere og friskere hud.

 

 

Hva kan forventes av virkemåte?

Forbedret barrierefunksjon da produktet forsterker hudoverflaten som er gunstig for de med sensitiv hud og ikke tolererer glykolsyre og andre sterkere produkter.
Niactil PRO senker hyperpigmentering med 10-30% etter 12 uker, avhengig av hudtype. Produktet gjør også huden glattere og mykere. Forbedrer rynker og linjer etter 12 uker. Produktet er også ideelt for fet hud da det reduserer fettutskillelse fra talgkjertler.

 

 

Niactil Advanced Pro oppsummert:

  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Reduserer opphopninger av pigment
  • Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
  • Reduserer store porer og grov hud
  • Fremmer bedre fuktighet og styrker hudbarrierern
  • Reduserer rødheter og betennelser
  • Beskytter mot UV skader

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *