ProdukterTips

Velg riktig solbeskyttelse

Skrevet av: Hudterapeut Elise

Det er vinterferie, og mange skal på tur.
Deilig, varmende sol i kombinasjon med vintersnø er for mange drømmeværet, men vi vil anbefale alle å bruke SPF så lenge du er utendørs.
Solen er ofte sterkere enn du tror, dermed er det fort gjort å bli solbrent og få solskader.

Det er lett å gå seg vill i jakten på den riktige solbeskyttelsen. Vi har et stort utvalg av produkter med høy solbeskyttelse og høy kvalitet!
Kommer du innom butikken vår vil du få eksperthjelp av hudterapeuter som vil finne produktet som passer deg og ditt bruk.

Vi vil også presentere noen av våre produkter, så du blir bedre kjent med dem og muligens finner en favoritt!

TETRA

 • Beskytter mot UVA/UVB og IR
 • Passer alle hudtilstander
 • Første produkt med fire nivåer av beskyttelse

TETRA er neste generasjons solbeskyttelse fra PRIORI! Det gir den ultimate beskyttelsen for huden 365 dager i året uansett vær. Dette avanserte produktet beskytter huden på fire ulike nivåer, tilpasset etter hudens daglige behov - året rundt. Den beskytter mot forurensninger fra miljøet, frie radikaler og flere typer stråling. Inneholder et bredspektret mineralfilter, PRIORIs Infrared Protection Complex, antioksidanter og DNA-reparerende enzymer for å motvirke tidlig hudaldring forårsaket av miljøfaktorer. Produktet passer alle hudtyper, kjønn og aldre. TETRA kommer i to versjoner, en ufarget og en farget som passer alle hudtoner.

Ultradefense Face & Body

 • Passer de fleste hudtilstander
 • Reparer og beskytter mot UV-stråler
 • Fuktighetsgivende med anti-aging effekt

Ultradefense Face & Body er et universalt produkt fra Elixir for ansikt og kropp som beskytter, pleier og reparerer. Har høy og bredspektret beskyttelse med  UVA/UVB  og HEV-filter. Har videre egenskaper som beskytter mot frie radikaler (oksidering) og DNA skader. Har god anti aging effekt og opprettholder bedre fukt og spent i huden. Produktet passer fet, tørr og sensitiv hud med sin moderne teknologi av UV- filter- reparerende og beskyttende antioksidanter

Ultradefense Face and Body SPF 30 egner seg som en daglig beskyttelse mot UV-stråler for ansikt og kropp. Gjenta påføring ved lengre opphold i solen.

Green Tea Spf22

 • Passer alle hudtilstander
 • Mot uren hud
 • Beskytter mot UVA- og UVB-stråler

En lett dagkrem fra Elixir med solbeskyttelse som kan brukes hele året. Inneholder det veldokumenterte virkestoffet Preventhelia som bekjemper solskader, samt beskytter og reparerer DNA-et i huden. Kremen har også høy konsentrasjon av antioksidanten grønn te som nøytraliserer frie radikaler. Kombineres gjerne med serum og andre aktive produkter.

Utmerket som din faste dagkrem. Fungerer også godt som solkrem. Ved direkte soleksponering, vær nøye med å gjenta påføring hver andre til tredje time.

Solfilter og Green Tea: Inneholder både fysisk og kjemisk solfilter som beskytter mot UVA og UVB stråler. Inneholder også antioksidanten grønn te.

Ultradefense Spf 30

 • Passer de fleste hudtilstander
 • Tilfører fuktighet
 • Beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler
 • Forebygger og reparerer solskader

En rik dagkrem fra Elixir med trippel solbeskyttelse. Inneholder UVA- og UVB-filter, antioksidanter og DNA-enzymer. Virker forebyggende mot hudkreft. Enzymene reparerer solskader og demper aldringsprosessen. Kremen er formulert med liposomer slik at virkestoffene trenger dypere inn i huden. Studier viser at sammensetningen i dette produktet reduserer solskader med 50%.

Perfekt som dagkrem året rundt, og ypperlig ved soleksponering. Kremen er beregnet for ansikt, men kan med stor fordel brukes på hele kroppen. Gjenta påføring ofte ved direkte soleksponering. Bruk gjerne Ceactil Everyday Serum under for en sterkere beskyttelse.

 

Sensiderm Sun cream

 • Beskytter mot UVA/UVB
 • Passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud
 • Beroligende virkestoffer som Sheabutter og glyserol

Den perfekte følgesvenn for kunder med en svekket hudbarriere. En sensitiv hud beskyttes skånsomt, sikkert og vedvarende fra Dr. Schrammek.

Passer til alle hudtyper, spesielt sensitiv hud, dehydrert/tørr hud og couperose – hudsykdommer som rosacea. Produktet inneholder UVA og UVB-filter med en spesiell kombinasjon av mineral og kjemiske filter. Dette gir en høy beskyttelse samtidig som den inneholder sterkt beroligende virkestoffer. Produktet er uten lukt og fargestoffer og er dermatologisk testet på sensitiv hud. 

Optimum Protection Cream

 • Beskytter mot UVA/UVB
 • Passer alle hudtilstander
 • Styrker huden og tilfører fuktighet

Fullverdig dagkrem fra Dr. Schrammek som forebygger aldring, inflammasjoner og rødhet i huden. Sterkt beskyttende, fuktgivende og pleiende. En trygg solkrem som inneholder svært effektivt filter mot både UVA- og UVB-stråling. Inneholder nøye utvalgte planteekstrakter av tomat, vannlilje og tindved som styrker huden og tilfører fuktighet.

Perfekt som dagkrem i sommerhalvåret og anbefalt etter alle GREEN PEEL® behandlinger. Ved soleksponeres påføres flere ganger daglig. For ytterligere beskyttelse anbefales Blemish Balm over solkrem.

SUNBETTER SKINBETTER SCIENCE

 • 100% mineralaktiv solbeskyttelse
 • Beskytter mot UVA/UVB, HEV lys og IR.
 • Vannresistent i 80 minutter.

 

To nyheter fra Skinbetter Science har akkurat ankommet.

Sunbetter™ SHEER SPF 56 Sunscreen Stick

Myk og lett konsistens som gjør det enkelt å fordele produktet jevnt og etterlater ingen hvite rester. Gir et jevnt, matt og silkemykt resultat.

 

Sunbetter™ TONE SMART SPF 50+ Sunscreen Compact

Elegant kompakt pudder som tilpasser seg hudtonen og gir et hint av farge. Har en optisk mykgjørende og utjevnende effekt på linjer, rynker og uregelmessigheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *