HudproblemerProdukterTips

Lev lenger med Skinlongevity

Skrevet av: Hudterapeut Elise

I utviklingen av Skinsorials oppsøkte bareMinerals et sted der kvinner lever lenger enn de fleste andre steder i verden. Denne jakten tok dem til Okinawa som tilhører en av verdens fem blå soner og er kjent som «the island of long life». Der oppdaget de en urt som vokser i den mineral- og vitaminrike jorda, og som lokalbefolkningen mener er svært viktig for deres trivsel og helse: Long Life Herb. Denne motstandsdyktige urten vokser i øyas barske klima, og har en vedvarende evne til å blomstre. Denne urten er en av hemmelighetene bak bareMinerals stjerneserie SkinLongevity.

For første gang noensinne i hudpleieverdenen, har bareMinerals patentert fordelene med Long Life Herb`s evne til å styrke huden, gi frisk glød og gjøre huden sunnere. Long Life Herb, også kjent som Chomeiso på japansk, er en unik superfood som har vist seg å ha høyere vitamin- og mineralinnhold enn spinat og grønnkål. Foruten å være full av antioksidanter, inneholder serien kalsium, magnesium og kalium. Legenden sier at bare ved å spise en liten mengde Long Life Herb forlenger du levetiden din med en ekstra dag.

 

Med Long Life urteekstrakter er disse hudpleieproduktene laget for å gjenopplive og vedlikeholde huden sunn og yngre over lengre tid.

Serien bygger seg opp på en teknologi kalt SkinMimetic™, for å gi eksepsjonelt ungdommelig og sunn hud. Denne teknologien arbeider på fire hovedområder:

BERIKE: Fremmer hudens vitalitet
ETTERFUKTE: Fyller på med fukt
FORNYE: Gjenoppliver ungdommeligheten
FORSTERKE: Øker hudens elastisitet

Serien er lett å elske da den passer for alle hudtyper, har en deilig konsistens og nydelig duft.

SkinLongevity Vital Power Infusion

Det første serumet av sitt slag som er skapt for å gjenopplive din hud og bringe frem dens beste side med vitalitet, elastisitet og glans. Dette nye og viktige steget i din daglige hudpleierutine vil gi deg en utrolig flott glød og en sunn hud. SKINLONGEVITY Vital Power Infusion er proppfull av SkinMimetic™-Teknknologi for å gi eksepsjonelt ungdommelig og sunn hud du har glede av i mange år fremover.

Hovedingredienser:
LONG LIFE HERB: Legendarisk urt som har vist seg å hjelpe med å forsvare huden mot aldringstegn og holde den sunn.

CALIFORNIAVALMUE: Denne lysegule blomsten fra California er kjent for sin motstandskraft og er en av komponentene i SkinMimetic ™ – teknologien som beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer.

LEMPUYANG INGEFÆR:  Dette er en ingrediens i SkinMimetic™ -Teknologien som hjelper til å forbedre hudens glans og utstråling.

Produktet er dermatologisk testet og tilstopper ikke porene.

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Moisturizer SPF 30

Awaken. Hydrate. Brighten. Protect.

bareMinerals SKINLONGEVITY Vital Power Moisturizer SPF 30 er en lett dagkrem med hele fire unike egenskaper i en enkel påføring. Produktet inneholder planten Long Life Herb, som også finnes i merkets bestselgende SKINLONGEVITY serie. Denne mineralrike planten fra Okinawa i Japan bidrar til å øke hudens motstandsdyktighet og beskytter mot skadelige miljøfaktorer.

Produktet er også beriket med Peon Ekstrakt, ekstrakt fra Grønne Kaffebønner og mineralbasert solfilter som beskytter mot skadelige UV-stråler, og bidrar til sunnere hud og reduserer synlige tegn på hudaldring. Always clean without compromise. Denne dagkremen er den perfekte start på dagen da den også kan påføres under makeup. For best resultat kombiner gjerne med SKINLONGEVITY Vital Power Infusion Serum, Vital Power Eye Gel Cream, og Vital Power Sleeping Gel Cream.

SKINLONGEVITY™ Vital Power Eye Gel Cream

Styrker og revitaliserer huden rundt øynene!

bareminerals Skinlongevity Vital Energi Eye Gel Cream er en berikende gelcream som styrker den sarte huden rundt øynene. Med sin lette og fuktighetsgivende formel beriket med ekstrakter fra mineralrike Long Life Herb, beskytter den mot synlige tegn på aldring og gjenoppretter hudens motstandsdyktighet.

Et peptid kompleks og fuktighetsgivende hyaluronsyre motvirker tegn på tretthet forårsaket av hverdagens stress og gir øynene et sunt utseende.

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Sleeping Gel Cream

Sleeping Beauty.
Skinlongevity™ Vital Power Sleeping Gel Cream
 er en nattkrem med gelékonsistens som fuktgjør og hjelper huden med å reparere seg selv mens du sover – det er nemlig da huden er mest mottakelig for produkter.

Gelékremen inneholder Long Life Herb som forbedrer hudens motstandskraft, noe som øker hudens kapasitet til å hente seg inn igjen etter skadene fra dagen. Kremen inneholder også hyaluronsyre som resetter hudens fuktreserver, samt botaniske antioksidanter og ingefærekstrakter som hjelper til med å roe ned og lysne opp huden. Kremen er laget med SkinMimetic™ -Teknologi for å gi eksepsjonelt ungdommelig og sunn hud.

SkinLongevity Vital Power Infusion er klinisk bevist å forbedre hudens generelle utseende*.
Etter 14 dager**: 90% av kvinnene følte at SKINLONGEVITY Vital Power Infusion gjorde at huden både så og kjentes sunnere ut.
Etter 4 uker***: 80% av kvinnene mente at SKINLONGEVITY Vital Power Infusion var blitt ett viktig steg i deres hudpleierutine.

* Basert på en 8-ukers uavhengig amerikansk klinisk studie med 63 kvinner. ** Basert på en 2-ukers uavhengig amerikansk forbrukerundersøkelse med 254 deltagere. ***

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *