BehandlingerHudproblemerInjeksjonerMånedens tilbudProdukterTips

Sjekk hudhelsen din gratis

GRATIS HUDANALYSE MED SYKEPLEIER

Lurer du på hvordan huden din ser ut i dybden? Har du spørsmål angående injeksoner eller andre hudbehandlinger? Sjekk hudhelsen din hos oss gratis!

Ut januar får du gratis, uforpliktende VISIA hudanalyse med Sykepleier Monica!

Med hudanalyse-systemet VISIA, får du en dyptgående og grundig hudanalyse med den nyeste teknologien innen området. Med VISIA hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin og et kamera. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både hudoverflaten og videre nedover i hudlagene.

En hudanalyse med VISIA forteller nåtiden om huden din. Vi ser hvor du har mest rynker og risiko for å utvikle flere. Vi ser pigmentflekker både over og under hudoverflaten, blodkar, porer og porfyriner(bakterier).  Når vi eventuelt tar en ny analyse - etter at du har vært til behandling eller hudprogram over tid - ser vi effekten av behandlingene.

Her er eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av:
-Flekker
-Rynker
-Porer
-Hudtekstur
-UV-flekker (overfladiske pigmenter)
-Brune flekker (dype pigmenter/Melasma)
-Røde områder (blodkar)
-Porfyriner (bakterier på hudoverflaten)

Legg inn en kommentar