HudproblemerProdukterTips

KUNDES RESULTATER MED LINES

Skrevet av: Hudterapeut Elise

WOW! En kunde av oss kom inn til klinikken, HELT UOPPFORDRET, for å fortelle hvor fornøyd hun var med Intensive Treatment Lines fra Skinbetter Science.
Kunden tok heldigvis bilde før hun startet, noe vi alltid oppfordrer kundene våre til. Vi har alle lett for å glemme, og det kan være vanskelig å se resultater dag for dag.
Vi ble kjempe glad da fikk se før og etterbildene og så hvor fornøyd kunden var. Skinbetter Science er en helt RÅ serie og har mange fine bilder av resultater,  men det er noe spesielt når vår egen kunde kan vise til så gode bilder. Dette viser bare at produktene virkelig utgjør en forskjell.

Dette sier kunden:
"Jeg er nok veldig overrasket selv over resultatet:-) Sjelden en blir positivt overrasket over sånne ting syns jeg, men denne funker! Og vi er alltid flink å si fra når det er noe negativt, ikke når det er andre veien. Det er ca 3 mnd. mellom bildene. Jeg har kun brukt vanlig fuktighets krem i tillegg.
Har vært veldig nøye med å bruke Lines morgen og kveld hver eneste dag/kveld siden jeg begynte. Det hjelper nok at en ikke tror helt på det før en begynner, da blir en desto gladere for resultatet 🙂 
Du kan bare bruke bildene, det er et godt produkt, det er jeg bevis på" 

Litt om produktet:
Interfuse Intensive Treatment LINES er et produkt som skal kun brukes direkte i linjer.
Produktet er et meget effektivt alternativ til injeksjoner som behandler dype mimikklinjer, «kråketær» og fine linjer ved hjelp av hyaluronsyre.

Den revolusjonerende og patenterte InterFuse™ -teknologien fører hyaluronsyre med høy molekylvekt raskt og dypt ned i huden og fyller ut linjer og rynker. Serumet inneholder i tillegg signalpeptider og fire andre varianter av hyaluronsyre med forskjellig molekylvekt som binder vann til hudens overflate for en glattende effekt.

Litt om Skinbetter Science:
Medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie.

Skinbetter science™ er en ny klinisk hudpleieserie. Skinbetter science™ er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid. To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

Her kan du se flere fantastiske resultater ved bruk av Lines
(Bildene er fra Skinbetter Science)

Legg inn en kommentar