HudproblemerProdukterTips

LA ELEMIS GJØRE HUDEN KLARERE!

Få jevnere, glattere hud med Dynamic Resurfacing!

Skrevet av: Hudterapeut Elise

Grov og gusten overflate kan virkelig skjule den livlige huden som ligger under. Ved bruk av Dynamic Resurfacing vil en friskere, lysere hud komme til syne med en jevnere hudtone.

ELEMIS sin serie Dynamic Resurfacing er utviklet for å bekjempe ujevnheter ved hjelp av Tri-Enzyme teknologi.

Den patenterte Tri-Enzyme teknologien inneholder tre forskellige enzymer:
Papain, som kommer fra papayafrukt, Protease og mikroinnkapslet Subtilisin er alle enzymer som hjelper med å frigjøre og fjerne døde hudceller UTEN nedetid eller avskalling. Disse tre enzymene samarbeider skånsomt, men effektiv med å gi en finere, glattere hudstruktur og overflate.

Mange forbinder produkter som peeler og jevner hudtonen med rød, irritert hud som flasser.
Dynamic Resurfacing er en skånsom, men effektiv serie som inneholder også pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, og opprettholder den naturlige mikrofloraen i huden uten å forstyrre pH-balansen.
Dette gjør det mulig å få en gradvis, jevnere hudforbedring uten nedetid.

Produktene vil også jobbe med å redusere porer, urenheter og linjer.
I tillegg til nøye utvalgte ingredienser og god effekt, har serien er himmelsk duft og konsistens!

ELEMIS PROMISE:
Som dere kanskje vet er ELEMIS en serie som er svært opptatt av at produktene deres inneholder nøye utvalgte ingredienser. Ingen unntak, produktene i Dynamic Resurfacing følger selvfølgelig «ELEMIS PROMISE», hvor de lover at produktene er helt fri for:
- Parabener
- Sulfater - SLS eller SLES o DEA (dietanolamin)
- Mineralolje
- Syntetiske fargestoffer
- Silikoner

Bli kjent med de seks produktene i Dynamic Resurfacing serien:

Dynamic Resurfacing Facial Wash

Dynamic Resurfacing Facial Wash stimulerer hudens naturlige cellefornyelsessyklus og vil gi en jevnere og glattere hudoverflate.
Døde hudceller vil skånsomt eksfolieres bort. Den revolusjonerende patenterte Tri-Enzym teknologien fungerer som katalysator
i denne innovative formuleringen som gir en trygg og effektiv hudfornyelse i hudens øverste lag.

Galactoarabinan, et polysakkarid fra lerketre, stimulerer den ikke-slipende peeling- prosessen, mens brasiliansk Babassuolje, rik på fettsyrer, fyller opp hudens fuktighetslagre.
De kraftige antioksidant egenskapene fra Moringa bidrar til å beskytte huden mot miljøskader, og hvit trøffel, Cocos Poria, støtter hudens naturlige mikroflora.
Huden blir glatt og strålende ren ut.

ELEMIS Dynamic Resurfacing Facial Pads

Ettersom vi blir eldre, går cellefornyelsen stadig langsommere, huden kan fort virke matt og grå uten glød. ELEMIS Dynamic Resurfacing Facial Pads er enkle og praktiske i bruk og gir en gitt dose eksfoliering som skånsomt fjerner døde hudceller, mens den respekterer hudens beskyttende barriere. Padsens tekstur hjelper til å fysisk løfte vekk døde hudceller når den strykes over hudoverflaten.

  • Dobbel funksjon, fysisk og kjemisk peeling, mild nok til å bli brukt to ganger om dagen,
    morgen og kveld.
  • 60 perfekt doserte pads som bidrar til å støtte hudens egen fornyelsesprosess ved å fremme fysisk avskalling av døde hudceller på mindre enn et minutt.
  • Padsene er en perfekt samarbeidspartner med de andre produktene i Dynamic Resurfacingserien, men kan også benyttes i kombinasjon med andre ELEMIS produkter.

Dynamic Resurfacing Serum

Dette serumet er klinisk beviste å jevne ut hudens overflate for en hudfornyende effekt, samtidig som det bidrar til å redusere synligheten av porer og rynker.

Patentert Tri-Enzyme teknologi, gir en skånsom og effektiv fornyelse av hudens øverste lag,
mens den unike synergien av AHA syrer fra 4 ulike planter, Hibiskus, Hvit lilje, Gardenia Tiare og Freesia gir en optimal ikke-slipende effekt på hudoverlaten.

Mineral- og vitaminrike Selastin™ er også inkludert i formelen og har vist seg å redusere porestørrelsen.
Antioksidantrik innkapslet vitamin-C og aminosyrer bidrar også til å jevne hudtonen og opprettholde den naturlige mikrofloraen i huden uten å forstyrre pH-balansen. Huden virker fornyet og glatt!

 

VINNER "Best New Skincare Treatment Product- Prestige"
CEW Beauty Awards 2017

Dynamic Resurfacing Day Cream SPF 30

Denne dagkremen vil avdekke sunn, frisk og strålende hud ved skånsomt å stimulere den naturlige cellefornyelses syklusen.
Med den ELEMIS-patenterte Tri-Enzyme-teknologien, for skånsom hudfornyelse ser huden glattere ut, tegn på hudaldring reduseres og hudtonen blir mer ensartet.

Kremen er formulert med en revolusjonerende innkapslet blanding av organiske solfiltre som gir et høyt nivå av bredspektret SPF-beskyttelse, samtidig som en lett konsistens opprettholdes.

• Dokumentert å skånsomt glatte hudens overflate for en jevnere hudtone
• Gir fuktighet gjennom hele dagen
• Forbedrer den generelle hudtilstanden som gir et fornyet utseende
• Hud føles behagelig og frisk
• Bredspektret SPF30 uten å gå på kompromiss med konsistens
• Formulert i henhold til “The Elemis Promise”:

Dynamic Resurfacing Night Cream

Dynamic Resurfacing Night Cream er en herlig nattkrem som stimulerer hudens naturlige cellefornyelse, virker utglattende og reparerende. Huden fylles umiddelbart
med fuktighet og føles myk og fin. Allerede fra første påføring begynner kremen å stimulere hudens naturlige cellefornyelses syklus.

Den virker aktivt utglattende og styrker huden mens cellerespirasjonen er på sitt optimale. Revolusjonerende patentert Tri-Enzyme teknologi fungerer som katalysator i denne innovative formuleringen for sikker og effektiv hudfornyelse i hudens øverste lag. Et lipid kompleks er mesterlig blandet med antioksidantrik ris skall og Sanktpeterskjerm for å gjenopprette hudens klarhet, og motvirke daglige miljøbelastninger og forurensning. Resultatene optimaliseres av hvit trøffel rik på polysakkarider og et komplekst nettverk av aminosyrer for å bidra til å berolige og støtte den naturlige mikrofloraen i huden. Eksisterende linjer og rynker virker redusert ettersom «ny» hud avdekkes. Huden føles umiddelbart mykere og fylt med fuktighet når du våkner.

Dynamic Resurfacing Gel Mask

Denne gelémasken er en del av ELEMIS Dynamic Resurfacing program og kombinerer den revolusjonerende patentert Tri-Enzyme teknologi med Acerola Cherry fra Amazonas, hvit trøffel og Storborre, Slik stimulerer Dynamic Resurfacing Mask effektivt restrukturering av hudens overflate, samtidig som den balanserer sebumnivået uten at det går ut over de naturlige pH-verdier. Med mykgjørende korsblomst føles huden øyeblikkelig strålende, jevn og glatt.

• Aktiv gelébasert maske for fine linjer og rynker som bedrer arr og ujevn
hudtone
• Bedrer hudstrukturen og balanserer talgproduksjonen uten å forstyrre
hudens naturlige pH balanse
• Huden fremstår ren og fin uten å være blank, og får en ny og fin glød
• Utviklet etter “the Elemis promise”:

Legg inn en kommentar