BehandlingerEtterbehandlingHudproblemerProdukterTips

Elise tester PRIORI

Skrevet av: Hudterapeut Elise

Jeg har testet PRIORI i overkant av 4 uker, og når jeg så resultatene måtte jeg bare dele min opplevelse! 

 

Litt om min hud:
Jeg har så lenge jeg kan huske hatt ganske rødlig hud, og jeg blusser veldig fort opp, spesielt i kinn. Jeg kan vel kalle huden min sensitiv. Jeg har lenge følt at huden har vært i en ubalanse og at hudbarrieren ikke har vært på topp, men jeg har klart å holde den i sjakk med gode produkter jeg vet den tåler.  Mine faste serier de siste årene har vært ELEMIS og Dr. Schrammek. Næring, fuktighet og pleie har fungert bra, og det roer huden der og da, men jeg har fortsatt ikke funnet en serie som har klart å redusere betennelsen i huden. Jeg har også noe ujevnheter, som flekker, pigment og fregner.

Mine tidligere erfaringer med fruktsyre:
Jeg har tidligere forsøkt andre serier som baserer seg på fruktsyre, uten at det har blitt en favoritt. Det føltes ut som om huden «krasjet», og det kan nok ha med at huden var barriereforstyrret. Jeg fikk røde nupper, noe som kan være vanlig i startfasen, men problemet var at de ikke forsvant. Jeg ender derfor alltid opp med å gå tilbake til serier som fokuserer på næring og pleie.

Hvorfor ville jeg forsøke PRIORI?
Da jeg leste om tanken bak PRIORI ble jeg nyskjerrig og tenkte at dette kunne være noe for min hud.
PRIORI baserer seg på at hver og en av oss er skapt forskjellig, med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Unike som snøkrystaller. Det er derfor den nye generasjon PRIORI hudpleieprodukter er nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilføre eksakt det du trenger, akkurat når du trenger det!

PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring, beskyttelse osv. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

Det er dette PRIORI kaller tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov!

 

Før jeg begynte tok jeg VISIA bilde av meg selv for å følge med på fremgangen.
Det er alltid lurt å ta VISIA før man enten begynner på nytt hudprogram eller behandling.
Vi ser oss selv i speilet hver dag, så det kan være vanskelig å se forandringer på seg selv, spesielt forandringer som kommer gradvis over en lengre periode.
Dette er noe vi tilbyr gratis til alle våre kunder som ønsker nytt hudprogram eller skal utføre behandlinger.

PRIORI anbefaler alltid å forbehandle huden med deres produkter før behandling, da du vil få bedre effekt av selve behandlingen.

Jeg startet derfor med et PRIORI-kit som inneholder rens, serum og hudkrem. (Kr. 299,-)
Etter en uke tok jeg min første PRIORI pensling, som er en kjemisk peel behandling som jobber med å forbedre huden på alle måter.

Vi startet forsiktig og hadde penslingen på i underkant av 2 minutter.
Etter behandling føltes huden bra. Jeg var ikke rød, og opplevde heller ingen flassing.

En uke etter behandling og to uker med produkter fra PRIORI følte jeg at noe hadde skjedd med huden. Den føltes mindre rød, jevnere og ikke minst glattere. Jeg tok nytt VISIA og fikk bekreftet det jeg følte.

1 uke etter første peel

1 uke etter første peel

Jeg ble mildt sagt overrasket over resultatene på så kort tid, og bestemte meg for å ta en peel i uken i en periode.

Etter 4. behandling er huden dramatisk forandret. Jeg er ikke lenger rød når jeg våkner eller har dusjet. Jeg blusser ikke like fort opp, og ujevnhetene er veldig redusert.
Jeg føler huden har en fin balanse, tåler mer og er styrket. Noe jeg egentlig ikke hadde forventet.

Hvis du ser på bildene under, kan du tydelig se en generell hudforbedring i huden.
Bildene er tatt på datoene 09.10 og 28.10, noe som vil si at det er i underkant av 4 uker mellom bildene.

Ikke minst på rødheten, huden er så rolig jevnt over hele ansiktet.
Huden har fått en jevnere hudtone og flekkene har lysnet. Porene er redusert og forminsket.
Hvis du ser på det siste bilde viser dette noe som heter Porfyriner, som enkelt forklart er bakterier på overflaten som kan danne kviser og urenheter.

Til tross for at jeg alltid har hatt en god hudpleierutiner med både, rens, peeling og gode produkter har jeg fortsatt hatt en del av denne bakterien.
Med PRIORI er disse bakteriene nå kraftig redusert!

Jeg kommer definitivt til å fortsette med produktene og penslingene, og gleder meg til fortsettelsen!

Det er også viktig å få frem at bildene er tatt på samme tidpunkt på døgnet, og jeg har gjort akkurat det samme disse dagene:
Stått opp - renset huden - dratt på jobb - tatt bilde
r

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *