Uncategorized

Hello PRIORI, Goodbye ELIZABETH ARDEN PRO

TIL INFO

Hello Priori 🖤! Goodbye Elizabeth Arden PRO ❤️!

Liker du Elizabeth Arden PRO kommer du til å ELSKE PRIORI!

Fra juli 2019 vil ikke Elizabeth Arden PRO lenger bli solgt i Norge. MEN ingen fare, for det er forskeren Joe Lewis som grunnla Elizabeth Arden PRO som har skapt ingrediensteknikkene og de spesifikke kompleksene i nye PRIORI! Han har tatt serien til et nytt nivå. Basen er fremdeles syrer og retinol, men sortimentet inneholder i tillegg en serie med 99% naturlige ingredienser.

De fleste produktene gjenkjennes – Barrier Repair Complex, Recovery Serum, Brightening Serum, Skin Renewal Crème, Moisturizing Creme etc.
PRIORI kommer til å gi de samme gode resultatene om ikke enda bedre!

PRIORI ble grunnlagt i 2003 og relansert høsten 2018 i Norge med oppdaterte formuleringer, ny layout, smartere forpakninger og med stor satsning!
Hyllene våres fylles på med denne resultatorienterte cosmeceutical-serien fremover, men vi har fortsatt noe Elizabeth Arden PRO på lager så vær kjapp hvis du vil sikre deg dine favoritter!

Les videre hvis du vil bli bedre kjent med PRIORI.

WE ARE ADAPTIVE SKINCARE

Hver og en av oss er skapt forskjellig, med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Unike som snøkrystaller. Det er derfor den nye generasjon PRIORI hudpleieprodukter er nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilføre eksakt det du trenger … akkurat når du trenger det.

PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring, beskyttelse osv. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

Det er dette vi kaller tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov!

 

PRIORI Skincare – TTC: Triple Turmeric Complex

Det første naturlige rene, adaptive hudpleiemerket!

Priori har som mål og alltid bruke ingredienser av høyeste kvalitet som gir best mulig resultat for alle som bruker våre produkter.

Vår erfaring med bioteknologi har gjort det mulig å pushe naturens grenser og produsere en “ren” serie hudpleieprodukter med en formula som er 99% naturlig.

Med andre ord, Teknologi møter Naturen.

Alle Prioris TTC-produkter består av et eksklusivt, høyeffektivt og naturlig kompleks av 3 sorter fargeløs gurkemeie, grønn te, druekjerner og lakris som gir en kraftfull multifunksjonell adaptiv effekt;

tilfører antioksidanter, virker lysnende og antiinflammatorisk.

 

 

 

Er du fortsatt usikker på om PRIORI er den rette serien for deg? Er du nysgjerrig på serien?

Kom innom oss, få gode anbefalinger tilpasset din hud og test serien før du bestemmer deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *