HudproblemerNyheterProdukterTips

PIGMENTFLEKKER?

PIGMENTFLEKKER? 

Skrevet av: Hudterapeut Jorun Landsvik

 

Skinbetter Science er det nyeste, mest etterspurte hudpleiemerket når det kommer til aktive produktserier, såkalt medisinsk hudpleie .

Hudpleie entusiaster verden over har vært besatt over dette nyskapende nye merket siden de lanserte i 2015 i USA. Nå er det endelig kommet til Norge! Med power produkter som Alto Defense Serum og AlphaRet Overnight Cream har Skinbetter Science banet vei for avansert medisinsk hudpleie de siste årene. Skinbetters ingrediens-sammensetning og bruk av dyre ingredienser slår ut de fleste konkurrenter i kliniske studier.

EVEN TONE CORRECTING SERUM

Når vi fikk vite at Skinbetter Science lanserte et pigmenteringsprodukt i 2018, var de fleste i bransjen superspent og forventningsfulle! Vi ble ikke skuffet.

 

Skinbetter Science Even Tone Correcting Serum er et ekstremt kraftig anti-pigmenteringsprodukt. Det hjelper mot en rekke hudproblemer, men det vi skal fokusere på i dag, er hvordan det bekjemper brune flekker, kalt hyperpigmentering. Skinbetters Even Tone Correcting Serum, har blitt klinisk testet og resultatene viser at det faktisk er bedre enn 4% hydrokinon i kliniske studier! Ingen produkt har tidligere klart å få bedre resultater på pigmenteringer en 4% HQ.

La oss se litt mer på de viktigste ingrediensene og hvorfor Skinbetter Science Even Tone Correcting Serum er så effektivt.

 

 

INGREDIENSER:

Diglukosyl Gallic Syre  -En av de mest interessante ingrediensene i moderne hudpleie. Diglucosyl Gallic Syre er en patentert ingrediens som bruker mikrober som finnes på hudens overflate for å konvertere det til en kosmetisk ingrediens: Gallic Syre. Gallic Syre hjelper til å lyse huden og stopper produksjonen av melanin som produserer hyperpigmentering eller mørke flekker. Det som er fascinerende er at Diglucosyl Gallic Syre er ganske verdiløs uten de gode bakteriene som finnes på huden vår. Den bruker vår egen huds mikrobiom til å produsere en verdifull kosmetisk ingrediens som revolusjonerer hudpleiei ndustrien. Det som også er unikt ved dette produktet er at det ikke bare hjelper med brune flekker, men det hjelper også med gul og rød pigmentering i huden.

 

Kakadu Plomme Ekstrakt -Kakadu Plommer er funnet i Australia, og de er verdens høyeste naturlige kilde for vitamin C. Forskning fra US Department of Agriculture sier at mengden vitamin C i Kakadu Plum er 55x større enn for en appelsin. Denne kraftige superfrukten hjelper ikke bare med å lysne huden, men hjelper også med å dempe betennelser, nøytralisere frie radikaler og øker hudens egen beskyttelse.

 

Hexylresorcinol - Et verdifullt hydrokinon-alternativ som hjelper til med å gi glød og lysne huden. Hexylresorcinol er mindre irriterende enn andre i resorcinol familien. Det hjelper med å bekjempe glykasjon i huden, noe som igjen reduserer kollagens sammenbrudd mens du beskytter huden mot skade fra frie radikaler.

 

Artemisia Capillaris Blomst Ekstrakt - Denne japanske urten har blitt brukt i århundrer i østlig medisin for en rekke tilstander, inkludert hepatitt, gulsott, og til og med hodepine. Nylige studier har blitt gjort for å bevise at denne fantastiske blomsten kan gi antimikrobielle fordeler, så vel som å lysne huden. Artemisia Capillaris hjelper spesielt hudpigmentering forårsaket av solstråling.

 

Alfa-Arbutin - Selv om Arbutin er i hydrokinonfamilien, har de ikke samme kreftfremkallende virkning som hydrokinon. Alfa-Arbutin kommer fra Bearberry-frukten og ser kjemisk ut som hydrokinon, men den har et festet sukkermolekyl på halen. Alfa-Arbutin er ikke det samme som Beta Arbutin, som vanligvis finnes i hudpleie. Alfa Arbutin sies å ha en mye bredere innvirkning på pigmenteringer og lysner huden bedre enn noen andre i Arbutin-familien. Mange kliniske studier har blitt utført på dette kraftige bæret, og det har påvist igjen og igjen at den lysner pigmenteringen, spesielt dypt stiv misfarging som den som er forårsaket av melasma. (hormonell pigmenteringer)

 

Skinbetter Science Even Tone Correcting Serum inneholder også mange flere funksjonelle ingredienser som hjelper til med andre pigmenterings problemer, spesielt de som retter seg mot de gule og røde pigmentene. Den inneholder også ceramider, peptider og linolsyre som styrker hudbarrieren i tillegg til å redusere hyperpigmentering i huden. Det inneholder ikke noen ingredienser som vil tette huden eller tørke ut huden. Derfor er det perfekt for alle hudtyper, og det bør være en viktig del av alle hudpleierutinen for alle som har ujevn hudfarge eller pigmentflekker.

Vi kommer med flere innlegg om produkter i denne unike serien etterhvert 🙂

Vi kan vel også nevne at Even Tone Correcting Serum har nylig vunnet en pris for "Best Dark Spot Fighter" i NewBeauty Awards 2019!

Legg inn en kommentar