BehandlingerNyheterTipsUncategorized

Elise på ELEMIS Masterclass

Skrevet av: Hudterapeut Elise Smedsvik

 

I April reiste jeg til London sammen med 9 andre terapeuter fra andre klinikker i Norge.
Vi har vært på et to-dagers Masterclass kurs i ELEMIS, som har vært utrolig lærerikt og motiverende!

Vi har hatt ELEMIS i klinikken i to år nå, og ansiktsbehandlingene har allerede blitt store favoritter. Både for kunden, men også for meg som terapeut.

Det er så viktig å kunne tilby kunden en behandling du selv har veldig troen på og som du ser gir gode resultater. Ikke minst kunne gi en behagelig opplevelse til kunden som skaper optimal avslapping og velvære. Dette tilbyr ELEMIS uten tvil, og du kan vel kanskje kalle meg "Elemis-frelst". Så jeg ble veldig glad for å få muligheten til å bli enda bedre på behandlingene! Selv bruker jeg produktene i min daglige hudpleierutine og elsker å jobbe med ELEMIS.

Vi hadde en fantastisk dyktig trener som heter Natalie. Hun er Elite Senior UK og International Trainer fra ELEMIS. Som trener er hun veldig opptatt av at terapeutene gjør behandlingene riktig og følger hvert steg til punkt og prikke, så her ble vi godt trent på at alle bevegelser og steg satt stødig i oss som ELEMIS-terapeuter, samtidig som vår kunnskap om ingredienser ble testet på ulike produkter. Hun spurte for eksempel meg om tre hovedingredienser i et nytt produkt som ikke er lansert enda, som jeg måtte svare på mens jeg ble vurdert i massasjeteknikker. Heldigvis kunne jeg svarene på det jeg ble spurt om, phuh..

ELEMIS er veldig opptatt av at produkter og ingredienser er klinisk bevist og har dokumentert effekt. Hver banebrytende formel er en innovativ blanding av vitenskap med naturens kjemi, nøye laget av et dedikert team av dyktige forskere og hudeksperter. De jobber stadig for å utvikle innovative konsistenser, banebrytende formuleringer og har gjennom årene vunnet over 200 priser for sine unike produkter og behandlinger. For å kunne garantere kvalitet og effektivitet kontrollerer ELEMIS hele produktprosessen, fra åker til ansikt, med uavhengige kliniske studier. En ELEMIS behandling er en uforglemmelig helhetsopplevelse, og det er det jeg elsker med ELEMIS, at serien er så gjennomført.

Vi gikk grundig gjennom ELEMIS sine mest populære ansiktsbehandlinger (Pro-Collagen Age Defy og Pro-Definition), og lærte å kombinere det fantastiske apparatet BIOTEC sammen med ansiktsbehandlingene, som jeg forteller om senere i innlegget.

ELEMIS sine behandlinger er uten tvil våre mest luksuriøse og avslappende opplevelser som vi tilbyr, og kundene elsker behandlingene. Når du leser mer om de under vil du kanskje forstå hvorfor

Pro-Definition
ELEMIS sin kraftigste "hands on" antiage-ansiktsbehandling!
En effektiv behandling som bedrer volum og spenst i huden. ingrediensene Arjuna og Lupin jobber aktivt med å stramme opp og gjøre huden fast. Huden blir plumpet, glatt og ser strålende ut! Effektiv øye- og kjevemassasje strammer opp og løfter. Inneholder også hodebunn-nakke-og skuldermassasje. Dette er behandlingen for deg som virkelig vil ha fokus på løft og oppstramming kombinert med skikkelig velvære.
- Oppstrammende massasje
- Forebygger sagging ved kjede og kinn
- Bedrer cellefornyelsen og fuktnivået
- Huden blir strammere og mer spenstigere

Pro-Collagen Age Defy
ELEMIS sin mest populære anti-age behandling med marine-ladet Padina Pavonica. Med målrettet massasje-teknikker og nærende høyaktive ingredienser optimaliserer vi alle hudfunksjoner. Inneholder også massasje av ansikt, hodebunn, hånd-og armmassasje.
- Gir jevnere og fastere hud.
- Øker signifikant hudens fuktighetsnivå
- Gir en progressiv lift-effekt.
- Fremmer sunn cellefornyelse
- Forebygger hudaldring.

Dynamic Resurfacing
Svært hudfornyende behandling som med målrettede massasje-teknikker og nærende høyaktive ingredienser jevner ut hudtonen. Den forvandler trett, sliten og gusten hud med ujevn farve, til frisk og sunn hud med en fantastisk glød. Inneholder massasje av hånd-og arm, nakke-og skulder og hodebunn.
- Renser og peeler i dybden
- Forbedrer linjer og rynker
- Stimulerer cellefornyelsen
- Reduserer pigmenteringer og acne-arr.
- Etterlater huden sunn, frisk og glatt.

BIOTEC er uten tvil mitt favoritt apparat. Det er et apparat med fem ulike teknologier som man kan utføre spesifikke behandlinger med, men man kan også lage en spesialtilpasset behandling til kundens hudtilstand og behov. I BIOTEC kombineres apparatet sammen med bruk av hender og massasjeteknikker. ELEMIS har stor tro på at "Touch" sammen med "Technology" og "Active Ingredients" utgjør de beste resultatene!

Vi tilbyr 30 minutter og 60 minutters behandlinger med BIOTEC.
Har du det litt travelt, men ønsker en effektiv behandling er 30 minutter genialt. Det fikk vi selv oppleve på "The House Of ELEMIS" og jeg ble overrasket over hvor avslappet jeg klarte å bli på kun de 30 minuttene. Jeg kjente virkelig forskjell på huden min, og da ble det kun brukt 2 teknologier tilpasset min hud sammen med aktive ingredienser.

Det er gjort mye studier og forskning rundt BIOTEC-behandlingene, og under en uavhengig klinisk studie følte 100% av kvinnene at det var en synlig reduksjon i linjer og rynker som følge av en BIOTEC behandling.*

Ikke vær usikker på hvilke BIOTEC teknologier som passer din hud. Når du kommer til behandling tilpasser terapeuten behandlingen etter din hud og dine ønsker.

 

*Independent Clinical Trials 2014. **Independent Clinical Trials Self Assessment 2014.

 

De fem ulike teknologiene er

Ultrasonic Peel
Skånsom eksfoliering av huden ved hjelp av Piezo-eletrisk strøm. Apparatet avgir 27. 000 vibrasjoner i sekundet som presser ut urenheter og døde hudceller.Dette stimulerer også kollagenproduksjon. Fantastisk måte å peele huden på, spesielt for de med sensitiv hud.

Microcurrent
Eneste estetiske teknologien som fysisk kan forme og bedre muskeltonus i huden ved hjelp av små pulseringer med mikrostrøm. Gir en skikkelig lifting-effekt! Hver puls speiler kroppens egne naturlige impulser, som igjen stimulerer kroppens egen energi. Ingen synlige eller fysisk kontraksjon av muskelen, så det er ikke ubehagelig. Her jobber vi med å forkorte eller forlenge musklene. Vi vil forlenge mimikk-muskler og forkorte muskler som som har blitt lengre og gjort huden slapp.

Galvanic Rollers
Disse rullene virker synergisk med positive og negative ladede ioner til å drive tilsvarende ladede høypotente aktive bestanddeler dypere inn i huden. Det vil si at ved hjelp av strøm får vi "dyttet" aktive ingredienser enda lengre ned i huden! Minsker symptomer på aldring, fine linjer, matthet, sensitivitet og urenheter. Fungerer kjempefint på tørr og dehydrert hud. 

Oxygen Infusion

Her jobber vi med kraftige trykk komprimert med luft for å tilføre huden en kombinasjon av 95 % rent oksygen med utvalgte aktive ingredienser. De aktive ingrediensene trenger gjennom det naturlige rommet mellom de epidermale hudcellene og inn i de dypere lag av huden. Her både ser man og kjenner man forskjell umiddelbart!
Konsentrert lufttrykk på huden vil 

  • plumpe ut fine linjer og rynker
  •  øke hudens naturlige fasthet
  • øke fuktighet

Lysterapi
Lysterapi sender ut energi i form av blått eller rødt lys ned i de dypere lag av huden. Lysenergi finnes i hver nerve, celle, kjertel og muskel i kroppen, og hver avgir sin egen frekvens. De spesifikke bølgelengder av lys har en bio-stimulerende virkning på cellene for å normalisere og balansere huden. Her kan man jobbe både med rødt og blått lys, som virker på hver sin måte.

Rødt lys:
NASA har forsket på at rødt lys stimulerer fibroblast-aktivitet og DNA-syntesen. Ved bruk av rødt lys resulterer det i økt utvidelse av kapillærveggene som fører til økt flyt av sirkulasjon, lymfe og cellulær metabolisme. Man stimulerer altså mange hudfunksjoner, blant annet kollagenproduksjonen som igjen gjør huden spenstigere.

Blått lys:
Blått lys har en veldig beroligende effekt da det fører til at kapillærveggene trekker seg sammen. Dette reduserer rødhet og betennelser, og har en kraftig anti-septisk virkning. Det gjør at den dreper bakterier forbundet med akne. Så blått lys har en anti-inflammatorisk og analgetisk (smertedempende) dokumentert effekt, og er den lysterapien jeg bruker mest av!  

 

På slutten av kurset var det en liten premieutdeling, hvor jeg ble tildelt premie for "Best knowledge", noe som var utrolig kjekt!

Jeg har hatt et utrolig fint kurs sammen med ELEMIS Norge, UK og de andre klinikkene fra Norge. Veldig lærerikt og ikke minst motiverende til å bli enda bedre i serien og behandlingene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *