ArrangementHudproblemerNyheter

KUNDEKVELD

På grunn av stor etterspørsel gjentar vi suksessen fra sist og inviterer til ny kundekveld med Skinbetter Science 28. Mars!

Skinbetter Science ™ er en medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie som du kun får kjøpt i utvalgte klinikker. De er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

Vi får besøk av Kaja, ekspert fra Skinbetter Science, som vil holde et lite foredrag/workshop og gi personlige produktanbefalinger. Det vil bli gode tilbud, noe godt i glasset og noen overraskelser!

Velkommen til en inspirerende og hyggelig kundekveld!

BEGRENSET PLASSER,
BINDENDE PÅMELDING:
Via tlf: 56 35 60 10 eller melding på facebook.
Oppgi fullt navn og telefonnummer.

 

 

Skinbetter science™ er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid. To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™–teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

 

Vi har hatt serien en stund nå, og den har allerede blitt favorittserien til mange faste kunder! Ikke så rart når du ser på før og etter bildene deres.

Kunder sier:

"Beste hudpleieserien jeg har prøvd, aldri opplevd så gode resultater med hudpleie før"

"Selvom serien ligger i en litt annen prisklasse, er produktene superdrøy så jeg bruker mye mindre produkt enn tidligere"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *