EtterbehandlingKroppUncategorized

Våre egne resultater med Redustim

9. Januar fikk vi inn et helt nytt apparat med dokumentert effekt på figurforming!

Som en av de første klinikkene i Norge tilbyr vi nå det unike bodyshaping-apparatet ReduStim fra det anerkjente franske selskapet Biostimology fra Cosmosoft.

Apparatet reduserer det ytre og det vicerale fettlagret. I tillegg strammer det opp huden og reduserer cellulittene.

Vi har nå fått gjort våre egne erfaringer, og er stolt av å vise frem våre egne resultater etter 12 gangers kur med REDUSTIM.

De aller fleste får svært gode resultater. De med mest fett rundt midje/mave/rygg får de aller beste resultatene. Mange av dem som har tunge ben og er plaget av hevelse i bena føler seg mye lettere.

Vi ser også at huden blir bedre og cellulitter/ujevnheter jevner seg ut.

De fleste påpeker at de sover bedre og at de også føler seg mer opplagt.

Vi anbefaler behandlingen for alle som har fett rundt mave/midje/rygg, samt til dem som har tunge ben/hevelser/dårlig sirkulasjon. Les mer om metoden HER

Gutt, 27 år

Jeg ble spurt om å være testmodell på Redustim, og tenkte at det var en god sjanse for å få en fortgang i vektnedgang.
Disse 8 ukene startet jeg med et sunt kosthold og noe trening, men de siste ukene har kostholdet vært normalt og minimalt med trening. Jeg har gått til behandling ca. 2 ganger i uken, og har endt opp med å gå ned 4 kg, inn 5 cm rundt magen og føler at kroppen generelt er strammere. Jeg opplevde behandlingen behagelig, sovnet faktisk som regel, samtidig som du kjenner at det jobbes.
Etter 12 behandlinger har Redustim gitt meg motivasjon til å fortsette på egenhånd mot en bedre livsstil. Redustim har gitt meg de forandringene jeg trengte for å få en kickstart på en sunnere og aktiv hverdag. Veldig fornøyd med resultatet, og kan absolutt anbefale det videre. 

Jente, 26 år

Jeg har nå fullført en kur med Redistim og er ganske fornøyd.  Jeg hadde ikke de store forventningene till fettreduksjon, men ville prøve behandlingen for å se om den kunne gjøre meg lettere og gi meg mer energi.
Jeg har hatt et normalt kosthold og begynte å trene etter 6. behandling.
Det første jeg merket var at søvnkvaliteten ble mye bedre. Fra å våkne flere ganger, sover jeg nå gjennom hele natten. Dette startet omtrent umiddelbart etter første behandling.
Jeg følte meg mye lettere i kroppen når jeg nærmet meg 6. behandling, men jeg trodde egentlig ikke det hadde skjedd så mye - helt til jeg så bildene.
Selvom jeg ikke har gått ned i vekt, kjenner jeg på kroppen at noe har skjedd.
Det jeg er mest fornøyd med er huden min! Den har blitt mye strammere, mykere og cellulittene er kraftig redusert.
Denne behandlingen ga meg et kickstart til både trening og en sunnere livsstil!

Kvinne, 55 år
Når jeg går ned i vekt mister jeg den lille bysten og den lille rumpen jeg har. Maven og ryggfettet forsvinner ikke. Derfor har jeg vært forsiktig med å gå ned i vekt. Det virker bare som om forholdet mellom mave og rumpe og byste blir enda større. Ikke kledelig 😉 
Da jeg leste om Redustim tenkte jeg å gi det et forsøk, siden den skulle være spesielt god på magefett. 
Jeg har også litt problemer med kramper i bena og litt tunge ben. Det forsvant nesten etter første behandling. Veldig deilig. 
Kosthold: Jeg spiser normalt ganske sundt. Men har kuttet ut brus og nesten alt korn. Drikker masse vann. 
Jeg har ikke gått ned så mye i vekt. Ca 2 kg. Men føler at jeg har fullstendig forandret fasong. Har gått inn 5 cm rundt navlen. Har fått midje, maven er krympet og ryggfettet er borte! Klær sitter mye finere eller er blitt for stor. 
Det som overasket meg mest er at huden på kroppen er blitt så glatt og fin. Tror jeg kommer til å fortsette å ta en  behandling eller to  i måneden. Og det dårlige kolesterolet mitt som alltid har vært litt for høyt er nå normalt.
Utrolig fornøyd!
Dame, 55 år

Jeg har alltid trent mye og gått mye i fjellet. Og har spist sunt, men har likevel hatt mye magefett. Etter 6 behandlinger med Redustim har jeg gått inn 5 cm og gått ned 5 kg. Huden er blitt glattere og mye mindre cellulitter. Kostholdet mitt de siste årene har vært stort sett lavkarbo, men har nå vært enda strengere med kosten enn jeg pleier.
Veldig deilig at det fettet jeg trodde var kommet for å bli er på vei bort. Er super fornøyd og gleder meg til fortsettelsen.

Legg inn en kommentar