BehandlingerHudproblemerPlasmageUncategorized

PLASMAGE

Plasmage – Et multiverktøy for huden

Skrevet av: Sykepleier Monica Oppedal

 

Hva er behandling med plasmapen?

Du har sikkert lest eller hørt om behandling med plasmapen, da dette er en behandling som har blitt svært populær på markedet den siste tiden. I dette innlegget skal jeg kort forklare hva plasmapen-behandling er, hvilke behandlinger du kan få her på klinikken og gi deg noen tips og råd om hva du som kunde bør være oppmerksom på før du ønsker å gjennomføre denne behandlingen.
Plasmage heter maskinen jeg benytter her i klinikken. En veldokumentert og godkjent maskin som leverer det aller siste innen medisinsk teknologi – plasma. Plasmage levere plasma lys-energi slik at huden fordamper med mikromillimeter. En liten gnist oppstår mellom maskinspissen og huden som igjen resulterer i en umiddelbar sammentrekning. Dette gjør at denne behandlingen egner seg meget godt til oppstramming av overflødig hud rundt øyner, generell oppstramming i ansikt og til å effektivt fjerne utvekster på huden. Dette uten å skjære i huden.
Her på klinikken kan du få gjennomført følgende behandlinger

  • Oppstramming øyelokk
  • Behandling ”kråketær” – smilelinjer på siden av øynene
  • Oppstramming under øyner
  • Fjerning av diverse utvekster (Vi tar ikke bort føflekker eller behandler hudforandringer. Da anbefaler vi å oppsøke lege/hudlege)
  •  Fjerning av fettansamlinger rundt øyner eller på ansikt generelt
  •  Enkelte arr kan behandles med plasmage
    • Plasmage kan brukes på flere andre indikasjoner og i kombinasjon med andre behandlinger. 

Hvor lang tid tar behandlingen og er resultatet varig?
Du får påført en bedøvelseskrem på det området som skal behandles. Selve behandlingstiden varierer litt etter hvilken behandling man gjennomfører. Alt fra noen minutter ved utvekster til en time ca for øyelokkene.
Du får utlevert et skjema som gir deg fullstendig informasjon om behandlingen både før, under og tiden etter for best mulig resultat. Jeg gir også alle kundene grundig informasjon når de kommer til konsultasjon. De fleste lurer på hvordan man ser ut i dagene etter behandling. Det er vanlig at området som er behandlet er rødt og hovent noen dager i etterkant, dette varierer selvsagt i forhold til hvilken behandling man har fått. En til to uker etter behandling er huden som regel helt fin.
Resultatet av behandlingen varer i 2-5 år, avhengig av hudens tilstand og din egen livsstil. Det anbefales ca. 1-3 behandlinger, alt
etter hvilket område som skal behandles.

FORSIKTIGHETSREGLER
Pasienter med hjerte/kar sykdommer og pacemaker.
• Pasienter som har metall i kroppen som er lokalisert i nærheten av behandlingsområdet.
• Gravide eller ammende.
• Pasienter som bruker blodfortynnende medisiner.
• Aldersgrense 18 år.
• Har du et problem med dannelse av keloide arr, anbefaler vi ikke denne behandlingen.
• Plasmage skal ikke brukes på områder der det er mistanke om maligne hudforandringer, eks melanom, hudkreft og lignende.
• Fortell din behandler dersom du går på noen medisiner, har noen sykdommer eller bruker andre preparater/behandlinger.

 

Råd til deg som er nysgjerrig og ønsker en behandling med plasma-pen
Dersom du er nysgjerrig på plasma-pen behandling, ønsker jeg å gi deg noen råd på veien. Ha en god dialog med klinikken og behandleren som skal utføre behandlingen. Sjekk at de er kvalifiserte behandlere, har kursbevis, godkjent maskin for den aktuelle behandlingen og at du som kunde føler deg trygg på at du har valgt den rette behandler for deg.
Behandlinger med plasmapen har eksplodert på markedet, men ikke la deg lure. Det finnes dessverre både utilstrekkelige maskiner og behandlere som ikke er kompetente til å utføre denne behandlingen. Dette kan medføre både komplikasjoner og utstrekkelige resultater. Det er selvfølgelig synd at dette forekommer, men desto viktigere er det at du som kunde undersøker litt i forkant, slik at du best mulig kan sikre at du får det du betaler for.

Fordeler med Plasmage behandling
• Ikke invasiv (ikke kirurgi)
• Rask behandling
• Rask restitusjon
• Ingen blødning
• Kun lokalbedøvelse
• Synlig resultat rett etter behandling
• Effektiv og sikker behandling

Klinikkens egne bilder
Her kan du se en av kundene som er behandlet hos meg her på klinikken. Denne kunden ønsket å stramme opp løs hud rundt øynene.

 

                                             FØR                                                                                                                 ETTER FIRE UKER

Disse bildene er tatt rett etter behandling. Her ser man allerede at huden er strammet opp rundt øyner.

Dette bilde ble sendt av kunde 1 dag etter behandling. Her kan man se at huden rundt øynene er hoven. Dette er en helt normal reaksjon etter denne behandlingen og roer seg ned ila de neste dagene igjen. Kunden sier at hun følte seg godt forberedt på dette.

Dette bilde ble sendt av kunde 5 dager etter behandling

Den 7 dagen etter behandling meldte kunden at alle prikkene på huden borte og hun følte allerede da at huden såg mye freshere ut.

En måned etter behandling sier kunden selv: ”Jeg syns jeg har fått et åpnere blikk og mindre rynker rundt øynene. Jeg er veldig fornøyd med denne behandlingen”

Man kan tydelig se på bildene en måned etter behandling at huden rundt øynene ser både strammere og jevnere ut. Enda vil resultatet bli bedre de neste månedene og vi kommer til å ta nye etterbilder etter 3 måneder.

 

Bestill deg gjerne en konsultasjon hos meg, så kan vi ta en utforpliktende prat om hvilken behandling som passer best for deg. Jeg er sertifisert Plasmage behandler og setter alltid din trygghet først. Jeg er i bunn utdannet sykepleier med en videreutdannelse innenfor dermatologi ved høgskolen i Buskerud og Vestfold. Jeg har lagt uttalige kurs bak meg og har en genuin interesse for hud og hudhelse. Jeg er alltid tilgjengelig for kundene mine i forkant og etterkant av behandlingene. Dette er med på å skape en trygghet og sikrer at alle skal føle seg ivaretatt under hele behandlingsprosessen.

 

Ut året kjører vi introduksjonstilbud  på alle Plasmage-behandlinger til -20%.

 


For bestilling av time kan du enten laste ned Fixitappen eller ringe oss på tlf 56356010. For andre spørsmål ring eller send oss en mail på post@hudogfotpleie.no.

Vi sees!

Mvh Monica

 

 

 

Vi gjør oppmerksom på at dette er et eldre blogg-innlegg, og tilbudet gjaldt i 2018!

2 kommentarer om “PLASMAGE

    1. Hei Liv, så kjekt at du syns dette høres spennende ut. Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende konsultasjon hvis du ønsker mer informasjon om behandlingen. Mvh Elise

Legg inn en kommentar