EtterbehandlingUncategorized

OXYGENETIX

Tekst: Hudterapeut/Makeup-artist Elise Smedsvik
Fotograf: Lars Persen.

Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk er et kompetansesenter når det gjelder hud-helse og tilbyr et bredt utvalg av effektive behandlinger. Fagutdannede terapeuter, et høyt kunnskapsnivå, samt strenge hygienerutiner gjør at vi sikrer en individuell og trygg behandling.

Vår visjon er å være best på fagkunnskap og service! Vi skal ha det beste behandlingstilbudet, være innovative og nyskapende med hovedfokus på kunden. Vi skal være en inspirerende arbeidsplass som stimulerer til faglig og personlig utvikling der høyt trivselsnivå står i fokus.

Vi er en stor klinikk med 10 ansatte, og vi fører blant annet merkene Derma Ceutic og Oxygenetix Foundation. Vi er opptatt av å gi våre kunder en god behandling, men også en fin opplevelse. Derfor er vi svært nøye med hva vi påfører på kunden etter behandlinger som voksing, kjemisk peel eller laser.

I dag vokset jeg ansiktet til Silje. Etter behandling påførte jeg Regen Ceutic fra Derma Ceutic, som har så beroligende egenskaper at den passer utmerket til å bruke som etter-behandlingskrem i forbindelse med voksing, laser, kjemisk peeling osv. I tillegg er den også nærende og fuktighetsgivende.

Men Silje har fortsatt noe rødhet i huden. Hva gjør jeg? Jeg påfører så klart Oxygenetix Foundation.

Men hvorfor er vi så begeistret for akkurat denne foundationen?

Først og fremst, det som er så FANTASTISK med Oxygenetix er at den faktisk er bra å legge på kunden etter voksing, kjemisk peel eller laserbehandling på grunn av sin beroligende effekt. Kundene kjenner at det skjer noe med en gang denne kommer på huden. Det er alltid like kjekt å høre kunden som ligger på benken etter en røff behandling si «wow! Er det mulig?» For ja, det er faktisk mulig med Oxygenetix. Huden blir umiddelbart roligere og rødheten forsvinner.

 

Jeg får alltid ønsket resultat med Oxygenetix, uansett om kunden ønsker naturlig eller full dekk. Den er drøy i bruk, og jeg trenger så lite produkt for å oppnå resultatet som kunden er ute etter.

Men er den bra for huden?

For oss på Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk er det utrolig viktig å vite at produktene vi anbefaler inneholder gode ingredienser, men som også har egenskaper som er bra for huden. Det er ikke uten grunn at Oxygenetix Foundation er blitt en stor favoritt til både ansatte og kunder. Oxygenetix har ingredienser som øker hudens oksygenopptak. Huden får virkelig puste selv med så god dekkevne! Oxygenetix inneholder også vitaminer, den har solfaktor 25 og den virker hudforbedrende.

Også er den jo vannfast da, som er en stooor fordel for oss som bor i Bergen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *