Microblading

MICROBLADING

MICROBLADING

Er en semi- permanent tatoveringsteknikk. Ved hjelp av et mikro knivblad og ved å tilføre pigment, lages effekten av små tynne øyenbrynshår. Man kan få forskjellige effekter ved bruk av microblading, blant annet skyggeeffekt (slik som man oppnår med brynspudder.)

Bryn har mye å si for helheten i ansiktet, rett fasong er for mange veldig viktig. Ved hjelp av microblading vil du kunne få et naturlig utseende på brynene. Metoden er ideell for å fremheve brynene, fylle i noen hår og for å skape bryn som ikke ser sminket ut.

HVEM PASSER MICROBLADING FOR?

Microblading passer godt for de med lite hår eller ingen hår (alopecia), for de som har nappet i hjel brynene sine fra de var yngre eller dem som har ujevne bryn som trenger korreksjon.


F
ØR BEHANDLING

 • Ikke ta aspirin eller drikke alkohol 2 dager fø
 • Ikke bruke AHA eller annen type syrebehandling på området 2 uker før og etter behandling.
 • Ingen voksing av brynene mindre enn 3 dager før behandling og må ventes med til healingen av brynene er helt fin.
 • Laser-hårfjerning bør ikke utføres 2 uker før og etter behandling.
 • Øyenbrynsfarge skal ikke foretas 2 uker før behandling og ventes med til brynene huden er helet.

 

BEHANDLINGEN

Behandlingen starter med en konsultasjon, informasjon og vurdering. Du får også informasjonen skriftlig og må signere på at du har lest og forstått denne. Denne må leses nøye og skal utelukke eventuelle kontraindikasjoner for behandlingen.

Teknikken består av å tilføre pigment inn i overhuden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

 Brynene vil bli tegnet opp med blyant slik at du får en idé om form. Vi tar et bilde av deg før, under og etter. Ingen ansikt er helt symmetrisk, og man må være realistisk mht. forventninger.

Du kan gjerne ta med et bilde til inspirasjon, men vi kan ikke lage en kopi. Formen finner vi sammen utifra ansiktsform, brynsform og hva som vil være ideelt etter dine ønsker.

Vi bruker alltid et sterilt microblading-verktøy og et engangsblad under prosedyren.

Vi benytter EU-regulerte pigmenter av høy kvalitet, spesielt produsert for micropigmentering.

 

KONTRAINDIKASJONER:

Det er ikke anbefalt å ta Microblading hvis du har:

 • overdreven sebumproduksjon, fet hud
 • akne hud
 • føflekker på området uten å konsultere med lege
 • keratosis
 • seborrea / dermatitt
 • veldig tørr eller flassende hud
 • andre typer hudproblemer i behandlingsområdet
 • Har diabetes
 • Går på blodfortynnende medisiner eller er bløder
 • Har keloid, føflekker eller sprengte blodårer på brynsområdet.
 • Er gravid eller ammer
 • Er under 18 år

 

ETTER BEHANDLING

Etter behandlingen kan det oppstå midlertidige hevelser, rødhet og irritasjon.

Fargen oksiderer rett etter behandling og virker derfor mørkere i begynnelsen. Avhengig av hudens struktur etter første behandling er det helt normalt med noe flassing og at fargen vil bli ca 40-60 % lysere innen ca 1 uke. Fargen kan absorberes ulikt på forskjellige hudtyper.

Opphopning av pigment, blødning, væsking, osv kan oppstå fra det åpne såret. I løpet av de første 24 timene ber vi kunden om å vaske huden forsiktig, for å fjerne / forebygge skorper og forurensing fra støvpartikler. Dette bør gjøres ca hver 2. time de første 24 timene. Du kan bruke varmt vann på en bomullsdott for å hindre uttørking og skorper. Etter rens skal du påføre Bephantene/Bacimycin. 2-7 dag etter behandling bør man unngå kontakt med vann! Ved microblading påføres huden alltid et åpent sår. Derfor er det viktig å pleie området slik du får informasjon om. Slik vil du unngå komplikasjoner.

 

VARIGHET

Varigheten av behandlingen er avhengig av alder, cellefornying og hvor mye brynene blir eksponert for sol, syrebehandlinger. Normal holdbarhet er ca 1 til 2 år men det anbefales en oppfriskning 1 gang i året. Dette for å bevare både fasongen og dens farge, da fargen kan forandre seg over tid.

 

TOUCH UP/REFILL:

Det ferdige resultatet inkluderer 1 touch up/refill. Denne må utføres 4-6 uker etter første behandling. Du må derfor kommer tilbake innen 4-6 uker for å få ditt inkluderte etterfyll. Dette vil fullføre behandlingen og er inkludert i prisen.

 

 

Legg inn en kommentar